KANDIDATKE ZA
V MARCU / APRILU
- netka34(35let)(2.ICSI;LJ) 21.3. razgovor
- sonček33 (LJ) pokliče prvi dan M v marcu
- Pija76 ponovno v boj
- ušula spomladi v nov boj
- Sulfinija (4.IVF;LJ) marca v nov boj
- vijolica30 (2.IVF;LJ) začetek marca
- koala
, *medica*
, Špelka
, soncek.djukelica
, Staša1
, gloria, tosja
, perlica
, Bety upa, mozart, _rebeca_
, anadejka, pika 74, MIŠEK13, ele, Sisy
, poopsie
, upajoča, zvezdica26, dolenjka
, micka zaloska
, maja24
, dakica, sayuri
, Pamela, blanč, Stormy
, tassi1, dakec, citrončica, maša74, barbarela77, tobika, Goya (30 let)
Darmar
, Zalazoya
, Skye
, Daisy, Mlinčka, Abra,
NOSEČKE oktober/november
, _rebeca_ (28let),(PO)
, maja24 (24let),(PO)
, tita13 (PO)
, sayuri (31let),(PO)
, Stormy (LJ)
, Meeryana (30let), (MB)
, Ana_P(29let),(MB)
, Lotty (PO)
, Amelia (31let)(PO)
, pf (PO)
, meybebaby (MB)
, Goldfish
NOVE NOSEČKE
KITTY pregled 28.12. (javi se)
gloria (27let),(LJ) 05.02. UZ pri svojem G
Johnie, pregled 12.02.
Pikica26, pregled 07.02.Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.
Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke.
< Sporočilo je popravil DaisyE -- 31.1.2008 18:36:31 >

AKTUALNO V TEM TEDNU
Moram pa še najprej na stari malo prebrat.
bi pa najbrž v še ene trikrat tolko. Je prav zanimivo, kakšno predstavo imamo druga o drugi. Mene si spoznala v enem najhujših trenutkov v življenju, pa se ti zato najbrž res zdim taka. No, nihče, ki me pozna, me še ni določil za milo. Bit pridna in vztrajna se pa trudim, čeprav mi ne uspeva vedno najbolje. Sem pa zelo radovedna in ko mi kaj ne gre, začnem stvari resno študirat
moram še počivat, dokler se čisto ne ve, kakšno je v resnici stanje, pol bo pa treba v akcijo.
še vedno ni.
brca
zaslužla danes. Zdej pa naprej do čebelnjaka
in ko je topleje tudi tečem. Če te zanima tudi to, se lahko potrudim in pretipkam program, kako v nekaj tednih postaneš tekač rekreativec.