IZVIRNO SPOROČILO: Janey
a veste koga pogrešam da nam pove kako jim gre...našega starega. Nič se ni javil...pa kako slikico bi tut lahko naložil
To sem tudi jaz že opazila, da se nam tule sploh še ni oglasil, da ne govorimo o kaki fotki njegovega princa

. Ubogi tvoj Jakec

. Naj se mu krčki čimprej umirijo, da bosta oba boljše volje!
ella,
za tako super noči. Se človek kar hitro navadi na daljše spanje, a ne? Jaz sem začela opažat, da kdaj tudi luna vpliva, kolikokrat na noč se bo naša princeska zbudila

.
dolenjka, vidim da ti Tara že zdaj dela sive lase

. Tudi naša je že vse plenice polulala. Pol je pa naš ful pameten in pravi, če ne morem njenega lulanja malo ulovit, da ne bi vse pomočila

. Sem mu takoj predlagala, naj proba, kako je previjat, umivat in hkrati lulanje lovit, pa se je samo nasmehnil, kakšnega interesa pa itak ni bilo, da bi probal

.
februarka, končno si se nam spet malo javila in prilimala slikce tvoje lepotičke

. Kako je cortkana ta tvoja pupika! Pravi angelček!
pina tzudi tvojo Ano sem pokukala. Tudi prava lepotica! Pa goste laske ima, kot moja. Me zanima, kako bomo temenca rihtale

.
meti, ubogi Janezek. Morda se mu bo prstek zdaj hitro pocelil. Naj te potolažim, tudi nam so se krčki preselili tudi v zgodnje dopoldanske ure

. Janez pa očitno ful uživa v ležalniku
elma, tudi tvoja pupika je ful luštkana

.
Bajsa, Tvoja Zala ima pa tudi veliko las

. Pa tako je cortiš!
Pri meni je pa čišča trajala ene 3 tedne

.
Mi smo pa danes bili cepljeni proti tuberkulozi. Sem bila v postonjski porodnišnici naročena. Kolke bomo šli pa v Šempeter pregledat, ker me v Postojni niso hoteli naročiti, ker imajo baje gužvo. V Šempetru se pa sploh ni treba naročat, ampak kar prideš

. Ob torkih imajo pa preglede.
Spali smo spet super

. Ob 20.30 jedli, spali do 4.40 in potem še do 8.15. Nocoj pa verjetno ne bomo tako pridni, ker mi že cel dan ful spi

.
Popoldan sva šli z vozičkom ven, peljali Tima k telovadbi, medtem šli po opravkih in nazajgrede nazaj po Tima. Vmes je bilo treba tudi malo pomalicati, zdaj pa spet spi.