[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
dobro jutro nosečke moje, moj še je v postli tak da lahko izkoristim priliko in vas malo prečekiram. upam da se vse dobro počutite, saj mormo zdržat še samo 3 mesce pa se bomo že cartale z našimi pikicami, ne morem verjet kak je hitro minlo. uživajte
lex, mislim, da se je ilatic vmes malo javila ta teden in napisala, da so zaenkrat izpuščajčki šli, ampak jemlje claritine in ne ve kako bo naprej.
Mene tudi mori ta depilacija, pa zoprno mi je iti h kozmretičarki, ker je tam doli vse tako nabreklo, sama pa komaj dosežem,
flower brazilska depilacija pomeni z voskom oddstranitev čisto vseh dlak v mednožju in po ritnicah, na željo lahko ostane črtica. Baje si pa moraš za to pustiti kar dolge dlake med 0,5-1cm
.
jz sm si slikala trebušček ampak zdej mam pa problem ker mi napiše da je slika prevlka in je ne morm naložit, ka nej pa zdej nardim?
aja pozabla sm še o depiliranju kej povedat, tud pri men je že problem ker ne vidim čez trebuh. bom tud mogla mojga počas navadit
a so fajn depilacijske kreme, jz sm se še kr z peno in britvico urihtala.
Jaz pa imam že cel teden težavo, da mi noče slike naložit v album. In sicer jih prilepi, samo namesto slike piše NAPAKA! Kaj je to, kaj pomeni? Nič pa mi ne piše, da je prevelika.
Midva z malim sva bila prej malo zunaj, a pri nas tako piha, da je kot zima in nisva dolgo vzdržala. Sva se kar spokala nazaj v hišo, zdaj pa ga počasi spravljam spat. Jaz pa na sedežno pred TV.
IZVIRNO SPOROČILO: 24julij
da se vam malo javim.... se vedno v bolnici kjer bova se nekaj casa,moja pikica se vedno v trebuscku in jaz mirovanjr samo do wc ja grem lahko,se vedno sem odprta vendar je malenkost boljse,tako je rekel ginekolog,tako da upam da se to lahko cisto izboljsa A kera ve ce se lahko ce lepo lezkas mat vrat popravi in da se zapres ker se vedno upam da ne bom do konca tukaj oziroma da predcasno ne rodim,...za mojo lubiko vse potrpim samo je tako zelo tezko-psihicno,v sredo sva zaceli 25 teden
Moja prijateljica, ki je januarja rodila, je imela isti problem. V 28. tednu so ugotovili, da je odprta ze 3cm. Takoj so jo pošibali v LJ porodnišnico in tam je (na žalost) mogla počakat do poroda (2 mesca). Držim pesti, da pri tebi ne bo tako, ker vem, da ni lahko. Drugače, pa se je mali rodil 1 mesec prezgodaj, vendar je bilo z njim vse OK. Niti ni bil v inkubatorju. Srečno!
Jaz sem staknila prehlad ravno, ko sem se okol hvalila kako sem 7 mesec in nič bolna. Poleg tega mi hormoni nagajajo. Moj mi nekaj reče, kar se niti name ne nanaša in jaz v jok, da me ne razume ipd.Pol me pa čukast gleda, da kaj mi je. Jaz pa jokam, da še govort ne morem. Upam, da me katera razume:)VČeraj je naša PUPa tako brcala zvečer, da se je čez trebuh videlo.
V petek imam ponovno merjenje MV in upam, da bo vse ok, da sem še kar na 3cm
Odločila sem se tudi, da grem ta teden kupit kakšen body in pižamce, ker tega ne bom ravno dobila.
Ali katera misli, da je silkepil preglasen za otročka?? Jaz sem ga do sedaj uporabljala in tuhtam , da bi šla na vosek!!!
lp vsem
zdej mi je pa gratalo dat trebuh na razstavo,
čeprav sem misla da bom mela v enem albumu vse slike od trebuha.
Sasula, preglasen?!? Če mu je to preglasno, potem tudi sexat več ne smeš.
Saj ne, malo heca mora bit. A veš, kako glasno on sliši tvoje kruljenje v želodcu, pa pretakanje po črevesju, kolcanje,... poleg tega kdo okoli tebe kriči, glasna glasba,.... to
nič ne moti. Zdaj se jim res ful dogaja.
Nič ne skrbi, ti kar mirno uporabljaj silkepil, jaz imam tudi brivnik.
Ja, jst upam, da otroku hrup res ne škodi. Delam v vrtcu, kjer sva s kolegico ravnokar dobile 14 novinčkov, starih od 10 pa do 21 mesecev. Jokajo na polno, revčki - vsi naenkrat. To je pa res hrup in pol
Jst jih tudi dvigujem, kar je žal neizogibno, pa ni zaenkrat nič narobe - 3-krat potrkat po lesu. Sem pa v 25.tednu.
Sasi
, lep trebuscek imas! Moj je tudi priblizno tako velik, pa se mi zdi kar cool za to starost (no ja, jaz sem malo za tabo), ...
Kar se britja tice- uporabite pomocnike doma, kaj pa drugega
. Saj jim je to cist fajn pocet, po mojem se nobeden ne bo pritozeval. Kaj pa uporabljate, veet? Meni so britvice postale prenevarne, pa ne vem, kaj naj sedaj....
Nic, mene spet spika in dol pritiska, grem lezat, komaj cakam jutri pregled, pa upam, da ne ostanem notri
.
Pazite nase, sploh drzim pestke za 24. julij!
haha, fajn tema, britje
jaz se ne morem več pobrit. nikakor, poskušam gledat čez trebuh pa ne vidim, tako da na blef brijem in potem preverjam z ogledalcem, traja pa zdaj ful dolgo. kaj šele bo...
mi pa trebuh nenormalno raste... tri dni nazaj sem preverjala na eni jaknici, ki sem jo kamot zapela, koliko mi še manjka do takrat, ko je ne bom več mogla zapet... in glej ga zlomka, danes jo zaprem samo še toliko, da mi vsem ostane za pol nohtka prostora. sej to je noro, predvidevam da naslednji teden, pa bom nosila odprto.
me pa neki zanima, če katera ve.. doma imam masažni aparat, ki fuull trese, ko masira. a lahko to uporabljam?
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!