writing-img

RE: Kako vse spravite v avto?

clock-img

02.02.2008, 18:58

clock-img

Anonimen

A da zberete apartma, kjer imajo otroske postelje?

Veliko zavzame edino vozicek, ostale prtljage je vedno minimalno. Saj ce kaj zmanjka, se da vse kupit.

clock-img

02.02.2008, 19:09

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Gina
A ne greste vi vsako leto kampirat, splišni?

Ja, v prikolico, kjer je bilo že vse dol.

Zdaj gremo pa s šotorom, pa je treba še hladilnik, štedilnik, spalke, blazine, posodo, stole, mizo, omarico, šotor ... + vse, kar smo imeli doslej.user posted image  No, vse ne bo šlo.

clock-img

02.02.2008, 19:54

clock-img

2.2.

pencil-img

1514

nam pa prav pride na avtu tisti prtljažnik-kufer ali kako se reče. za poletje noter lahko stlačiš od blazine do vozička-marele....čez zimo ko gremo na smučanje pa smučarko opremo.

clock-img

02.02.2008, 20:03

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

04.02.2008, 09:33

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

IZVIRNO SPOROČILO: Dashenka

Nam ne uspe.

Pa imamo relativno velikega karavana, pa brez truge ni šans.

Se podpišem pod tole. user posted image

clock-img

04.02.2008, 21:14

clock-img

hmm...

pencil-img

2867

Enoprostorca imamo in gre vse lepo noter. user posted image

Saj večinoma hodimo v hotele.

clock-img

04.02.2008, 21:15

clock-img

hmm...

pencil-img

2867

IZVIRNO SPOROČILO: hmm...

Enoprostorca imamo in gre vse lepo noter. user posted image

Saj večinoma hodimo v hotele.

Aja, nimam otrok. ŠE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.02.2008, 21:50

clock-img

Olivija

pencil-img

2194

Enako kot Pajaca, imamo Cordobo in vse zbašemo noter. Ravno tako smo uporabili napihljiv čoln za banco, se fajn obnese.

Je bilo pa letos prvič, da smo šli v apartma in smo tudi hrano spravili v avto.

clock-img

04.02.2008, 23:16

clock-img

Anonimen

Mi se ni jasno, kako. Dragi me sicer vztrajno prepricuje, da bo ze slo, da naj se ne sekiram. Ima pa twingota, s tem, da mora na zadnji sedez poleg otroka se boks (pol metrax pol metra x pol metra cca) s psom. Juhu! user posted image Baje bomo vzeli se stresni kovcek s sabo. No ja, je pa lani spravil za 14 dni prtljage, sotor, spalke, mizo in dav stola in sedez za na kolo .. sicer sam zanj in za malega, ampak je slo. Bo ze .. 

clock-img

04.02.2008, 23:21

clock-img

lex

pencil-img

6532

ko sva imela samo avto je šlo vse not (kako ne vem, ker je moj dragi vse zlagal v avto), lani je bila pa kemp prikolica nabita. Bolj kot maš prostora več vlečemo poleg - nazaj pa še 1x večuser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

clock-img

10.02.2008, 23:59

clock-img

lea23

pencil-img

517

mi imamo audija karavana, pa strešni kovček. pa hodimo na morje za 3 tedne.. ma se mi zdi da dokler je tako mala da sploh ne rabimo veliko tko stvari za njouser posted image je pa res da hrane ne vlačimo sabo skoraj nič.
men se zdi da nas 3 rešuje to da imava samo enega otroka user posted image  ker potovalke z oblekami lepo zloživa zaradaj na sedež na eno stran pa na tla za sedež. pol v prtljažniku imava nekaj paketov vode oz. pijače in mleko, pa škatla s hrano ( ne nosimo sabo mesa, zelenjave in sanja ), pa v prtlažnik grejo še kakšne bedarije pa voziček....
v strešni kovček dava pa čevlje v vrečki, pa brezveznarije ala blazina za napihnt in čolniček in baženček za tamalo, pa potovalko s posteljnino, pa še ogromno stvari ki jih sabo vzamemo čisto brezveze............

clock-img

11.02.2008, 12:42

clock-img

Lenny

pencil-img

3241

Dva otroka, dva odrasla za 20 dni apartmaja, prenosna posteljica, voziček- marela, prtljaga, plenice, igrače, hrana in pijača, darila za prijatelje v Dalmaciji, vse to gre z malo truda v trivratno Nissan Almero.

clock-img

12.02.2008, 12:57

clock-img

Sofi

pencil-img

528

Na srečo vse večje stvari (2 vozička, 2 prenosni postelji, plenice, igrače...) vržemo v čoln, v kuferamu imamo pa kufre z oblačili, pa je vseeno vse prenatrpano user posted image  Ja zmeraj vzamemo preveč cot s sabo, ker kaj če pa...

lp

Domišljija je začetek ustvarjanja.
Domišljaš si, kar si želiš, želiš si, kar si domišljaš in nazadnje ustvariš, kar hočeš.
(G.B. Shaw)

clock-img

13.02.2008, 22:04

clock-img

bilbo

pencil-img

200

mi vzamemo  samo 2 kovčka, saj na letalo ne gre nič drugega in voziček. Kaj pa rabiš drugega na dopustu? Otroška postelja te pa čaka v hotelu.

clock-img

15.02.2008, 11:18

clock-img

VITA74

pencil-img

773

Tudi jaz se strinjam, da večji avto k mamo več stvari nujno potrebujemo s seboj...prej sta bla dost dva kufra, zdej imamo dva kufra za vsakega user posted image

Je pa res da zdej kampiramo in potem je robe kr hitro dovolj. Me pa tako kot splišni in Gino veliko prostora stanejo cunje - tiste za vsak slučaj user posted image  Po novem jaz napakiram na posteljo in predno zložim v potovalke mož pregleda in polovico pusti doma.... pa je še vedno dovolj.
Je pa tudi res, da imajo sedaj v skoraj vseh kampih tudi pralni stroj in če je nuja...tko da se učim da vsako leto manj kompliciram.

clock-img

17.02.2008, 22:29

clock-img

* Mateja *

pencil-img

1803

Večji avto ko imamo booj velčemo stvari s sabo.Lani sem šla z mojim pežojem in je bil napaštan do poda, drugič smo šli z moževim Muranotom in je bil tud nabit. To pomeni vse naloženo, tudi odspredaj in odzadaj pod nogami.  Kaj vse vlečemo s sabo pa ne vem. Ful garderobe, domačo zelenjavo z vrta obvezno, voziček, igrače, ful obutka, pa pol moževe pisarne, pa ne vem kaj še vse,...
In isto bi bilo če bi šli v hotel, sam zelenjave nebi bilo s sabo!
Grozno, običajno pakiram jaz ker sem bolj ekspert za to, ampak z nogami paham v kofano stvari, da grejo not. mam in tata pa pravta, da smo včasih hodili kampirat  vtreh s kalimerotom, tako da je bil šoto, kamp oprema, hrana, cunje, ... ne vem kako smo zgledali!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem