IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja
čer!
jasna wb kako je alena in prtsek??
Jutro!
Hvala mateja! Alen je ok, prstek skor isto, s tem, da mu ne špricamo več s tistim sprejem in kr lepo teče vse ven. Seveda je problem to potem očistit in sprat vsake toliko, ampak bo že! Drugače je pa še kr rdeč, pa mal natečen. V ZD nam odsvetujejo, pojavil se je rota virus v večih primerih.

No učeri so še v našem vrtcu izobesili opozorilo, da je več primerov in da naj bolj opazujemo otroka... Mah...

Kdaaaaj bo konec?
Aja - učeri smo naročili 4. torto! Četrto!!! mEN SE BO SAM ZMEŠAL... Dans gremo spret v nabavo, pa mi niti mal ni. A vem, da če mojega pošljem samega, me bo itak za vsak klinac klicu. Že če gre po kislo smetano pa kruh dobim cca 2 klica. Pa bog ne daj, da se ne javim.
Bebi me že tolk brca, da počasi pa ni več tako zelo prijetno, no.

Js ne vem... Sej sploh ne spi. Resno. Po pol ure mam mir, pol pa po 2 uri skupi razbija not. Čisto nasprotje Alenu, ki je drnjohu 7/8 dneva, ostalo pa nežne brcike.
Pikecpokec
Komarnike sploh nisem omenla mojemu, mam jih pa skoz v glavi. Kolkr sm zastopla se tile dajo naknadno namontirat.
Aja - a ve imate kakšno zaščito na oknih, da se ne dajo kar tako odpret? Mislim v otr. sobicah? Moja sestrična je enkrat hotla skočit z okna (3 štuk), zato, ker so jo neki kregali (bila je stara 5 let) In me je mal strah, ker Alen bi pa nonstop skozi okno gledu sosedovega psa.
OK, dost teženja. Nisem še prebavila novice o rota virusu.