writing-img

RE: Junijčice 2008- 2. del

clock-img

08.04.2008, 13:54

clock-img

tweetek

pencil-img

750

psssst, grem dol po čokolado..... Ne, bom pridna in grem dol v kuhinjo po mango in hruškouser posted image

Ja, saj mene tud včasih kar panika grabi kaj vse je še za narest,ampak me imamo do naših bejbijev še dva meseca.... Se pravi tud če račinaš da moraš do 36. tedna vse imet prštimano je to za nas začetne junijčice še 4 tedne ozr en mesec. Tko da v bistvu mamo še čas... Samo kaj ko hormončki delajo svojeuser posted image . Poleg tega je to tko luštno delat. Jaz dobim prav naval endorfinov....

clock-img

08.04.2008, 14:07

clock-img

tweetek

pencil-img

750

uuuuu, nova stran... kolk jih je še do tretjega dela?

clock-img

08.04.2008, 14:09

clock-img

Anonimen

še 6 straniuser posted image

clock-img

08.04.2008, 14:10

clock-img

tweetek

pencil-img

750

user posted image user posted image user posted image A gremo smetit? user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.04.2008, 14:11

clock-img

Anonimen

lahko jaz imam še 10 minut časa, da se mi kosilo do konca skuhauser posted image

clock-img

08.04.2008, 14:12

clock-img

tweetek

pencil-img

750

Jaz ga moram pa it kuhat... Sem že ful lačna. Kaj boš pa kuhala?

clock-img

08.04.2008, 14:13

clock-img

Anonimen

kuham špagete s tunouser posted image - to mi je zadnje čase dobro in potem morajo vsi jestuser posted image

clock-img

08.04.2008, 14:14

clock-img

D.anna 76

pencil-img

721

Tudi jaz lahko, ker čakam da moj šef konča sestanek pa med tem nimam kaj počet. Sem mislila da bom že ta teden delala po 4 ure in počasi uredila primopredajo sedaj sem bila pa včeraj 7 ur v službi danes bom sigurno do 15.00 če ne še več..........

Skratka do začetka dopusta in porodniške imam manj kot 30 delovnih ur user posted image

clock-img

08.04.2008, 14:15

clock-img

tweetek

pencil-img

750

hihi, saj je prav tko - če čjo kaj drugega naj si pa sami skuhajo.user posted image Jaz pa danes kuham za familjo od moža plus za naju in je tašča dala zrezke odmrznit. Tko da bodo goveji zrezki v korenčkovi omaki pa pečen krompir pa zelenjavna župa. 

clock-img

08.04.2008, 14:16

clock-img

Anonimen

D.anna boš videla kako bo to hitrouser posted image

clock-img

08.04.2008, 14:16

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: tweetek

hihi, saj je prav tko - če čjo kaj drugega naj si pa sami skuhajo.user posted image Jaz pa danes kuham za familjo od moža plus za naju in je tašča dala zrezke odmrznit. Tko da bodo goveji zrezki v korenčkovi omaki pa pečen krompir pa zelenjavna župa. 

dobrouser posted image

clock-img

08.04.2008, 14:17

clock-img

tweetek

pencil-img

750

u D. anna samo še malo pa noš lahko doma.... Jaz grem pa na "študentsko porodniško" po prvem maju - se pravi da ne bom obiskovala več predavanj in vaj. Bom pa še šla nakka izpit.... Tko da učit se bo pa trebauser posted image .... bom pa vsaj domauser posted image

clock-img

08.04.2008, 14:20

clock-img

tweetek

pencil-img

750

tole sem pa malo prehitro natipkalauser posted image user posted image user posted image

clock-img

08.04.2008, 14:25

clock-img

tweetek

pencil-img

750

ninny najbrž že jeste! dober tek!user posted image

clock-img

08.04.2008, 14:34

clock-img

tweetek

pencil-img

750

ja, zgleda da sem samo še jaz smetka marjetkauser posted image user posted image user posted image ... Zdaj moram pa jaz tudi it kuhat.... Uživajte so-nosečke!

clock-img

08.04.2008, 14:38

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: tweetek

ninny najbrž že jeste! dober tek!user posted image

hvala smo ravno pojedliuser posted image

clock-img

08.04.2008, 14:42

clock-img

aleksandra silvija

pencil-img

3437

Dober tek vsem, ki jesteuser posted image .

Mi smo imeli pire( iz dodatnega bom zvečer naredila češpljeve cmoke-želja otrok), puranje zrezke v omaki in solato.
Za sladico pa sadno kupo, pa mož je prinesel sirov burek--sladica?user posted image , pa neke čokoladne rogljičke, aha, pa še jabolčnega "štrudla" imamo od včerajuser posted image user posted image user posted image
Sploh ne vem zakaj user posted image  nosi domov pekovsko pecivo. Ga je strah, da ne bo nič za jest, ker sem stalno na RR?user posted image

D.anna 76-ti imaš pa res malo del. uruser posted image user posted image user posted image

Tweetek- za dnevno, spalnico, skorajšnjo študentko porodniškouser posted image user posted image user posted image
Pa rej je, da imamo še kar časa za gnezdenjeuser posted image .
Konec koncev bi lahko že bile v P, pa bi naši dragi lahko pripravili potrebno.
Greš po postelčjico, posteljnino, opereš, pripraviš in je,...user posted image user posted image user posted image
Pa tudi po kakšno kozmetiko, plenice je možno kar iz P naročit,....
Ampak ko je tak luštno nabirat stvarce,...user posted image
joj, sem kupila nekaj poletnih pajackov-kratke hlače in kratki rokavi-kot body-pa se mi zdi, da bo 62 skoraj preveliko.  Od začetka kakšen teden, dva zna biti še 56 preveliko, julija bi recimo bili ravno za 56-junijski user posted image , ki pridejo v 2. polovici junija, potem zna biti pa že malo hladnejše,....
No, o.k., saj imam tudi nekaj 56user posted image ---------kot da ne moreš it v trgovino po rojstvu in kupiš, kar res potrebuješ in kar bo user posted image  prav,.....user posted image user posted image user posted image

Ninny-špageti s tuno-njamsi-samo pri nas jih pa res nihče noče. user posted image Pridem k tebi na kosilouser posted image user posted image user posted image user posted image
Ah, saj tu pa tam si to zase pripravim--ker ni ravno veliko dela....user posted image user posted image user posted image .

clock-img

08.04.2008, 14:46

clock-img

Anonimen

Ninny-špageti s tuno-njamsi-samo pri nas jih pa res nihče noče. Pridem k tebi na kosilo
Ah, saj tu pa tam si to zase pripravim--ker ni ravno veliko dela.... .

ti kar pridi, samo se prej napovej, da jih več skuham, ker smo čisto vse pojedliuser posted image . Še ta mala se ni nič pritoževala, ker ni bila običajna omakauser posted image

clock-img

08.04.2008, 14:48

clock-img

aleksandra silvija

pencil-img

3437

. Še ta mala se ni nič pritoževala, ker ni bila običajna omaka

user posted image

Veš, se mi zdi, da bi ene parkrat skuhala špagete s tuno in tudi ene parkrat pomila in pospravila kuhinjo, preden bi prišla do tebe in potem še nazajuser posted image .
Hvala pa vseeno.user posted image

clock-img

08.04.2008, 14:50

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.04.2008, 14:53

clock-img

aleksandra silvija

pencil-img

3437

Pa veš, lačna bi bila pa spetuser posted image user posted image user posted image -dolga vožnjauser posted image

clock-img

08.04.2008, 14:57

clock-img

Anonimen

Saj bi ti jih dala še mal za sabo

clock-img

08.04.2008, 15:03

clock-img

alea01

pencil-img

2902

No čveke, jaz sem pa princeske skor zmazalauser posted image . Ne vem, če bo še kaj ostalo za možekauser posted image

Dejte mi povejte ali se splača ta zadnji UZ ali ne? Ker jaz moram plačat in je 60eur. Vsepovsod je ista cena.... Sem klicarila okrog

clock-img

08.04.2008, 15:06

clock-img

Anonimen

Jaz bi ti težko svetovala glede UZ, ker meni ga dela na vsakem pregledu.user posted image   Sama se boš morala odločiti ali je zate pomemben ali ni. Jaz bi na tvojem mestu verjetno šla. A so potem toliko ceno podražili?

clock-img

08.04.2008, 15:07

clock-img

D.anna 76

pencil-img

721

IZVIRNO SPOROČILO: alea01

No čveke, jaz sem pa princeske skor zmazalauser posted image . Ne vem, če bo še kaj ostalo za možekauser posted image

Dejte mi povejte ali se splača ta zadnji UZ ali ne? Ker jaz moram plačat in je 60eur. Vsepovsod je ista cena.... Sem klicarila okrog

Predlagam da greš raje na 3D ultrazvok, je sicer dražji, mislim da ima Dr. Šelihova V Domžalah najceneje 68 EUR, pa dobiš DVD pa slikice tudi. Po moje se ti to bolj splača. Pa pojdi med 22 in 27 tednom, ker čim greš kasneje slabše se vidi.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem