Jeeee! Ful dobr!!!!
Js sicer še nism povedala v službi, čeprav zdej kr naenkrat 3 punce sumijo...

Bom pa povedala nasl. tedn v petek, ko imam pregled.
Atena sej Alen ni bruhal v loku, samo jaz. Redkokdaj bruham, ampak tole je bilo noro... Še do školjke nism uspevala prilaufat... Ampak res, bilo mi je mučno, da parkrat, ko sem spala, sem se v sekundi zbudila in laufala proti kopalnici, pol mi je pa mal ovinka zmanjkalo...
Učeri nism šla na zaključek, nisem se še tolk počutla. Zdej sm si glavo oprala, pol se grem "speglat", zdepilirat, obrvi porihtat, pa mal nohte zrihtat, ker v tem tednu nism nič delala in sem kot strašilo.
Alen se je zbudu ob 6.40h in ko je ugotovil, da ni atija, takoj auf. Zdej je pa mrknu.

Ta teden ima spet 2-3 krat spanje čez dan + celo noč (od 19h pa vse do 6-7h) Dans ga morm mal zbrihtat, ker v ponedeljek bo že stari tempo.
OK, grem mal delat kej, dokler Alen še drnjoha.
Moj dela dans družbo Miklavžu v LJ in Postojni. Domov pride okol 15h, al pa še kasneje.
Aja - Miklavž je Alenu prinesu en tak delavni set - šraufenciger, vrtalnik, deske iz plastike, šraufe ipd... In mi je učeri razbiju glavo s tem vrtalnikom, da sm ga dans skrila v kuhinjo v čist spodnjo polico in jo je najdu. Očitno še tam brska, ko ne gledam.
Uživajte, se slišimo!