IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja
jasna prosim obljubljene info!o pregledu...kako ste ...
Aja- no pa še poročilo. Sem bla seveda tazadnja na vrsti in čakala več kot uro!!!

V glavnem vse je ok, edino kar je omenla, da mam cisto premera 1,3cm, da je vodena in da bo verjetno počla. To bo sicer bolelo, naj pa ne bi krvavela.
Bebi se vidi, srček bije, sicer je še vse tako miceno, da se komi vidi, ker sem šele 6t noseča - sestra se je zaračunala in mi napisala 8t, tak da je blo na začetku pregleda kr mal panike. Sicer ma pa moja G predpotopni UZ, ki vsake 2 min. zamrzne in morm s tisto palco v ... (saj-veste-kje) čakat kake pol min., da "odmrzne"

Ampak ok, smo preživeli prvič in bomo tudi drugič.
Mal me je sam presenetla ta cista, ker je večja od gestacijske vrečke. Sploh pa zato, ker jaz nikol u življenju nism mela ginekoloških težav. Sem učeri komi dihala od skrbi, pa še Alen je bil bogi... Dans je že bolje. Sam pozdravit se mormo, za bebija v trebuščku pa itak vsi držimo - držite pesti, tak da bo ziher vse ok!

Do novembra se še lahka naspim, pol pa dobim še enga kričača.
Aja - pa učeri ko sm Alena izpisala iz vrtca sm povedla razlog in je pol vzgojiteljica povedla ostalim staršem, da Alen pričakuje bratca oz. sestrico in da bo zato še malo doma, pri mamici. Vse lepo in prav, če nebi v isto skupino hodil sin od maminega sodelavca, ki me seveda pozna. Zdej sam čakam, da me mami pokliče.

Upam, da ob tih do NS. Midva sma šele tedaj mislila povedat.
OK, zdej grem pa res ležat. Se mi je že čaj čist shladil.
Lep dan vsem!