IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka
Ojla, nosečke!
Hvala Čakajoča za PZ, uf glavno, da je srečno in zdravo mimo!
Pa ek76, vse
za MIO!
Berem, da se pri JANET začelo dogajati ...
MEDICA
, kako si potrpežljiva, marsikatero bi od neučakonosti že odneslo v vesolje ... no, mene bi pa od skrbi pobralo ....
Stanje pri meni nespremenjeno - no, težko se premikam, ker me vse boli.
Dete miga, da je prav veselo. Jutri ali v četrtek grem na CTG.
Naslednji teden pa sem "povabljena" na AMIOSKOPIJO (ogaben pregled, ko gledajo zrelost plodovnice), ki mi je taprvič sprožila porod (drugi dan po pregledu sem rodila).
MEDICA, so pri tebi že naredili ta pregled?
nčk ..niso mi naredl tega pregleda..tud ne vem a mi ga bodo..mam tacaga G zj gor v P da mu jest pravim Hause

...drgač je ful dobr dohtr pa ful dobr diagnostik..ampak brez trohice neke človečnosti..

..pred kratkim je ena rodila in preden je šla rodit ga je pač vprašala če je že kaj odprta ker je bla mal čez rok pa ji je zabil da bolj zgoraj kod spodaj

mal smešno ampak mal drgač bi pa spet lahko povedal..takoda jutri ga bom mal preprašala pa bom vidla če mi bo sploh kej povedal..

če me pa spet domov pošle pa mislim da bom živčnega fasala

..pa še to moram rečt da pa ne vem s kje mi ta potrpežljivost..sem si rekla da pa vseeno ne bom šla dokler me res oreng ne zagrab..čeprav sem se že parkat že hotla napravt pa jet v P ampak sem si rekla no še mal počak..nočem biti predolgo v P

čeprav vem da nemorem tega predvideti koliko bom tam notri
san hvala za inf. glede čepka..no ostalim tudi..vedno nekako pričakujem ta čepek ampak lahko da pa ga sploh ne bo

mergetka upam da mi bo ratalo malo zarjoveti jutri
moram pa priznati da po stanovanju kar hodim gor pa dol pa čakama da me kej zagrab..pa mal pretiravam z delom..pa še mojga mal zvečer pocrklam

da mi mal posodi

plavalcev..

da mi ja kej sproži ..ampak je vse bolj lažno...
čestitke novim mamicam in očkom..

veliko cartanja in prespanih noči...
povratnice mamice pa hvala za vaše porodne zgodbe ...vsaka ima svojo in so prav zanimive in nekako nas pomoje te taprvič nosečke kar pripravi na vse...
drgač san ...še to mali je pa pravi cukrček..pa tolko las je mel..
nočkoo vsem..pa srečno...