writing-img

RE: Klomifenke 2008

clock-img

17.03.2008, 21:27

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

Snežinkica draga, ja kaj pa test pravi?!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

clock-img

17.03.2008, 21:30

clock-img

snežinka7

pencil-img

523

Ja prvi test sem naredila v sredo, ko bi že morala dobit M pa je bil negativen, danes pa sem kupila drugega pa se bojim, da bo enako pokazal. Ga bom pa vseeno pred spanjem, če ne pa jutri zaran naredila pred, ko bom šla  v Lj.

clock-img

17.03.2008, 21:31

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

zjutraj ga naredi! je več hormona notri. meni si ful sumljiva, še sploh ker v bistvu ni bilo prave M!

clock-img

17.03.2008, 21:35

clock-img

snežinka7

pencil-img

523

ja saj ga tudi bom zjutraj in to okrog 5 ure, ker če bo plus potem je moj rekel, da bo šel delat, drugače pa me bo moral peljati v LJ.

clock-img

17.03.2008, 21:37

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

držim pesti! sporoči!!!

clock-img

17.03.2008, 21:43

clock-img

snežinka7

pencil-img

523

bom hvala, seveda pa upam na najboljše

clock-img

18.03.2008, 09:47

clock-img

nf

pencil-img

1164

Uffff kakšne napete debate! user posted image  In in Snežinka, kaj test poreče? Navijam, da je bil pozitiven!
Witto, še tebi sem hotela napisat glede O. Čist možno je, da sploh ne čutiš nobenih bolečin. Če si delala kakšen O test, bi bolje vedela... Pa tudi če bi si merila bazalno temperaturo. Ja drugače pa tudi ni nujno, da je jajčna celica v foliklu...kdo bi vedel user posted image

clock-img

18.03.2008, 09:58

clock-img

spelka12

pencil-img

3312

mašika, nf in ostale klomifenke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , vsaki eno za srečo

clock-img

18.03.2008, 10:52

clock-img

nf

pencil-img

1164

O hvala Špelka user posted image  Ta mesec sem pa dobila že tolko pikapok, da bi morala biti vsaj 2 user posted image  Špelka, a si že poklicala G? Kdaj imaš prvi pregled?

clock-img

18.03.2008, 16:13

clock-img

neela

pencil-img

2128

Joj punce ste ratale 'napete' - prav z velikimi očkami user posted image sem brala, ker čakam, da bo katera objavila magični user posted image . Torej snežinka - KAJ SE DOOOOGAAAAJJJAAAA????? Kaj ti ne veš, da smo punce firbčne?!?!?!?!

Maša - hvala za pohvale okol seznamčka...se trudim...user posted image Kako pa je s tabo? Kje v ciklusu si?

nf - pozdravljena nazaj - ti, uživačka user posted image , upam, da pri vama pade en luškan termalček, a? Si bla na kakšni masaži? Ja, meni je bilo res ful čudno po eni strani, ko sem včeraj vzela zadnjo tableto....no, bomo videli ali bomo vendarle dobili 'letnik 08' ali bo nov letnik....user posted image

waiting - držim pesti, da je ta tvoja 'čudnost' pomeni user posted image !!! user posted image user posted image user posted image
...
PENCA - kar veselo v akcijo, sajuser posted image user posted image user posted image je tud zdravilo...pa še najcenejši šport... user posted image

Arual - akcijaaaa..... Držim pesti in pošiljam eno veliko user posted image za boljši občutek....

clock-img

18.03.2008, 16:37

clock-img

nf

pencil-img

1164

Neela jaz bi kar še ta star letnik, so bolj zihr user posted image  Ej imela sva nek romantični vikend paket, kjer je bila vključena še ena romantična večerja čisto po prekmursko - do glavnega menija ti že okice ven izbuljijo od take količine hrane user posted image . Potem sva pa še dobila neko posebno termalno kopel s šampanjcem. Skratka totalna uživancija user posted image  Pa itak sva se kr naprej namakala v tisti njihovi črni vodi, ki naj bi tudi spodbujala plodnost... tko da ja termalček bode! user posted image  Kako si pa ti kej? Ti pa ta vikend oluviraš ane? Pa še glih podaljšan vikend, to bosta imela cajta za akcijo user posted image

clock-img

18.03.2008, 17:08

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

Špelka, ful hvala!!!

Neela, zdaj naj bi bilo nekak konec tistih dni...sem celo imela neke bolečine ki bi lahko nakazovale O, ampak vseeno nič ne upam ta mesec, ker so mi rekli da brez pomoči medicine ne bo šlo...

Snežinkaaaaa, kje si?!

clock-img

18.03.2008, 19:32

clock-img

neela

pencil-img

2128

nf - mah, jaz bom tud z letnikom '09 zelo zadovoljna....samo da bo! Ej, imam eno vprašanje zate v zvezi z vajinim vikendom v toplicah - pa ti pošljem mail na zs. In ja, midva bova očitno barvala pirhe v postelji....user posted image user posted image user posted image

Maša - pa si ti čisto ziher, da tisti mesec ko ne jemlješ K nimaš O? Kaj imamo res tako 'lene' jajčnike, da reagirajo samo s kemijo???user posted image Sicer pa, kaj ni Štunfek zanosila ravno v mesecu, ko ni jemala K... user posted image ... al sem zamešala?

clock-img

18.03.2008, 20:08

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

Stunfek je zanosila v mesecu ko si je sama povečala dozo. men sta 2 G rekla (med njima ni moj G) da bom samo s kemijo lahko zanosila...danes me tak bolijo jajčniki da je kr hudo...noro...

clock-img

18.03.2008, 21:40

clock-img

nf

pencil-img

1164

Neela, videla sporočilce in te že čaka odgovor. Jah sej jaz bom tudi z letnikom 09 zadovoljna, z letnikom 10 bom pa že malo manj, ampak ajde. Še vseeno upam, da bo 08 user posted image
Maša ej pa sej če te bolijo jajčniki, potem se nekaj mora dogajati? A si delala kake O teste?

clock-img

18.03.2008, 21:58

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

ne nič...ker sem bla na off ta mesec...mi je pa slabo, pa jokala bi za vsako malenkost...kr neki no...

clock-img

18.03.2008, 22:20

clock-img

spelka12

pencil-img

3312

nf pregled imam 3.4. pol pa da vidim kaj je ratal iz tega.user posted image
maša sami dobri znaki, mogoče ti je pa uspelo.

clock-img

18.03.2008, 23:22

clock-img

Anonimen

Sem bila na UZ, videla sta se dva folikla 24mm.Eden je tik pred O. Kaj je možno, da so folikli tako veliki?

clock-img

19.03.2008, 06:39

clock-img

jenyj

pencil-img

82

Meni se je videl samo eden folikel velik 19 mm in je bilo isto rečeno, da bo počil še isti dan ali naslednji. Tako da mislim, da je to možno.
Drugače pa imam še vedno občutljive prsne bradavice tako, da upam, da je ratalo. V ponedeljek bo nekje 14 dni po ovulaciji in bom takrat delala test - verjetno bi že moral pokazati rezultat, če bi bila noseča?

Držite se!

Lp

clock-img

19.03.2008, 07:11

clock-img

waiting

pencil-img

165

Neela hvala za pesti, so se kako dobrodosle user posted image
Drugace pa me skrbi, da je za vse te znake kriv samo ta mesec,
ker imajo povsem enake znake jenyi in masa82 in vse ne pricakujemo user posted image drug teden
kolikor je meni znano. Masa ti si pa tako prepricana da ni mogoce da si user posted image , samo jaz vem da nisem bila se nikoli
tako tecna, razen pred menstro user posted image
Ta bi bila dobra, da bodo drug teden 3 nove nosecke user posted image user posted image

clock-img

19.03.2008, 08:34

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

jst ne vem kdaj naj bi prišla M, ker nisem na nobeni "drogi"...okol 1.aprila...user posted image

clock-img

19.03.2008, 08:35

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

IZVIRNO SPOROČILO: inda1

Sem bila na UZ, videla sta se dva folikla 24mm.Eden je tik pred O. Kaj je možno, da so folikli tako veliki?

kateri dan pa si bila na UZ?

clock-img

19.03.2008, 09:06

clock-img

waiting

pencil-img

165

IZVIRNO SPOROČILO: maša82

jst ne vem kdaj naj bi prišla M, ker nisem na nobeni "drogi"...okol 1.aprila...user posted image

Ah, najbolje bi blo ce jo sploh nebi blo vec letos
za vse nas punce tukej user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.03.2008, 09:38

clock-img

nf

pencil-img

1164

IZVIRNO SPOROČILO: waiting

IZVIRNO SPOROČILO: maša82

Ah, najbolje bi blo ce jo sploh nebi blo vec letos
za vse nas punce tukej user posted image user posted image user posted image user posted image

Se popolnoma strinjam! user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

19.03.2008, 09:42

clock-img

nf

pencil-img

1164

Maša, a nisi imela ti zelo švoh M ta mesec? Pa slabo ti je, pa jokala bi...pismo ej, meni si ti sumljiva user posted image  
Inda, jaz imam vedno čez 20mm velike folikle okoli 12. ali 13. dne. Ta mesec sem bila na UZ 12. dan in je bil en folikel velik 26mm, en pa 17mm. Naslednji dan je bila pa O.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem