Dobro jutro punce!
No, pri nam pa niti ni tako dobro. Alen je čez vikend spet smrku 100 na uro, ponoč je pa še tolk čudn pisku, da nism vedla al je iz pljuč, al mu nosek nagaja. Moja mami itak podpisala pogodbo za boljše delovno mesto in boljšo plačo (super za njo), ampak dela pa zdej samo zjutraj in nimam kje Alena pustit, če bo bolan!
Sej vem, da sem sebična, sam v sredo podpišem pogodbo, pa ne bi rada kr takoj letela na bolniško!
Ceeeeelo noč nisem spala!
V službi itak gužva - še ta teden, pol se pa mal umiri. Nam je pa ena stanovalka umrla v petek zvečer
Jutr je pogreb. Njena hčerka je pa zaposlena pri nas. Grozno...
V petek sem šla prej iz službe, ker smo bili povabljeni k direktorici. Tele naše ženskice še niso šle zapit Julijana - marčevski sinček naše direktorice, in smo pol šle v petek skupi - 8 bab nas je bilo. Fantek cort, da bolj ne more bit. Sem že pozabla kako majhni so 5 mesečniki.
No, tole je pa groza - zakaj jo ne dajo kr na CR? Atena, ti pa praviš, da čakajo kr 14 dni? A ni bilo tako tudi prej? Js se spomnim Mateje - pdp okol valentinovega, pol pa rodila 1 dan za mano (1. marec!!!), s tem, da je imela popadke že na moj dan poroda. A ne Mateja? Pol pa končno zjutraj sms - Žanin je tu!

Pol se je pa ati premislu, in je postala Tjaša!

Joj, kok se spomini vračajo...
Kolumbo ti pa ne skrbi, itak greš na CR, a ne? To se baje da vnaprej dogovorit, kateri dan boš šla v rim, al kako je že s tem...