IZVIRNO SPOROČILO: jasna81
LuLu ti bi se pa lahko večkrat javla, a veš!
Pogrešamo te! Poljubčki Janiju!
Kako kaj trebušček?
Ojla...
hvala za lupčka

... trebušček že fajn raste v trebuh, je pa zanimivo, kak imam čisto drugačno obliko trebuha, kot pri Janiju, pa samo za 6 kg zrejena... dosti manj kot prej
Drugače vse ok, danes sem glih imela pregled, vse ok v glavnem...
Jasna81, bi se večkrat javla, ja, samo mi doma tak hitro popravljamo rač. in internet povezavo, da je kuj hudo

Internet priklopa sploh več ne plačujem... mah, saj se bom enkrat preselila, pa bom tam jovo-na-novo vse uredila. Zdaj pa sem pri starcih in njihovo mrežo koristim...
Mi smo tudi oz. jaz hoteli iti na morje dediju, pa sem se bumbarka zadnji cajt spomnila, da nimamo več avta registriranega...
Zdaj pa imamo to na grbi, trenutno pa čakam, da me električar pokliče, ker je klima crknila... eh, vedno nekaj, še posebej z avti... že tradicija pri nas, da je z avtom vedno nekaj...
A se
metuljčica kaj javlja?
Malecka_mateja, a se kaj čuješ z njo? Dajmo se enkrat dobit, ali pa mi sms pošlji z njeno cifro, pa da jo malo zafrkavam, kak je fajn bit noseč poleti....
Malecka, kje ti delaš?
A boš imela kaj fraj ta vikend za kafe? Klicala te več ne bom, ker mi sploh ne dviguješ telefona

Važička!!!
Mimogrede, februarsko-marčevske nosečnosti so bile zakon... meni je

zdaj v tej vročini, pa dete že začelo pritiskat,... pa vse ostalo kar je zraven... pa še 2 - 3 mesece ...
Pa vsem lep pozdrav, pa se spet kaj javim v kratkem...