lex, hvala za ponudbo, ampak sem celo uspela zadremati za pol ure. ampak to ni to. Potrebujem nočni spanec. Po tem dremanju popoldne sem samo zbita, k ena cunja.
Vidim, da boste kuhale. Tudi jaz še nekaj skuham, pravzaprav spečem za dragega, krvavice, jaz bom rajši malce sadja za spremembo, sem se zjutraj tolk napokala, da mi je še zdaj slabo. Pa malce sladkarij opoldne, bljak. potem peljem pa starejšo na plavanje, ob 18.00 bova doma in bom pekla palačinke. Tako, da danes nič bolj konkretnega ne bom jedla, ampak saj ne bo hudega in ne bo prvič.
Mimogrede: pred osmimi, skoraj devetimi leti sem jaz morala celo spati z modrci za dojenje, saj se mi je mleko vlivalo ven, kljub blazinicam. Imam pa Liscine modrčke. Pri drugi sem po nasvetu kupila Triumf, pa je počival v omari. Upam, da mi boddo vsi tile še prav. Res pa nekatere hvalijo kar tiste iz Spara. V H&M jih jaz ne morem kupovati, so mi premajhni, kaj pa jaz vem no.
Malce moram prečekirat tele vaše tedne na lexini strani, da vidim, v katerem sploh ste. JAz sem doslej samo 1x pila to brozgo (glukozo mislim) in tudi pregledov nimam toliko kot ve. Do sedaj 2. Naslednjega imam 01.04., pa bom videla, če bom potem kaj pogosteje na vrsti.
lex - pa so realne številke? al morm kaj manjšo ali večjo vzet? zdajle trenutno nosil 80C ali pa 75D.
saj maš kabino tam pa probaš, jaz nimam pojma, ker se ti med dojenjem ful spreminjajo in sem si pol 1 prav, pa 1 malo prevelikega vzela
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo
jst pa sploh ne vem kk bom s temi modrčki za dojenje. že od nekdaj se mnavajena teh modrcev s kostjo in da so trdi, ma ne podloženi... tile za dojenje pa niso taki. ravno kontra. in sm zadnjič enega probala v H&M in se nism dobr počutla. mate kako idejo? al bom pa res kupila te majčke na tanke paseke s podporo za prsi...
men je blo to super...pa poleti sem jih imela doma in vrtu kar namesto majčke...spodaj pa kiklco al pa hlače...full praktično...še spala sem v njih zarad tistih blazinic
sem pa imela od firme avet, ki ima sicer tudi perilo za nosečnice, ampak majčke so bile navadne
http://i180.photobucket.com/albums/x113/Daggoth_photo/avet.jpg
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo
ja šiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit...
čisto možno! kje pa majo najbol pocen te modrce? da bi najprej res probala nosit enga... če mi bo odgovrajalo.
punce hvalijo tudi mullerjeve modrčke za dojenje
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
Ja, zimska hvala za tolažbo.
Da ens boste mislile, da samo nergam, ampak jezi me to, da sem bila včasih vzor redoljubnosti... ampak sedaj, po dveh otrocih, dveh honorarnih službah plus redna služba, se mi spomin počasi izgublja. Toliko. Mi je pa lažje, če pojamram.
Grem, se vidimo zvečer.
zimska, ugoden ankup ti želim!
Lex hvala, bom najprej šla kar v knjigarno pogledat, če jo imajo, če ne pa ti sporočim.
Nisem nič kaj uprašala, če morate veliko hoditi na wc lulat.
Pri men je čez dan zmerno, ponoči pa po 2-3 x. Me prav začne bolet use, pa še
verjetno malo pritiska na mehur. Je pa zanimivo, da ne čutim, da me tišči na vodo oz. čutim samo nek pritisk, ampak me prej začne bolet v spodnjem delu in ko opravim je vse takoj bolje.
Tims, ja tudi meni je tim full lepo ime, ampak ne vem, če se bo moj strinjal
, drugače pa glede imena za tvojo rožico
, men osebno se zelo lepo sliši TIM in HANA.
Zimska, tudi jaz pijem ta omega3 sirup, ki je glede na to, da vsebuje ribje olje zelo dobrega okusa po limoni in pomaranči.
ja tale mehur je res nerodna stvar.. zadnji teden je noro... skoz pritiska na mehur, prav čutim ko me brcne notr, v bistvu skor vedn kadar brcne se mi zdi, da se bom polulala
čez dan sem skoz na wcju, komaj grem, pa me že spet tišči, bi blo najboljš ostat kr v kopalnici... ponoči zgodba ista, grem več kot 10krat lulat ponoči... včasih vstanem, grem lulat, pridem nazaj, čez dve minuti me tako tišči, da morm spet it... včasih je ful včasih samo malo, ampak nikol ne vem, kaj je in pač morm it pogledat.
tut ko že lulam, kr teče iz mene, če bi pol ure sedela gor, bi pol ure teklo, očitno mam slab mehur... spanje zadnji teden ne vem kaj je. prebedim celotno noč, sem čist fertig že... močne brce, mehur, bolečine v križu... poleg pa čista nespečnost... ležim z zaprtimi očmi, čas pa teče... no ja, pa sej bo bolš.
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!