writing-img

RE: Kje kupujete modrčke?

clock-img

26.01.2008, 08:39

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: tjaga
Tukaj

Pri sosedi? user posted image  Kakšne pa so kaj cene? Se mi zdi, da so kar visoke, ali pač?user posted image

clock-img

26.01.2008, 14:04

clock-img

tjaga

pencil-img

1955

IZVIRNO SPOROČILO: natasa77

Tukaj

Pri sosedi? user posted image  Kakšne pa so kaj cene? Se mi zdi, da so kar visoke, ali pač?user posted image

Jah, cene so morda res malo višje, samo meni za moje melone najbolj pašejo. So tudi zelo kvalitetni in jih res nosiš kot svojo drugo kožo. Sicer pa imajo velikokrat kakšn popust, pa takrat kupim. Pa prej nisem tam kupovala, me je moj user posted image  navdušil user posted image user posted image .

Ni pomembno, da se mi danes nič ne da; važno je, da se mi nič ne vzame!

clock-img

26.01.2008, 14:22

clock-img

Anonimen

Pa prej nisem tam kupovala, me je moj user posted image  navdušil user posted image user posted image .

user posted image  A je s prodajalko preizkušal velikost, ko je kupoval zate?user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.01.2008, 20:04

clock-img

Saskia02

pencil-img

107

IZVIRNO SPOROČILO: orhideja75

imam namreč košarico C in ponekod jih sploh ne dobim. vsaj ne take, ki bi mi bile všeč - na tanke naramnice.

75C ima skini na tanke naramnice; sem ga kupila prejšnji teden v njihovi trgovini na bledu - celo sezonsko znižan iz 26 na 16!! 

clock-img

26.01.2008, 21:36

clock-img

Anonimen

Tezenis, Trst

12€ / modrc

clock-img

27.01.2008, 16:56

clock-img

Anonimen

Emporium.

clock-img

27.01.2008, 17:23

clock-img

Anonimen

jst tut tezenis v trstu, al pa skinny v celovcuuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem