Joj men je tok žou, da nimam cajta vse podbobno brat, ampak sam diagonalno, pol pa ujamem voščenke, pa Alen vročćina, pa plenice let's go..
skratka pupe...
Tole z alenom se mi zdi zelo znano, men se zdi, da imajo otroci velikokrat zaradi čustev vročino. Naš ne zna pokazat, da me pogreša, sam vročino dobi. Jasna ti ga sam ckrljaj pa se ful znjim pogovarjaj, da kok se bo imel fino tam, pa ful se pozna, če ga oddaš s stisko v želodcu v vrtec. On to čuti in potem ga je strah. Jaz se zdaj vedno, ko ga oddam, pripravim do tega, da mu pokažem, da zaupam varuški, sem v veselem topnu kaj znjo pogovarjam - pomaga.
Uganite s čem je moral danes zjutraj v varstvo. Ja z metlo valda
. jaz ne vem kaj mu je, ampak s to metlo bi še spat hodil. Kot oni tipček iz Snoopy-a s tisto dekico. upam, da ga mine...
Voščenke dobra ideja. Na morjku je David odkril kredo, je bil čisto bnavdušen. A ni lepo, ko nam otročki samo pokažejo kdaj so pripravljeni za naslednji korak. Zelo dobro se spomnim, da je David nekaj dni prej z vejico po tleh pisal, ampak seveda ni bilo sledi, nakazal pa je svoji mamici, da bi on pisal
.
No pupe, smo na vezi.
Ful ste pridne za pisati, prav vse, ni čudno da vas ne morem dohajat!