cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

(pre)velik

clock-img

30.01.2008, 14:32

clock-img

Anonimen

Pred kratkim sem spoznala fanta. Super se ujameva, problem je v spolnem odnosu. Ima namreč zelo velik spolni ud. Ko občujeva, me vedno tišči v želodcu in po spolnih odnosih mi je vedno slabo. Ali je možno, da njegova dolžnina uda pritiska na moj želodec?

clock-img

30.01.2008, 14:33

clock-img

Anonimen

me vedno tišči v želodcu

donat od rogaške baje pomaga

clock-img

30.01.2008, 14:34

clock-img

Anonimen

A dej lepo te prosim na želodec, bi moral biti pa konj da bi bilo to tko.

clock-img

30.01.2008, 14:36

clock-img

Anonimen

Koliko pa ima velikega?

Pri meni do ene 24 cm ni problema.

clock-img

30.01.2008, 14:36

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

A dej lepo te prosim na želodec, bi moral biti pa konj da bi bilo to tko.

ah, kaj veš ...lahko pa se ji to pri orali to dogaja user posted image

clock-img

30.01.2008, 14:37

clock-img

Anonimen

Mogoče pa nisi sproščena med spolnim odnosom in je slabost posledica tega.user posted image

clock-img

30.01.2008, 14:37

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ta je pa močna ja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.01.2008, 14:38

clock-img

Anonimen

Koliko pa ima velikega?

O fakuser posted image ....a to mate prou preračunano, pa merte pol?user posted image

Drgač pa ne ne more pridt do želodca, lahko ti je pa slabo od hudga če ma res tolk velcga.

clock-img

30.01.2008, 14:39

clock-img

Anonimen

zakaj ste vse anonimne user posted image

clock-img

30.01.2008, 14:39

clock-img

Anonimen

Jst nism-nikuluser posted image

clock-img

30.01.2008, 14:40

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Koliko pa ima velikega?

O fakuser posted image ....a to mate prou preračunano, pa merte pol?user posted image

Drgač pa ne ne more pridt do želodca, lahko ti je pa slabo od hudga če ma res tolk velcga.

orala karin , orala

saj veš, to je tko , kot kadar si daš prst v usta , da bi bruhala.. user posted image

clock-img

30.01.2008, 14:40

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Jst nism-nikuluser posted image

takšne rabimouser posted image

clock-img

30.01.2008, 14:42

clock-img

Anonimen

Ko občujeva, me vedno tišči v želodcu in po spolnih odnosih mi je vedno slabo

Seksaj na prazen želodec, pa te ne bo. Če pa ja, pa ugotovi, če nimaš rota virusa ali kaj podobnega. A drugače ti pa ni slabo, samo kadar občujeta?

clock-img

30.01.2008, 14:44

clock-img

Katey

pencil-img

913

Ti verjamem, da te boli pa da ti je slabo, tko kot so ti že rekle od hudega nikakor pa ne od tega da bi ti na želodec pritiskaluser posted image , s časoma bo boljš k se boš navadila na njega do takrat pa zna bolet ja.
Da bi ga pa kdaj merila pa še nikol ker zame dolžina ni pomembnauser posted image .

clock-img

30.01.2008, 15:04

clock-img

Anonimen

Meni boli pri dolžini 20 cm, če zabija, oziroma če se grema na hard. V želodcu ga še nisem čutila.user posted image

clock-img

30.01.2008, 17:00

clock-img

Anonimen

Ga pa zamenjaj.Napiši tel.številko,če ti ne paše pa bova menjale.

clock-img

30.01.2008, 17:12

clock-img

trnuljčica

pencil-img

3175

user posted image user posted image user posted image Odg: Anatomsko pri spolnem odnosu (nožnica-spolni ud) na noben način ni možno priti do želodca. Verjetno pa te boli ker nisi sproščena... Slabosti ...tu pa res ne vem.

clock-img

30.01.2008, 18:16

clock-img

cukr07

pencil-img

1393

Želodec te pa res ne more bolet od tega. Anonimna sprosti se pa ne bo nobenih slabosti.

clock-img

30.01.2008, 18:52

clock-img

Anonimen

Pa najdi fanta ,ki ima krajšega ,.lče misliš da je to problem.Ali pa naj si ga zmanjša.user posted image

clock-img

30.01.2008, 19:55

clock-img

madela

pencil-img

4734

Ga pa zamenjaj.Napiši tel.številko,če ti ne paše pa bova menjale.

user posted image user posted image user posted image

Sicer pa ti je lahko slabo od bolečin. Ko sem jaz začela seksat in nisem bila sproščena me je tud bolelo,pa mi je bilo včasih tudi slabo.

clock-img

30.01.2008, 21:40

clock-img

marille

pencil-img

1

Zivjo!
Najprej ti morm povedat, da ti vrjamem, da te boli v zelodcu... Moram pa rect, da mas se sreco, da se nimas zlate zile.

clock-img

30.01.2008, 22:27

clock-img

mami_miki

pencil-img

1723

no...meni je ena kolegica enkrat razlagala, da je imela enega, ko je imelprevelikega pa jo je tudi v trebuhu zabolelo vsakič...po moje pa je to res...mogoče, če je kakšna zelo drobna, suha, pa ful velik...ne vem...

clock-img

30.01.2008, 22:45

clock-img

Anonimen

Ali je možno, da njegova dolžnina uda pritiska na moj želodec?

Ja seveda. Jaz sem imela podoben problem, sam mene je grlo ponavadi bolelo.

clock-img

30.01.2008, 23:02

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

mogoče pa rabi punca eno hitro lekcijo iz anatomije. user posted image Želodec ni malo pod popkom. Tam je maternica, ta te pa lahko boli od prevelikega uda....

clock-img

31.01.2008, 09:37

clock-img

ninica*

pencil-img

1

najbrž se ti res razboli cel trebuh, ti pa to najbolj čutiš v želodcu. še posebej še sta malo bolj divja in če veliko menjavata poze, se ti lahko v kakšni nenavadni preščipne želodec ali pa se vse skupaj pretrese in lahko zato boli in ti je slabo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem