IZVIRNO SPOROČILO: frutka
Blacky, če te želodec boli in bruhaš ni najboljše mleka gor pit, ker mleko še dodatno iritira sluznico.
Jaz imam sicer raje Nescaffe brez sladkorja. Še raje pa pravo kavico Barcaffe! Za pritisk jo vedno zjutraj spijem. Tamali je boljše? Veni tako piha, da nam je polkne na bajti skoraj dol pometalo.
Ne, frutka, želela sem bruhat, da bi tega hudiča spravila ven oz. da bi se želodčne mišice zmigale in začele delovat, da bi me nehalo bolet. Pa nisem mogla nič, zato sem šla pit mleko, ker sem vedela, da bom ali vse skup zbruhala ali mi bo bolje in hvala bogu, je bilo zadnje. Kave nisem nikoli v življenju pila, ta jacobs pa sem pred

pila vsak dan eno skodelico. Potem pa sem nehala, ker mi ni pasalo, pa sploh ne vem, kaj mi je bilo včeraj, da sem ga šla pit.
Tamali je boljše, driska se je umirila, samo kašlja še in iz noska teče. Zdravnica je rekla, da je driska posledica oz. znak viroze in ni šlo za prehlad črevesja.
Nisi nič povedala, kako sta mama in tašča sodelovali pri UZ in kako sta reagirali na to, da bo pupika?