writing-img

Čvek kar tako!

clock-img

20.01.2005, 22:49

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

hm - resnega.

eden je bil, pa se je za metlo skril, pa ga več ni blo. :((:((:((

clock-img

20.01.2005, 22:50

clock-img

emaa

pencil-img

7450

cmokec ti pa fajn spiš, pol si pa podobna moji sestri, je tud bomba ne zbudi. To je pa preverjeno, ko so sosedu bombo (granato al kaj?) vrgl na dvorišče, je sladko spala naprej. Jaz sem pa mislila, da se bo hiša zrušla. Brata so pa šele avto alarmi zbudl, ko so se sprožili vsi v bližnji in daljni okolici.

clock-img

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

:)-:)-:)-:)-:)-

cmokec

clock-img

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Ne res!!! Moja tašča je bla dons pr šlogarci in ji je rekla da vid da bom dobila zlo kmau :duda:!!!!:bravo::bravo::bravo: za šlogarco!!! Ampak!!! Je rekla da mam ene težave tam uspodi in da se bojo uredile, samo da ne vid kako oz. na kakšen način.
Zdej moram pa krvomočnico pit, da se mau pozdravm a ne!?
Kaj pa ve mislte?

p.s.:jst to jemljem z rezervo ampak vseen..:zmeden:

clock-img

clock-img

clea

pencil-img

863

jpj baguska,to pa je ja,da v lekarnah ne vejo kaj je to.Jaz sem pa enkrat pri 15ih šla kupit za sošolko CB (itak je bil pol negativen) v lekarno na Prešernovem trgu.Pa je bilo sošolko sram in sem mogla valda jaz rect.Sva bili že čist pri okenčku pa naju tetka vpraša kaj bova in naju debelo gleda.Sošolka tiho,ja kaj sem pa hotla sem pa jaz rekla in seveda se mi je jezik zapletel in je prišlo ven čist kej druzga tako da lekarnarica ni vedla kaj pravim in sem mogla kar lepo naglas pred pol Lj. povedat da rabim test za nosečnost.Im to pri 15ih,zgledala sem jih takrat pa ene 12.
No zdej ne bi bilo take panike.

clock-img

20.01.2005, 22:52

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

na ta je pa dobra. 9nebesa

clock-img

20.01.2005, 22:54

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Baguska, sej me to že vse vemo, da boš kmal. Da se popravim - me smo že mislile, da si že.

Ti kar lepo pupcej čajčka, pa ne pozabi :sloncek::sloncek::sloncek:, da ti bomo lahko čestitale.

Sicer pa jemlji z rezervo, no ne nas, šlogarce. Dokler se ne zgodi, je vse res in nič ni res.

cmokec

clock-img

20.01.2005, 22:54

clock-img

clea

pencil-img

863

baguska ti kar pridno pij krvomocnico,da se bo dol pozdravlo.
tvoja sestra je pa res spalka.Da jo še bomba ne zbudi.

clock-img

20.01.2005, 22:57

clock-img

emaa

pencil-img

7450

Verjameš, ko doživiš. Sem enkrat po..zd..., ker je mela budilko naštimano, da ji zvonila od petih naprej. Je tud slišala ni, pa je pol ni izklopila, pa še sobo po možnosti zaklenila. Si je š mojo po možnosti sposodila, pa ji ni pomagal. Ko sem znorela, sem naštimala budilko ob 4 zjutraj, pa šla k fantu spat. Kaj se je zgodilo, budilka je zbudila vse v bajti sam moje sestre ne. Nauk: ne budi ljudi, ki so med spanjem klinično mrtvi:)-

clock-img

20.01.2005, 22:57

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Drgače grem pa jaz sedaj tja, kamor greste tudi ve kmalu.

Lupčkala vas ne bom, ker sem malo prehlajena. Želim vam eno lepo nočko, mal se še crtlejte, kaj lepega sanjajte, pa se jutri beremo.

Če pa želite še malo čvekat, vam dam temo - za drugi teden je na internetnem vremenu cel teden snegec napovedan - za vepše sanje.

:rozica: za vas,

cmokec

clock-img

20.01.2005, 22:59

clock-img

emaa

pencil-img

7450

O kolk lepo sneg, pa še smučat grem od četrtka do nedelje. Bo mal internet turkey ampak bom preživela. Sam kolk bom mela za prebrat, ko pridem nazaj. Še dobr, da mam v pondelk tud dopust.;)

clock-img

20.01.2005, 23:00

clock-img

emaa

pencil-img

7450

Zdej grem pa tud jest spat, je moževa pisarna frei, pa si grem lahko zobe umit.
Nočko:zaspan:

clock-img

20.01.2005, 23:02

clock-img

clea

pencil-img

863

up sorči emamair,sem mail zamešala.Sem mislila da je bla tisto sestra od baguske.

Drugač je pa moj fant tudi približno take sorte.Ful trdno spi.On sliši budilko ker ve da pač more vstat in je navajen na melodijo.Če pa zvoni telefon ker ga kdo kliče al pa če mu kdo kaj govori itd. pa ne sliši.Samo budilko,je tako naštiman.

Cmokec lubčka za lahko noč.Ojoj upam da se ne bom nalezla.HITRO SE POZDRAVI,pa lahko nočko!

Sneg so pa že ta teden napovedoval,pa ga je bilo bogih pol centimetra.No tam nekje.

A je kera še budna al sama s sabo čvekam?

clock-img

20.01.2005, 23:02

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Hvala za odgovore!:sloncek::sloncek:
Sm mogla tja kamor gremo še RR-jevke peš!:)-:)-:)-

Cmokec in ostale, tud jaz vam želim lahko noč, ker že komi gledam in če ne bom hitro šla, tud mene jutr zjutri tud bomba ne bo zbudila!:)-:)-:)-

Od mene pa lubčka za vsako! :*

clock-img

20.01.2005, 23:03

clock-img

clea

pencil-img

863

kaj a si v pisarni zobe umivate?

clock-img

20.01.2005, 23:03

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Clea jst sm še budna, ampak te berm le z enim učom!;)

clock-img

20.01.2005, 23:04

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

:)-:)-:)-:)- A ti delaš?

clock-img

20.01.2005, 23:04

clock-img

clea

pencil-img

863

OK no pa glemo pančkat.

LUPČKA in LAHKO NOČ pa eno bolho za pomoč pa naj vas pika celo noč!!!

Clea

clock-img

20.01.2005, 23:05

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Sem bla že skoraj v postelji, pa sem se spomnila.

Jutri držite :miska::miska: za Tinkamiško. Ima spodaj mali remont.

sedaj pa res, :zaspan:

cmokec

clock-img

20.01.2005, 23:06

clock-img

clea

pencil-img

863

A ja ti si še tuki?
A jaz če delam?Ne.Mogla bi študirat pa grem rajš spat.me od tega računalnika že tok oči bolijo...

:rozica:
Clea

clock-img

20.01.2005, 23:08

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Držimo :miska: za tinkomiško!!!

Zdej pa res ajat punce!!! Lahko noč in sladke sanje!!:love:

clock-img

21.01.2005, 07:00

clock-img

Skye

pencil-img

3190

uh, to pa je bil pravi babji čvek;)...škoda ko nisem vedela...jaz ki tako rada čvekam, pa še sama sem bila včeraj:(

Bom pa drugič zraven:)-

clock-img

21.01.2005, 07:06

clock-img

Udb

pencil-img

5380

Ja, so bile pridne!! ;)

Dobro jutro!

clock-img

21.01.2005, 07:07

clock-img

Skye

pencil-img

3190

oj, dobro jutro udb....rana kot vedno;)

clock-img

21.01.2005, 07:09

clock-img

emaa

pencil-img

7450

Dobro jutro
jaz grem pa zdej počas v službo, grem mal pozneje na račun nadur v ponedljek pa prav paše. Pa jaz tud držim pesti za tinkamiško:miska::miska:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem