IZVIRNO SPOROČILO: mergetka
San, mene je tudi špikalo včeraj in predvčerajšnjim (še bolj). Sam pol pa je kr minilo. Sem pa včeraj mal spala popoldne in pol me je tko lulat in me je še vse zraven bolelo, da sem komi vstala.
Kako to, da ti je vse novo, a pri prejšnjih nosečnostih te pa ni špikalo?
ne, pri hčeri se ni dogajalo do konca nič, kot da ne bi bila noseča. ko sem šla čez rok sem pa začela mal zatekat in pol sem imela težave s pritiskom in vidom (ampak to šele 2 dni pred iztekom 42. tedna) in je bil sum na preeklampsijo, sam nikol nisem zvedla točno kaj je bilo. pris sinu me je pa špikat začel na dan poroda

, medtem ko sem šla v P in sem se zgleda med potjo odprla 2 cm

. pa pri njemu se mi je dan prej odluščil čep - ampak sem bila tudi že veliko čez rok. popadkov pa nisem imela in špikanja in šraufanja - sam tam okol sedmega meseca malo lažnih, pol pa konc.
no, zdej pa jih imam že kar neki časa, pa vse drugače čutim, veliko bolj intenzivno in to špikanje, ki je sedaj prisotno, je kot bi mi kdo kosti narazen vlekel. v glavnem vse je čisto drugače.
recimo, MV imam sedaj že čisto skrajšan in mehek, pri obeh prejšnjih pa je bil čvrst in trd in dolg, ko sem bila že čez rok.