Zdej ste pa res face!!! 7 strani?? Komi sem vse prebrala, ker sem bla čez dan ful zasedena.
No, pa začnimo:
Nasy, si že kaj bolje? Sej, če greš že ven in potem nazaj v 4. štuk, je to kr neki hoje
.
Arabela, maš pa res sranje v službi. Upam, da ti bojo kmal kaj zrihtali! In tebi tudi Nasy!
Vilma, Katj in Arabela
za vas in seveda za vse, ki imate doma že mal škratke, dzekice ste!
Dinki,
za pregled. In tvoj dojenček ima že kr dost gramov!
Medica, ful maš lepo novo slikco!
Men je mlekec že spuščal in enkrat kar čez tri majice in modrček. Zdaj je pa nehalo
.
Ja, Dinki, jaz se kr ne morem spravit... 1. zato, ker se mi zdi kr zakomplicirano...
Lucalu, nam so v MŠ svetovali, naj nam partnerji (da nas še mal razvajajo) masirajo le presredek (od nožnice do danke in nič noter!) z oljem kakih 5 minut. To je neka švicarska šola (praksa), kjer naj bi imeli zelo malo šivanja presredka; je pa res, naj bi to delali že od zgodnje nosečnosti in kr redno vsak dan. Nam je M. sestra rekla, da sicer ni nič narobe, če si začnemo mal kasneje (lahko, da bo 2 meseca (upam

) čist dovolj). Sicer je najbrž res odvisno od vsake posameznice, sam škodit ti ne more. Nekatere se bodo mogoče s tem res ognile šivanju, drugim bo pa vsaj malo pomagalo. Tko, da se jaz tiste komplicirane verzije ne grem, bom kr MŠ upoštevala, pol bomo pa videli.