writing-img

RE: Junijčice 2008- 2. del

clock-img

27.02.2008, 09:07

clock-img

alea01

pencil-img

2902

Pri nas je zaenkrat še  sončekuser posted image user posted image user posted image

clock-img

27.02.2008, 09:11

clock-img

čbela

pencil-img

163

joj držte pesti da bo ok....da ne dobim kak inzolinuser posted image
v petek dobim izvide jutri pa na ta test....

kok ste kej predelale kg??

clock-img

27.02.2008, 09:15

clock-img

Anonimen

clock-img

27.02.2008, 09:16

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: alea01

Pri nas je zaenkrat še  sončekuser posted image user posted image user posted image

pri nas zaenkrat tudiuser posted image

clock-img

27.02.2008, 09:17

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: ninny

pri nas zaenkrat tudiuser posted image

Pri nas nekaj malega tudi.user posted image

clock-img

27.02.2008, 09:21

clock-img

alea01

pencil-img

2902

Ja, kje pa potem ni sončka?

Nya- tole bo dobr zgleda. Da bi si jaz tole kupila? Mogoče bi blo boljše. Sam mi nisi tega nič v lekarni omeniliuser posted image

clock-img

27.02.2008, 09:27

clock-img

Anonimen

Nya- tole bo dobr zgleda. Da bi si jaz tole kupila? Mogoče bi blo boljše. Sam mi nisi tega nič v lekarni omeniliuser posted image

Jaz sem to kupila v Sanolaborju, pa sm vprašala g, je rekel, da je ok. Zobar mi je priporočil kalcij, da bo imel otroček lepe zobeuser posted image . Ima pa bistveno boljši okus kot magnesol.

clock-img

27.02.2008, 09:29

clock-img

Rosali

pencil-img

65

Pa še nekaj za na seznam: to je moja 1.user posted image .

clock-img

27.02.2008, 09:31

clock-img

alea01

pencil-img

2902

Je tašča prišla gor povedat, da popoldne pričakuje obiske( beri peči pecivouser posted image user posted image user posted image )
Grem nekaj spacat skupaj dokler še imam energijo........

clock-img

27.02.2008, 09:35

clock-img

anaj22

pencil-img

1583

čbela držim pesti user posted image

pr nas je tud sončekuser posted image user posted image

clock-img

27.02.2008, 09:41

clock-img

Rosali

pencil-img

65

Tud jest držim pesti, čbela, da bo vse ok!

Jest mam pa 4. marca že tretjič pregled za cukr in upam da tudi zadnjič!! Nazadnje je blo hvalabogu vse uredu, sam morm še enkrat it potrdit.

P.S.: Vse mate sonček, sam pr nas ga ni (okolica Lj.)user posted image

clock-img

27.02.2008, 09:42

clock-img

Anonimen

čbela držim pesti za jutri

clock-img

27.02.2008, 09:45

clock-img

čbela

pencil-img

163

hvala ...punce.....
ja tudi jaz uopam da je ok.....
kok ste kej kg. pridelale?nč ne povesteuser posted image

clock-img

27.02.2008, 09:51

clock-img

Rosali

pencil-img

65

Ja s kilcami je pa tko pr men, že kr 9 več. Ampak morm povedat da sm prov srečna da je tko, ker sm ena izmed tistih NEsrečnic ki se prej nism mogla zredit niti za kg! Kar sem pojedla se mi ni nikjer poznalo, je bil pa tud problem pol kakšne hlače kupit (43 kg preduser posted image ). Zdaj sem si pa že kr mal sama sebi všečuser posted image .

clock-img

27.02.2008, 09:55

clock-img

alea01

pencil-img

2902

rosali- midve sva pa imela enake kile preduser posted image . Jaz se prej tudi nisem zredila in sem ful sladko jedla. Sam zdaj pa to kar nekam leti gor user posted image .  Pa se je tebi kaj razžirila medenica?

clock-img

27.02.2008, 09:58

clock-img

malimetek

pencil-img

15

Jaz sem bila vceraj ful pridna in sem sla na dolg sprehod po Tovoliju, na Rožnik in nazaj. Mi je res pasalo in v trebuhu me ni nic bolelo, pa me je zdaj kasen teden vedno pri hoji.
Sicer pa mene vedno zelo boli trebuh in hrbet in dimlje in vse ponoci, ko vstanem za lulat. Takrat sem cisto zakrnela, da komaj naredim dva koraka. Podnevi, ko sem vec v gibanju (beri: bolj razmigana) je pa Ok.
Ma kar gre, glede na to, da sem imela prve stiri mesece obupno nosecnost, sem zdaj kot roza.
Sicer pa lep dan vsem.

clock-img

27.02.2008, 09:59

clock-img

Rosali

pencil-img

65

Ne, nč ni vidit da bi se mi kaj razširila medenica!user posted image Pa tebi? Me je kr mal strah kako bo čez 3 mesce. Vse te kile so mi šle zdej v trebušček se razume, pa v rit in stegna, pa po hrbtu mam tud kr celulita, ne morm verjetuser posted image .

< Sporočilo je popravil Rosali -- 27.2.2008 10:01:09 >

clock-img

27.02.2008, 10:04

clock-img

alea01

pencil-img

2902

Pri meni je enako. Mičken v rit, pa nekaj v hrbet ostalo pa v trebuh. Mene kar skrbi kako bom rodilauser posted image user posted image . Moj skoz gleda in se sprašuje kak bo dete ven spravilauser posted image user posted image

clock-img

27.02.2008, 10:05

clock-img

Anonimen

Blagor vam, jaz sem v prvo začela pri 60 kg, rodila skoraj z 80kg, potem je šlo takoj 10 kg dol, pa še mal gor, pa spet dol, zato je kar fajn k se sedaj tako malo redim.

clock-img

27.02.2008, 10:09

clock-img

malimetek

pencil-img

15

bo slo vse dol. mene sploh ne skrbi. sigurno ste vse lepe in cetoce. te kiple pa...mah, sej se bodo nase prijateljice nenosecke tudi zredile. user posted image

clock-img

27.02.2008, 10:10

clock-img

Anonimen

sej se bodo nase prijateljice nenosecke tudi zredile.

user posted image user posted image user posted image user posted image v prvi vrsti se bo mojuser posted image

clock-img

27.02.2008, 10:10

clock-img

malimetek

pencil-img

15

oprostite za napake, hitro tipkam, pa se zatipkam. torej popravljam...vse ste cvetoce in kile

clock-img

27.02.2008, 10:12

clock-img

Anonimen

imaš nekaj časa zgoraj nad tvojim postom ikonco uredi in lahko popravišuser posted image

clock-img

27.02.2008, 10:12

clock-img

Rosali

pencil-img

65

Pri meni je enako. Mičken v rit, pa nekaj v hrbet ostalo pa v trebuh. Mene kar skrbi kako bom rodilauser posted image user posted image . Moj skoz gleda in se sprašuje kak bo dete ven spravilauser posted image user posted image

Moj ima tudi takšne komentarjeuser posted image ! Nekak se bova že potrudle, da bo za naju in za naše user posted image uredu ane?

clock-img

27.02.2008, 10:15

clock-img

malimetek

pencil-img

15

hoces rect, da se bo tvoj dragi zredil? ker moj se je tudi malo in sem brala v sobotni, da so tudi moski noseci skupaj z zensko. tudi se zredijo, jih boli hrbet,...user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem