Jutro punce!
Mene so že mal zaposlili, tak da mi je prav manjkal moj ritual zjutraj - kavica, kaj sladkega in RR. No, sej zdej grem pa počas na zajtrk, pol pa ostalo.
Alen spet ni nič jokcu
Smo pa spet slabo spali - js sm se zbudila spet okol pol 4 in nisem zaspala nazaj - sem šla dat perilo prat, pa enga sem obesla, ob pol 6 je pa že Alen ustal.
Punce kolk žeht mate ve na teden? Js sam perem, perem, perem... Zdej sem oprala vse Alenove (enih 5 jih je) zimske dekice in kovtrček, pa učeri mi je eno blazino polil s čajem - zdej že zna odšraufat flaško in dat cuclj dol
Zraven se pa seveda dere "piiiija, pijaa" - da bo pil
No, to so bla izredna pranja, drugače pa med normalnim tednom operem okol 3 stroje med tednom, mogoče več, med vikendom pa kakih 5-6.
Čist tu mač...
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja
jasna kaj zdaj ob kolkih?pa kje je to?
Mateja veš da pridem, sam bolje okol 16.15 - še to bom divjala, da pridem iz službe domov, se najema, pol pa gasa. Dobimo se pri Cizeju, če ti je prav - se pelješ od AC proti Velenju, čez pirešico in ene 5 min. vožnje je na tvoji levi strani taka rumena zgradba, gostišče Cizej. Pa da boš pazla pri omejitvah, tam je v 80% radar. Parkirišče je pred gostiščem. Če hočeš se pa lahko dobima na počivališču pri izhodu iz AC pa se peljema ena za drugo.
Barmaz-ino (sklanjatev

) št. sem si shranila in ko se dokončno zmenima, ji sporočim, če se ne pofočka prej.
OK, grem še neki naredit, pol pa jest. Sem lačna ko volk!