writing-img

RE: zadnjica

clock-img

13.02.2008, 09:17

clock-img

Anonimen

jaz se strinjam da je rit za pederčke, oni ne morejo drugam žgati kot v to luknjo!user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.02.2008, 23:02

clock-img

Anonimen

boli,boli vednouser posted image

clock-img

13.02.2008, 23:08

clock-img

Anonimen

To pa verjamem!user posted image

clock-img

14.02.2008, 19:14

clock-img

nasmejani

pencil-img

253

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

jaz se strinjam da je rit za pederčke, oni ne morejo drugam žgati kot v to luknjo!user posted image user posted image user posted image user posted image

Hm. Hvala za to informacijo.
Jaz pa mislo da pederi žgejo v usta.

Nasmejanost je božji dar.
Hinavščina po človeška napaka.

clock-img

14.02.2008, 22:32

clock-img

Anonimen

Ja sej kdaj falijo luknjo tud v usta šopajo!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.02.2008, 19:56

clock-img

Kaliope

pencil-img

488

Mene to sploh ne mika ... niti malo. Hvala bogu, da tudi mojega ne (čeprav, btw, se mi zdi, da zato, ker analni seks bolj povezuje z geji user posted image )  Ko me včasih kaj heca v tej smeri, mu vedno rečem, da to luknjo imamo vsi - naj najprej on proba (in njemu bi ob dejstvu, da je prostata blizu, mogoče res pasalo), potem pa bom še jaz. Pa je zadeva hitro zaključena user posted image   vsak naj počne, kar mu paše, ne user posted image

aja, pa iz enega drugega foruma se spomnim dober odgovor enega tipa, ko se je pojavil kao protiargument, da ženska nima nič od tega, če bi tipa s kakšnim vibratorjem analno zadovoljevala - je napisal, da njegovo hudo vzburja, ko vidi, kak njemu paše, kak se mu penis vstaja in napenja, brez da bi se ga ona tam dotaknila, itd. ... in to se mi res zdi dober argument. Mene npr. fejst vzburja, če vidim, da je moj res zagret user posted image

clock-img

19.02.2008, 00:45

clock-img

piščanc

pencil-img

3674

men paše, in sploh ne boli, če sprostiš mišice. oz. ne sme boleti. ki se morajo enako razpreti za drek. in ko se razprejo, ne gredo tak hitro nazaj. in res je, da je to vrhunec, nekaj boljšega. ker moraš biti res vzburjen, res moraš biti za. da si res pohoten, da partnerja izkoristiš za svoj užitek. ja, tudi ženske imamo precej užitka pri temu, ampak samo če se res prepustiš. orgazem je pa na kubik. ampak kakor kdo

iz malega zraste veliko

clock-img

19.02.2008, 07:22

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: piščanc

men paše, in sploh ne boli, če sprostiš mišice. oz. ne sme boleti. ki se morajo enako razpreti za drek. in ko se razprejo, ne gredo tak hitro nazaj. in res je, da je to vrhunec, nekaj boljšega. ker moraš biti res vzburjen, res moraš biti za. da si res pohoten, da partnerja izkoristiš za svoj užitek. ja, tudi ženske imamo precej užitka pri temu, ampak samo če se res prepustiš. orgazem je pa na kubik. ampak kakor kdo

Drek gre v kontra smeri. user posted image

clock-img

19.02.2008, 11:00

clock-img

Bety upa

pencil-img

467

Nasmeala sem se do solz, ni kaj....user posted image

clock-img

19.02.2008, 12:32

clock-img

srki

pencil-img

9222

Jaz pa skoraj bruhala ob nekatrih komentarjih.

clock-img

19.02.2008, 14:16

clock-img

Anonimen

Postopek potekauser posted image

clock-img

19.02.2008, 22:35

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: peetra

Ne. Pa tudi ne bova.

se kar podpišem

sem mu takoj na začetku povedala, da si tega ne želim, če pa ima željo pa si naj moškega dobi, jaz imam zato drugo luknjo, ki paše obema

clock-img

28.02.2008, 19:24

clock-img

*jasminika*

pencil-img

74

jauser posted image   ...meni je všečuser posted image

clock-img

29.02.2008, 13:34

clock-img

Šarki

pencil-img

3163

jaaaaa, mene je tud full bolel. pa je moj kr vztrajal, pa tko ponavadi mal po ¨nesreči¨falil, pa sva se full kregala zarad tega, full mi je blo gadno. pol mi je pa kr naenkrat začel full pasat. pa mi je zdej dobr. sploh če sm full potrebna. :)

clock-img

29.02.2008, 13:53

clock-img

taja27

pencil-img

1253

jaz se strinjam da je rit za pederčke, oni ne morejo drugam žgati kot v to luknjo!

po moje je pa težje napisat tako neumen komentar pod svojim nikom, kot pa seksat v rito

clock-img

29.02.2008, 14:00

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: taja27

jaz se strinjam da je rit za pederčke, oni ne morejo drugam žgati kot v to luknjo!

po moje je pa težje napisat tako neumen komentar pod svojim nikom, kot pa seksat v rito

S strinjam.
Za bruhat komentarji.

clock-img

29.02.2008, 14:13

clock-img

ženska

pencil-img

121

Men je ful dober (če sem seveda prazna??!!). Je pa res, da rabiš kar nekajkrat, da te to ne boli več, pa čeprav včasih še zdej. Midva že to kar redno prakticirava, to je poslastica za konec.

clock-img

29.02.2008, 14:18

clock-img

nimfica

pencil-img

48

meni ko sem fuuuuuul horni fuuuuuuuuuul paše,na začetku pač malo boli pol pa je user posted image

clock-img

29.02.2008, 17:52

clock-img

Anonimen

Bo teba poskusit user posted image

clock-img

06.03.2008, 14:22

clock-img

emi*

pencil-img

507

Mene ne vleče,1x sem probala pa potem par dni nidem mogla na riti sedet!!user posted image

clock-img

06.03.2008, 19:04

clock-img

uršika***

pencil-img

1444

Jaz tut ne. Boli. sva probala, pa nekak ne gre not, čeprav sva uporabla lubrikantuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.03.2008, 20:25

clock-img

nasmejani

pencil-img

253

IZVIRNO SPOROČILO: uršika***

Jaz tut ne. Boli. sva probala, pa nekak ne gre not, čeprav sva uporabla lubrikantuser posted image user posted image user posted image user posted image

Probi večkrat enkrat bo ratal.

Nasmejanost je božji dar.
Hinavščina po človeška napaka.

clock-img

08.03.2008, 22:58

clock-img

Anonimen

user posted image Sva probala, pa me je tak bolel, da sem cel teden kakanje zadržvala!

clock-img

09.03.2008, 10:08

clock-img

Anonimen

Smisel analnega seksa je v tem, da ti da zadovoljstvo. Ne da ti polovico ritke raztrga... tako kot Godnič Galuniču user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem