IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy
- kaj za branje (po moje bom to kar naknadno dragemu naročila, da mi kako Lady ali kaj drugega nezahtevnega kupi)
po porodu, vsaj meni ni zneslo ... niti sms-a napisat, kaj šele, da bi brala. Pa slabši vid sem imela po porodu. Baje se ne priporoča branje takoj po porodu.
Joj, hvala, da si me spomnila. Še OČALA moram dopisati. Jih sicer ne nosim, samo ko sem zmatrana, se mi ful poslabša vid in vem, da imaš po porodu slabšega in baje sploh ne priporočajo brati.
IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka
ne vem pa kaj so to sp. hlače, ki jih kupiš v LEKARNI???
So take gatke, ki so kot zgornji del žab oz. najlonk. So kot kake oprijete kratke hlačke- fejst elastične ampak ne stiskajo, koža lepo diha in tej enormni Vir vložki ne bežijo levo, desno, gori in dol. Mi jih je prijateljica predlagala, ampak jih še nisem kupila. Vam javim, ko jih kupim!
Me pa je prijateljica še opozorila, da preden zapustimo porodno sobo moramo vprašati babico za plenice (za čiščo), ker jih menda na oddelku nimajo in baje na začetku kar fejst krvaviš. To velja za Lj porodnišnico, za ostale pa ne vem.
Jaz sem pa takooo zmatrana. Sem bila preveč pridna danes, nisem več tako fit

. Ne vem kako nekatere zdržite 2 urne sprehode (Janet špancira 2 uri, če se ne motim). Jaz sem po 1 uri in 10 min prišla domov čisto hin. Bolela so me stopala (prav kosti!) in pa medenica, ampak zadaj, tam nad trtico.... In sem šla smuk v posteljo in zaspala za 1 uro kot ubita

. Bo treba bolj na izi jutri...