30 let stara ženska ne zna poskrbet za sebe in svojega otroka. Da ne zna kuhat, pospravljat, prat perila... To se mi ne zdi niti malo normalno.
ne, nikakor ni normalno, je pa tega vse več. tudi mi imamo takšno žensko v familiji. stara je 30, poročena ampak kao zaradi službe ne živi z možem ampak z mamo

, otrok še nima. pred kratkim je dobila možnost zaposlitve v bližini mesta kjer živi njen mož, pa je dobila živčni zlom, da ji je doma najlešpe da mama poskrbi za njo in da ZAHTEVA da se bo mož do nje obnašal kot do princese, da jo bo moral po rokah nosit, da sovraži vse ki ji rečejo, da spada k možu in ne k mami.....čist se ji je obrnilo. sedaj je spet v redu, ker službe ni dobila. tudi njena mama ne more nikamor, ker je ne more pustit same in ji mora kuhat, prat in likat.
sayonara, vem da ti je teško gledat kaj počne sestra, ampak dokler staršema ne bo presedlo, ne moreš nič. samo kregali se boste. verjetno je sestra mlajša od tebe in bo za starše vedno potrebna pomoči in ne bo nič zmogla sama.
moja mama je tudi najmlajša in babica še vedno pravi, da ji je treba pomagat- pri njenih 50ih letih

. sploh ne vidi, da za vse kar je treba uredit, uredi mama in da je v bistvu večina stvari na njenem hrbtu