31.03.2008, 22:24
3313
janey - kolik pa ima obseg glavice Jakec? Jaz s temi kapami nikakor ne pridem na čisto. Ene so premale, druge prevelike, ene čisto na knap, pa ko bi vsaj št. mi kaj povedale. Pa še mala jih totalno ne mara. Kar vijoličasta postane, ko ji jo "vlečem" na glavo.
Kako pa ve kupujete kapice?

Samo mislim, da se to ne da spremenit.
Pa še sestra in mami prideta na obisk čez kako uro in bo verjetno spet en sprehod padel
. Šele čez enih 5 minut je od nekje prilezel
no sej 1x na teden bi bilo čist ok. Kaj če bi se me že kej prej zmenile? Pa sej se lahko vsak mesec, pa tista ki lahko pač pride. Recmo vsako prvo sredo v mesecu, v Kavalu on 12-ih
že pol ure spančka
. Kuham segedin in sem vse prismodila, ampak ne namerno. Ubogo Anajo so tako krčki matrali, da sva se skor celi 2 uri zdaj nosili. Sam ne bom nič stran vrgla. Bomo že pojedli. Če bo pa res tako slabo, bom pa že kaj scoprala. Jutr gremo na UZ kolkov, pa je bilo treba nekaj skuhat. Po moje golaža še en lep cajt ne bom kuhala
staknil neko virozo, je že cel dan v postelji, vročina 37 - 38. Upam, da se čimprej pozdravi, ker mi manjka njegova pomoč. Priznam, je kar priden. No, ima pa tudi svoje finte, da ne boste mislile, da ne zna bit
. Sem bila zadnjič v H&M v Evroparku, pa za takšne male