writing-img

RE: Klomifenke 2008

clock-img

01.09.2008, 14:43

clock-img

nf

pencil-img

1164

Jah Miška takle mamo user posted image  user posted image  Kako si pa ti kej?
Se mi pa zdi, da bi lahko imele septembra kar veliko nosečk!!! Little angel je sumljivka, Tina, Tinc, anci banci je že nosečka,...hmm sem katero še spustila? Skuštranka?

clock-img

01.09.2008, 14:59

clock-img

miska73

pencil-img

4167

Nfka, ja, ob prejšnjem tvojem postu sem se sladko nasmejala...
Ti si mi itak sumljiva, da ti bo v kratkem ratalo - če ne ta mesec, pa po moje ziher v naslednji dveh.

Pri meni je pa zadnje čase tako, da ima dan premalo ur in teden premalo dni...
Sicer pa bo pri nama kaj kmalu padel postopek.
Danes je še moj dragi dal kri za SPB.
Počasi se pripravljam na to kaj me čaka - sem se priključila k IVF-ovkam in prebiram njihove zgode in nezgode.

clock-img

01.09.2008, 15:23

clock-img

nf

pencil-img

1164

Hahaha Miška! Upam, da si mi ta prava šlogarca in ne kaka poceni kopija! user posted image  user posted image  Jaz imam pa take dneve, ko sem totalno optimistična in verjamem, da bo vsak čas ratalo, potem pa pridejo dnevi, ko se mi pa zdi, da se bo vleklo še 100 let in da se nikamor nikamor ne premikam, kvečjemu nazaj. user posted image  Danes je sigurno en tak dan, kot velja za večino ponedeljkov. user posted image
Lepo, da bosta tako hitro na vrsti!!!! A bosta na GK? Gresta na IVF ali IUI? Sorry za firbčnost user posted image

clock-img

01.09.2008, 15:31

clock-img

miska73

pencil-img

4167

Jaz imam pa take dneve, ko sem totalno optimistična in verjamem, da bo vsak čas ratalo, potem pa pridejo dnevi, ko se mi pa zdi, da se bo vleklo še 100 let in da se nikamor nikamor ne premikam, kvečjemu nazaj.

Mislim, da se to prav vsem dogaja.
A ti že papcaš ponovno K al začneš naslednji mesec?

Lepo, da bosta tako hitro na vrsti!!!! A bosta na GK? Gresta na IVF ali IUI? Sorry za firbčnost

Greva na IVF postopek v GK LJ.

clock-img

01.09.2008, 15:42

clock-img

nf

pencil-img

1164

Verjetno res. Al smo babe smotane user posted image
S K začnem naslednji cikel, kar bo pa po vsej verjetnosti že naslednji teden. Danes je 23. dan, M imam pa tam nekje na 26-29 dni.
Res bravo zate Miška! Sepravi boš julijska mamica user posted image

clock-img

01.09.2008, 15:54

clock-img

miska73

pencil-img

4167

Ne računaj prehitro...
Zase s K - saj zna že zdaj ratati user posted image
Saj veš, zdaj si prepucana u nulo, pa zna bit tudi čist naravno

Zame pa... lepo počasi najprej pošta od konzilija, potem datum... pol se mora postopek še zgoditi in ratati...
Ja pol pa zna celo biti rok julija... ampak, saj pravim lepo počasi...
Ampak niti slučajno nočem še delati takšnih kalkulacij...

clock-img

01.09.2008, 16:30

clock-img

nf

pencil-img

1164

Pomoje se vam jaz tudi pridružim tam nekje januarja 2009, boš videla. Meni nikoli stvari ne ratajo tako "na izi" (no sej po dveh letih mogoče temu res ne morem več tako pravit hehe). Zihr bodo še santa barbare pri Rešu. user posted image
A veš kaj mi je edino fajn, ko tako dolgo ne rata. To da sploh nimam slabe vesti, če si nabavim letalsko karto za Maroko za čez 2 meseca. user posted image  Aja punce, konec oktobra greva z dragim v Maroko za 2 tedna!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

01.09.2008, 16:38

clock-img

miska73

pencil-img

4167

Aja punce, konec oktobra greva z dragim v Maroko za 2 tedna!!!

FOUUUUUUUUUUUUUUŠ... jst bi tudi...

clock-img

01.09.2008, 16:40

clock-img

tina77

pencil-img

11

Skustrana Suzi - ta cikel nisem jemala K. Pravis, da je normalno, da zamuja. A katera ve, zakaj do tega pride?

clock-img

01.09.2008, 16:45

clock-img

nf

pencil-img

1164

IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Aja punce, konec oktobra greva z dragim v Maroko za 2 tedna!!!

FOUUUUUUUUUUUUUUŠ... jst bi tudi...

ja madoniš pa pejt še ti! user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

01.09.2008, 16:46

clock-img

nf

pencil-img

1164

Tina, jaz sicer mislim, da pri jemanju K naj ne bi zamujala. Meni je Reš rekel, da se ravno takrat cikel uredi in jaz sem ga imela res točno na 28 dni.

clock-img

01.09.2008, 20:15

clock-img

neela

pencil-img

2128

Ja, kje pa ste sedaj čvekice???

clock-img

01.09.2008, 21:09

clock-img

miska73

pencil-img

4167

Čau neela, evo mene na večernem raportu.

clock-img

01.09.2008, 21:09

clock-img

tejčica30

pencil-img

82

Juhu!
Nisem glih neka huda čvekica, sem pa bila danes doma in spekla slastno pecivo, ki me je spodbudilo, da sem po dolgem času šla tečt z Mocartom v ušesih... Ja, nov mesec, nov ciklus, novi načrti in... iste željeuser posted image .

clock-img

01.09.2008, 21:12

clock-img

miska73

pencil-img

4167

Tejčica, kako to pa da tečeš z Mocartom?

clock-img

01.09.2008, 21:29

clock-img

tejčica30

pencil-img

82

Mozartova 40. simfonija me vedno enrgijsko ful dvigne, v kombinaciji s tekom pa dobim občutek, da zmorem premagat vse ovire tega sveta (čeprav jih ne, ampak občutek je dober).
Ampak vidim, da tečt po notranjskih gozdovih z mp3 jem v ušesih in biti zvočno izoliran od okolice ni ravno pametno - ker ne slišiš lomastenja divjih živali. user posted image

< Sporočilo je popravil tejčica30 -- 1.9.2008 21:31:06 >

clock-img

01.09.2008, 21:34

clock-img

miska73

pencil-img

4167

Mozartova 40. simfonija me vedno enrgijsko ful dvigne, v kombinaciji s tekom pa dobim občutek, da zmorem premagat vse ovire tega sveta (čeprav jih ne, ampak občutek je dober).

Vau, tole se pa dobro sliši.
Jaz pa nisem najbolj navdušena tekačica.
Raje počnem kaj drugega za rekreacijo - kolesarjenje, aerobika...

Ampak vidim, da tečt po notranjskih gozdovih z mp3 jem v ušesih in biti zvočno izoliran od okolice ni ravno pametno - ker ne slišiš lomastenja divjih živali.

Iz lastnih izkušenj?
Ali je bila kakšna novica na TV, ki sem jo zamudila?

clock-img

01.09.2008, 23:08

clock-img

tejčica30

pencil-img

82

Sem medveda sicer že srečala ampak na 100 m, pa je že na tako razdaljo bilo kar glasno lomastenje. Zadnje čase medota kar pogosto srečujejo in če si predstavljaš da ga ne slišiš pa ti vleti na cestouser posted image , saj te še kap...  Pa tudi kakšna manjša žival te lahko kar prestraši.

Tako, jaz grem počasi proti postelji - katera pa jutri kuha kavo?

clock-img

02.09.2008, 06:08

clock-img

Anonimen

Dobro jutro.

Little angel, ja, jaz sem najprej jemala dabroston, pa sem imela M na 28 dni, potem pa sem začela jemat klomifen + dabroston, pa se mi je zamaknila na 33 ali 34 dan. Tako, da je to najbrž zaradi tega.

Tina, kot sem že zgoraj napisala - tud men se je ciklus podaljšal.

Moja M je pa prišla danes zjutraj. Me sedajle že kr fajn zvija.user posted image

clock-img

02.09.2008, 06:22

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

skuštrana  suzi user posted image  user posted image  user posted image .......................................user posted image  user posted image user posted image  

clock-img

02.09.2008, 06:23

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

Jaz sedaj šibam v službo. Pogledat mal otročke, pa če bodo kaj manj jokali kot včeraj. user posted image

clock-img

02.09.2008, 08:21

clock-img

little angel

pencil-img

477

skustrana suzi zal mi je da te je spet user posted image obiskala.

a tak se lahko to spremeni zaradi klomifena?user posted image pa zdaj se vedno jemljes oboje?
no moje se vedno ni...

clock-img

02.09.2008, 08:53

clock-img

Anonimen

little angel, ja, še vedno jemljem oboje. Klomifen od 5-9 dne, dabroston pa od 16-26. Ne verjamem pa, da bom še dolgo na tabletih, ker grem že v 6. ciklus s K.

clock-img

02.09.2008, 08:54

clock-img

Anonimen

user posted image

user posted image   KLUB POZITIVNIH KLOMIFENK
                 in ex klomifenkuser posted image

• miska73 - 6.ciklus (čaka na IVF)
  • Fargesia - čaka na IUI (26m)
  • PENCA - 6.ciklus
  • lučka25 -  2.IVF (39m)
  • neela - čaka na OBMP (26m)
  • nf- prestala laparo (26m) -7.9.test
  • jazzz27 - 4.ciklus
  • skuštrana suzi - 6.ciklus
  • S1902 - 4.ciklus
  • METULJ1 - čaka na laparo (21m)
  • matejka 78 - 3.ciklus
  • tejčica30 - 3.ciklus (19m)
  • dinasajo - 3.ciklus (skupaj 8)
  • biba77 -  IUI (2. ciklus K)
  • tejčica30 - 2.ciklus
  • HEL36 - 2.ciklus
  • BEBIII - 2.ciklus (čaka na napotnico za OBMP)
  • tinč407 - 2.ciklus
  • Cari - 2.ciklus

• little angel - 1.ciklus
  • mala važička - 1.ciklus (9m)
  • andre3a - prestala laparo - 24.8. test
  • Sulfinija - ponovno klomifen

SREČKE KLOMIFENSKE NOSEČKE
stunfek
-
4.ciklus
(test 14.2.) user posted image ;mmanca - 1.ciklus user posted image ;nosečka maja - 5.ciklus user posted image ;amor real user posted image ;Bety upa user posted image ;Petra1111-5.ciklus user posted image ;Janney -naravno user posted image ;pike -1. ciklus user posted image ;Bimba80 user posted image ;LUNA06 user posted image ;Vesny196 - naravno user posted image ;tasa.m - naravno user posted image ;Detece - 1.ciklus user posted image ;Almera (julijka 08) user posted image ;spabuser posted image
;jenyj - 3.ciklususer posted image ;trinity22 - 4.ciklus  user posted image ;dana - 2 ciklus user posted image ;sanna - 1. ciklus user posted image ;janaja - 1. ciklus user posted image ;pancottina
- 2.ciklususer posted image ;PikaV - 2.ciklususer posted image ;sonček85  -naravnouser posted image , anci banciuser posted image

Kandidatke za "Srečanje klomifenk 2008":

1. neela (Dolenjska)
2. janney
3. nf (Ljubljana)
4. stunfek  (Vransko)
5. Fargesia (okolica Ljubljane - prke vzhodu)
6. bozza 
7. kitka1 (Gorenjska)
8. petra1111
9. Lučka25 (Gorenjska)
10. PENCA (Kamnik)
11. sonček85 (Žalec)
12. Hator
13. BEBIII
14. skuštrana suzi (Celje)
15.miska73

RUSTIKA - LJ:(v kratkem)
  • neela
  • lučka25
  • fargi

clock-img

02.09.2008, 21:30

clock-img

neela

pencil-img

2128

user posted image user posted image user posted image ...joj, joj....punce, danes ste se pa malo polenile.....kje ste čvekice???? Kaj danes imamo vseslovenski športni dan user posted image ...pa jaz o tem nisem bila obveščena????? user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem