Še tukaj poročilo o našem prvem dnevu v vrtcu: zjutraj ni jokal nič spljoh, sem ga kar tam pustila. Itak ni bilo nobene mamice zraven, tko da sem se na hitro poslovila in šla. Je kr lepo odkorakal igrače gledat
. Potem sem pa šla ob enajstih po njega, pa je jokal ful
. Je rekla vzgojiteljica da so se neki menile in omenile dedija, naš tamali pa v jok pa sam dedi dedi dedi. Pa k vratom, pa mahal jim je in je kr hotu it domov. No, potem se je pa malo potolažu, ko je pa mene zagledu, pa spet v jok!
Jutr ga bo mnde kr ati peljal, ker mam občutek da bo jok in stok. Čeprav ko sem ga vprašala če gre jutr spet, je reku JA! Ampak on skor vedno reče ja. No, edin ko sem ga vprašala če je kej malice jedel, je reku NE
.
Bomo probali še par dni da bo tam do spanja. Tamali grejo spat po malici, okrog 11h in majo potem kosilo, kar je fajn, ker je tud doma navajen na tak bioritem. Razen dans, ko je bil preveč zmeden in je zaspal šele ob 13h.
Je blo pa kr grozno, ko sva prišla v bližino vrtca in se je od povsod slišal jok: iz igralnic, iz garderob, iz umivalnic, s hodnikov.... majkemi, če ni vsaj pol otrok dans jokalo. Najbolj pa uni tavečji. Sej tamali še sploh niso vedli kaj jih čaka.
Eh, nekako bomo že sfurali. Se mi zdi pa boljši tak sistem, da ga kr za neki časa pustiš samega, da se navadi da je v vrtcu brez mamice. No, bomo vidli jutri in v naslednjih dneh kaj bo.
Lep pozdravček vsem!