Vse najboljše Pina!!!!!!
Kak ste dečve? Mi2 sva se pa dons potepale po Qulandiji, pa sem po moje srečala nek Sandro, sam nisem pa ziher, pol je pa nisem pozdravla, da si neb sramote nardila, če sm se zmotila
. Tko da Sandra če si bla ti se ti opravičujem, drugič me kr butn če bom važna.
Jaz sem bla tud pridna dons pa sm princeske pekla, m so dobre, pol je pa še mal kreme in smetane ostal in sem mela zdravo večerjo
Jutr pride pa moja taščica svojo vnučko pogledat po 10 tednih. Mater sem jezna nanjo ko
. Že 10 tednov smo tuki pr men doma, pa si ni mogla vzet cajta, da bi pršla pogledat svojga sinčka in vnukinjo, pa skoz tko prav kok jo ma rada in kok jo pogreša in kr neki se cmera za bz, pride pa nč ne, kokr da bi bli res deleč. Smo sam 20 min z avtom narazen, pa se ji ne da pridet
, povsod drugod se pa lohk potepa. Ona bi najrajš vidla, da bi mi skoz gor hodil. Jok brate jaz in moja Zala že ne! Sm ratala tko žleht, da se že kr mal sama sebe bojim
. Mi je prav muka k vem da jo bom mogla gledat in tist njen hinavski ksiht!
Naša mama je pa dobila telegram, more it v pon na obsevanje, bo cel teden v bolnici. Jst upam, da bo kej pomagal. Sm že čist fertik spet. Sam si skoz govorim, da morem bit močna, za Zalo, za mamo, za vse. Eh sej bo. Taka bolezen je res kruta.
Nč grem zdej mal pogledat še uno 4 oglato škatlo, da vidm če kej dogaja, pol pa pančkat...
Nočko in lepe sanje!