writing-img

RE: februarski sončki 2008

clock-img

21.04.2008, 13:56

clock-img

buči

pencil-img

4367

Mislim, da so se nazadnje punce dogovorile za sredo. Ampak počakanjte organizatorko ...

TDAT - štirje prestopniki!

clock-img

21.04.2008, 14:02

clock-img

itata

pencil-img

2382

jaz sem tudi na hitr gledala za nazaj pa je tudi nisem opazla:) čakamo organizatorko torejuser posted image

mene spet glava boli. mali spi, jaz pa kar ne moremuser posted image  sem se trudila zdejle 20 min pa ne gre... kr neki... še dež je pa nizek pritisk, tko da super počutje res. še dobr, da sva že bila okol, ker se mi zdej ne bi več nikamor dal....

www.pravni-nasvet.si

clock-img

21.04.2008, 14:10

clock-img

bamby

pencil-img

4007

februarka, a veš kaj je meni ravno danes moj mož rekel? Je rekel, da jaz pa preveč po internetu berem in poslušam razne babje čeneče in razne napotke in se pol zarad tega še bolj sekiram user posted image . Je še dodal,da je bilo pri prvem otroku vse boljše, ker interneta nismo imeli user posted image !

zolika, me je zmrazilo ob tvoji porodni zgodbi. Res noro! Se pa tudi jaz sprašujem, kako so mogli narediti tako napako, da ste bile z uno, ki je imela bakterijo v isti sobi user posted image  in še ena za tabo, pa verjetno še katera user posted image  user posted image  user posted image . Še dobro,da se je srečno izteklo!

suzi, mi joto kuhamo kljub malemu packanju user posted image

tuna, dobro bo tebe možek nagradil ob obletnici user posted image . Kar na morje! Super! Kako je bilo pa včeraj na krstu?

Pri nas je bilo včeraj spet en slab dan za Anajo user posted image . Punca kar ni hotela jest. Čez cel dan mi je pojedla le enih 370 user posted image . Je pa danes toliko bolj pridna in je v treh obrokih pojedla že 360 user posted image . Sem naju naročila k pediatrinji in imava ob pol štirih uro. Bom poročala, kaj bova opravile. Sem si pa danes vzela malo več časa za njeno podiranje kupčkov in sva ga podirale, razen takoj zjutraj ob pol šestih. Morda je pa problem ravno podiranje kupčkov, ker jih zadnje čase nikakor ni podirala user posted image . Jaz upam, da je vse kaj drugega, kot alergija. 

clock-img

21.04.2008, 14:23

clock-img

larisa

pencil-img

1850

IZVIRNO SPOROČILO: bamby

februarka, a veš kaj je meni ravno danes moj mož rekel? Je rekel, da jaz pa preveč po internetu berem in poslušam razne babje čeneče in razne napotke in se pol zarad tega še bolj sekiram user posted image . Je še dodal,da je bilo pri prvem otroku vse boljše, ker interneta nismo imeli user posted image !

Pa še prav je imel. user posted image user posted image user posted image   Se mi ne da razlagat zakaj, ampak se čist strinjam, da če ful prebiraš raznorazna mnenja in izkušnje si na koncu še bolj zmeden user posted image  Tvoj otrok in tvoja družina pa je nekaj povsem drugega kot recimo moj otrok in moje okolje, tako da se res ne gre primerjat z nikomer. Na forumih pa se ti to lahko kaj hitro pripeti!

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

clock-img

21.04.2008, 14:24

clock-img

larisa

pencil-img

1850

no pa sem neki narobe citirala, pa je ratal tko kot je, zdej pa ne znam popravit....

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

clock-img

21.04.2008, 14:30

clock-img

dolenjka

pencil-img

11112

Bamby, user posted image  user posted image  user posted image  za jedko Anajo user posted image  user posted image  user posted image  Bodi optimist, sej znaš biti! Upanje umre zadnje user posted image  

user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

clock-img

21.04.2008, 14:40

clock-img

ELMA

pencil-img

2029

IZVIRNO SPOROČILO: buči

Joj, sem pozabila: elma, baje ste imeli zjutraj spet potres?! user posted image

user posted image Se hecaš user posted image

clock-img

21.04.2008, 14:49

clock-img

ELMA

pencil-img

2029

IZVIRNO SPOROČILO: ELMA

IZVIRNO SPOROČILO: buči

Joj, sem pozabila: elma, baje ste imeli zjutraj spet potres?! user posted image

user posted image Se hecaš user posted image

Pa res , prov maš zdaj sem prebrala , ah tega pa nismo čutili ....user posted image

clock-img

21.04.2008, 14:51

clock-img

buči

pencil-img

4367

Ja, elma, epicenter v Zagorju ob savi, III stopnja po evropski potresni lestvici. No, najbrž nisi čutila. Še dobro!

bamby, drži se, držimo pesti, da ni alergija!

itata, mene je v soboto tudi noro bolela glava. Pomoje sem po 2 letih vzela aspirin, pa nič. Mislim, da nam manjka klepet, pa bi bilo bolje ... user posted image

clock-img

21.04.2008, 14:54

clock-img

itata

pencil-img

2382

sam resuser posted image  buči ti tud prideš v qlandio?

www.pravni-nasvet.si

clock-img

21.04.2008, 14:55

clock-img

itata

pencil-img

2382

verjetno je pa to tud zarad menjavanja vremena pa nizek pritisk pa take fore... brezveze- sem vzela lekadol pa je bolš. sej ni bil glavobol za umret itakuser posted image

www.pravni-nasvet.si

clock-img

21.04.2008, 14:57

clock-img

buči

pencil-img

4367

itata, je vse odvisno od tega, ali bom imala avto ali ne. V sredo namreč gre Aljaž z vrtcem za 3 dni na kmetijo, pa imajo odhod šele po 9 uri. In glede na to, koliko stvari morajo imeti s seboj (ma skoraj pol omare + 3 pare čevljev + baterijo + sladkarije + 2 nahrbtnika + ...) bom v torem pakirala kot nora. Da ne omenim, da je treba vse označit z imenom. user posted image  Kot da imajo starši, ki so v službi čas za to. A ja, pa še razglednico jim moramo napisat.
Torej, če ne padem dol in sem mobilna, pridem.

clock-img

21.04.2008, 15:20

clock-img

pina-1

pencil-img

5053

dan.

končno sem vas uspela prebrat. Ste ble kar pridne čez vkend. Se vidi, da so otročki pridni in nas pustijo čvekat.

Za nami je en super vikend.. Smo celega preživei družinsko. Včeri smo se potepali po solinah in je prov lepo dialo po morju.

Ella, bravo za novo zvezdico. PRidna čvekuljauser posted image

zalika dobrodošla med čvekačice št. 1. Sem prebrala tvojo porodno zgodbo in me je bilo kar groza. Ampak važno d ase je vse dobro iztklo.

bamby, bravo za Anajo. Samod a bi šlo tako naprej.
dolenjka, ti si tudi s temi mastitisi kar boga. No ampak važo da si našla recept, kako se otit zadeve tudi brez recepta.

No moja sirena kliče. JE kar bolj malo spala danes čez dan, pa je skozi neki sitna. Ampak važno da spimo ponoči. Mi še vedno spimo celo noč od 21 pa do 7 zjutrajuser posted image user posted image user posted image  Jaz pa ponoči vztrajno vztajam mleko črpat.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

clock-img

21.04.2008, 15:24

clock-img

MetiLu

pencil-img

3069

Buči, kako kej tanova metla H2O??? Me kar mika, da bi jo nabavila... A se da tista krpa, ki jo gor natakneš dobr oprat?

Kje je zdej naša Ella user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

clock-img

21.04.2008, 15:25

clock-img

itata

pencil-img

2382

buči ti si super woman, tko da boš vse zmogla me sploh ne skrbiuser posted image

www.pravni-nasvet.si

clock-img

21.04.2008, 15:42

clock-img

itata

pencil-img

2382

bamby držimo pesti za dobre novice v posvetovalniciuser posted image

www.pravni-nasvet.si

clock-img

21.04.2008, 16:59

clock-img

srečka nosečka

pencil-img

3313

Ojla,

user posted image  kakšno vreme, lije kot iz škafa. Pa tako lepo je kazalo.

bamby - upam, da sta prišli od P z dobrimi novicami user posted image

mariborčanke - kdaj je srečanje? Mislim, da je skoraj res bolje, da bi se dobile dopoldan, ker je popoldan cel teden nek dež napovedan. user posted image

clock-img

21.04.2008, 16:59

clock-img

buči

pencil-img

4367

meti, krpo se da prat na 60 v stroju in se lepo opere, le mehčalca ne smeš dat. No, po nekem času je pa fino, da kupiš novo (imaš pa 2 zraven pri novem). Ma jaz sem ful zadovoljna, hitro, enostavno, pa vedno jo imam blizu, tako da se da na hitro pospravit.

clock-img

21.04.2008, 17:50

clock-img

tuna

pencil-img

58

Mi smo imeli pa krst včeraj. Vreme je bilo super. Anja je cel obred spala. Ko jo je župnik polil (in to zelo veliko!!!!) se je samo stresla in zaspala naprej. Je pa fajn občutek, da je mimo user posted image

Joj, sirena...

clock-img

21.04.2008, 17:55

clock-img

Janey

pencil-img

4341

IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

mariborčanke - kdaj je srečanje? Mislim, da je skoraj res bolje, da bi se dobile dopoldan, ker je popoldan cel teden nek dež napovedan. user posted image

Če jutri dopoldan nebi bilo dežja bi se lahko dobile ob 11 v kaskai???

clock-img

21.04.2008, 17:57

clock-img

srečka nosečka

pencil-img

3313

IZVIRNO SPOROČILO: Janey

IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

Če jutri dopoldan nebi bilo dežja bi se lahko dobile ob 11 v kaskai???

Meni ustreza, upam, da bo lepo vreme. Torej, če bo lepo vreme - se vidimooooo.

clock-img

21.04.2008, 18:03

clock-img

Suzi*

pencil-img

4556

Škoda, ker sem tako daleč, bi tud meni pasal babji čvek. Sem se pa danes pri mesecnici ustavla na poti iz trgovine, smo malo na hitro počvekale, sem vidla njeno pridno srčico, pol pa glih tolk da sva z Žano pred dežjem pobegnile domov. Zdele pa pri nas po ful grdem dežju že sije sonček. user posted image  pa mi ni spet vse iz 3. nad. dol za trogat, da bi šli ven, pa še sami 3je smo. Grem še mal likat (same srajce so ostale user posted image ), pa riž na mleku skuhat za večerjo. user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

clock-img

21.04.2008, 18:06

clock-img

Suzi*

pencil-img

4556

Meti, kako si pa ti danes pridna!!! user posted image user posted image

bamby, bo res treba res kej skuhat, čeprav ni čist čist "lonec". user posted image user posted image user posted image  Sam tamala mora še kej prej zaspat kakšen večer. user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

clock-img

21.04.2008, 18:17

clock-img

dolenjka

pencil-img

11112

Pri nas je tudi že šajba in se oči se že s tamalo sprehaja user posted image  user posted image  user posted image
Jaz se grem pa za likalnik sproščat user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

clock-img

21.04.2008, 18:43

clock-img

itata

pencil-img

2382

me pa še zmer ne vemo za qlandio a se dobimo v tor al v sredo a ne? zdej me pa že mal skrbi. ella? mary lou - sej ti si bila tudi med prvimi, ki si potrdila: kdaj se dobimo?

www.pravni-nasvet.si

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem