writing-img

Test Baby check mini

clock-img

28.01.2008, 15:45

clock-img

Veki_222

pencil-img

80

Punce, ali je katera delala ta test? Meni je namreč pokazalo zelo rahlo drugo črtico, zdej pa ne vem... Sej vem, šla bom po clear blue, če ne bo user posted image , zanima me samo, če ima katera kakšno izkušnjo s tem testom?

Hvala in lp
V.

clock-img

28.01.2008, 15:49

clock-img

PBJ

pencil-img

2189

Meni je pokazaluser posted image  in prav je imeluser posted image .

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

clock-img

28.01.2008, 15:52

clock-img

Veki_222

pencil-img

80

Pa ti je pokazal jasno črtico? Mene je strah zato, ker je danes šele prvi dan izostanka in včasih ima user posted image tudi kakšen dan zamude. Pa še popoldanski urin... Bila je pa res bleda, pokazala se je pa po cca. minuti... 

clock-img

28.01.2008, 15:54

clock-img

trnuljčica

pencil-img

3175

Meni je pokazal user posted image Baby check (ne mini). Res pa je bil jutranji urin ter, 2 tedna po izostanku M.

clock-img

28.01.2008, 16:03

clock-img

PBJ

pencil-img

2189

Ja, ni bila zelo jasna, tako da mož sprva ni verjel...
Naslednji dan sem ponovila, pa je bila tudi bolj bleda črtica, ampak bila pa jeuser posted image

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

clock-img

28.01.2008, 16:14

clock-img

StBarbara

pencil-img

1500

Pri meni je bila ful bleda, komaj si jo opazil. Res si si mogel močno želet videt  črtico user posted image

Drugi ali tretji dan izostanka, pa je CB bil bolj jasen :user posted image

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

clock-img

28.01.2008, 17:21

clock-img

valentina2006

pencil-img

2353

Tud pr men je bla full bleda druga črta, zdej pa user posted image . Poskusi čez kakšn dan z drugim testom, da boš 100%. user posted image user posted image

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

clock-img

28.01.2008, 18:09

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Pri meni je tudi bila bolj bleda črtica od kontrolne, pa čeprav sem delala test že 6.dan po izostanku M.user posted image

clock-img

28.01.2008, 18:15

clock-img

Anonimen

tekmujemo ? user posted image user posted image

pri meni je bla črtica tako tako rahlo rahla da nisem bla zihr če vidim... sem nesla mojemu, pa ni videl...

ampak očitno je pokazal prav, glede na to, da sem nosečka. user posted image

clock-img

28.01.2008, 19:12

clock-img

ellie

pencil-img

1403

no da malo porušim povprečjeuser posted image

meni je kazal rahlo črtico, ampak je bila normalno vidna...ne samo pod določenim kotom. Pokazala se je takoj. Ampak nisem bila user posted image . Tako da jaz tem testom več ne verjamem...čeprav vidim, da je večini pokazalo prav.

Poskusi še s kakšnim drugim testom.

Lp

clock-img

28.01.2008, 23:15

clock-img

Anonimen

Poskusi še s CB, ampak mislim, da je to to. Pri meni je bleda, zelo bleda črtica pomenila pozitivno. Ko sem čez tri dni ponvila test pa ni bila več bleda.

Upam, da je to to. Sporoči nam.

PAPAuser posted image user posted image user posted image

clock-img

28.01.2008, 23:18

clock-img

viv_

pencil-img

9144

IZVIRNO SPOROČILO: PBJ

Meni je pokazaluser posted image  in prav je imeluser posted image .

Meni tudi...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

clock-img

29.01.2008, 07:41

clock-img

dana

pencil-img

1395

Meni je tudi pokazal prav, test sem pa delala popoldan. Črtica je bila jasno vidna.

clock-img

29.01.2008, 07:50

clock-img

Veki_222

pencil-img

80

Ja, kupila sem še baby check plus pa je danes zjutraj pokazal črtico user posted image . Tako da, mislim, da sem user posted image user posted image user posted image user posted image Jupiii user posted image

clock-img

29.01.2008, 08:27

clock-img

vita80

pencil-img

299

ČESTITAM! user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.01.2008, 08:30

clock-img

Tiki55

pencil-img

878

Veki čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

clock-img

29.01.2008, 08:47

clock-img

tassi1

pencil-img

1061

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.01.2008, 09:53

clock-img

ninyka

pencil-img

34

veki tudi jaz ti čestitam!
ja tudi pr meni se je v prvo pokazala zelo rahla črtica in je seveda BC imel prav.ampak je na žalost vsega lepega enkrat konec in sem mogla mojga angelčka izgubiti zaradi zdravstvenih razlogov.upamo pa na drugo.
veliko sreče tebi!!!!!!!!!!!!

clock-img

29.01.2008, 10:13

clock-img

GITA14

pencil-img

443

čestitam

clock-img

29.01.2008, 12:06

clock-img

Bonnie_RR

pencil-img

5189

Čestitke za user posted imageuser posted image user posted image user posted image

Lp

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

clock-img

29.01.2008, 12:16

clock-img

*ajetam*

pencil-img

595

jaz imam s tem testom slabe izkušnje.skoraj vedno mi je pokazalo nežno črtico pa nisem bila noseča....

clock-img

29.01.2008, 21:40

clock-img

Anonimen

Čestitke za user posted image !!!!!

clock-img

30.01.2008, 22:29

clock-img

Bety upa

pencil-img

467

Hej Ajetam......

Mene zanima tudi, kako je to mogoče?!?! Tudi meni se to včasih dogaja, samo je test pozitiven na sredini ciklusa, ta rahla črtica, malo bolj siva kot rdeča.....To ni samo "evaporirana črtica".....Sumim, da je povečan FSH, ki ima podobno osnovo kot HCG......In to nikakor ni dobro, ker pomeni zmanjšanje zaloge jajčec v jajčnikih........hmmmmmmmmmm.......

In ta siva črtica se mi je pojavila tudi 2x pri umetni oploditvi, na dan testa.....Sprašujem se, če je to pokvarjen test....?!?!....Ne vem....

clock-img

31.01.2008, 17:20

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: ellie

no da malo porušim povprečjeuser posted image

meni je kazal rahlo črtico, ampak je bila normalno vidna...ne samo pod določenim kotom. Pokazala se je takoj. Ampak nisem bila user posted image . Tako da jaz tem testom več ne verjamem...čeprav vidim, da je večini pokazalo prav.

Poskusi še s kakšnim drugim testom.

Lp

pri meni istouser posted image

clock-img

01.02.2008, 09:30

clock-img

Anonimen

sama sem zelo neučakane in bolj nervozne narave, zato marsikdaj niti nisem čakala na zamudo user posted image  pa sem že letela test delat. bog nedaj da je zamujala, saj sem te po negativnem testu naslednji dan še ponovla. in ko mi je user posted image  zamujala 3 tedne sem vsake toliko lulala po teh trakcih. seveda so bili negativni, kar je potrdil tudi G. in UH, koliko evrčkov bi zapravla, če bi kupovala kaj druga kot BCmini.

nazadnje ko pa sem naredila test-zgolj iz radovednosti, saj v pravilen rezultat nisem verjela oz.ga niti nisem pričakovala saj sem delala test nelkaj dni pred zamudo in še to popoldan, pa sta se pokazali user posted image , ki nikakor nista bili lažni, saj trebušček že pridno raste...

Skratka, meni in kar nekaj jih poznam, je ta test vedno prav pokazal.   

Tako d adržim pesti, da nisi med tistim 1% ko se zmoti.
mislim pa da je za napačen + res krivo hormonsko neravnovesje, ko jajčniki izločaja preveč hormona,ki je zgolj zelo podoben HCG...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem