Jutro punce!
Vikeeeeendddd!!!!
Sam še par uric, pa bo! No, skor cel šiht, ampak pregurali smo!
Kolumbo nč se sekirat, tud pri Alenu je patronažna rekla, da se je premal zredil - mislim, da enih 40 gramov na 6 dni - pa mi je tud lepo spal prve tedne. In pol ga js butl začnem budit, pa vsake mal joško...In nismo spal celo joškanje - 1 leto!!!

Pa sej se me spomniš, kok sm jamrala skoz! V glavnem ne ga zbujat ponoči, podnevi ga pa kr večkrat priklopi, pa bo!
V glavnem, po moje so tud mal utrujeni od poroda pa vsega skup, počasi, sej bo. Sam ne se sekirat. Moj je že bil obut in na vratih, da gre kupit Aptamil, pa mi je čist odf...

in sm rekla NE! Patronažna je pol bila pri nam vsega skupi 6-krat, tehtnico je prinesla še 4x in je teža počasi narasla. Me je na zadnjem obisku pohvalila, češ kolk mamic obupa... Men se je pa sam rolal ob misli na vse te flaške, pa nočno mešanje meric in vode...

LakTACIJA SE VZPOSTAVLJA CCA 6 TEDNOV PO PORODU, TAKO, DA BO!!! Ups..
Tale krepki tisk ti pa čist verjamem!
Mateja dej se ti mal na OFF, če ne nam boš pregorela! Maš res hud tempo! Prstek je pa bljak!

Čist natečen, vijola-rdeč, zdej se mu je začela gnojit še ena krastica, ki jo je dobil isti dan.

Ne zastopim več nič. Dans gremo k P, učeri sm klicala, pa nobenega odg. Bivacin mi pa v lekarni ni dala, ker je to sAM na recept. Mam nek Dr. Gorkič sprej, da se rane in razjede lažje zacelijo...
Demer lepo, da si se javla!
Js tud pogrešam Ateno, pa Višnjo, Barmaz...pa še katero. Ribica pa uživa, če se ne motim. Se potepajo na veliko!
OK, dost zaenkrat, se slišimo!