ja včasih je fino prebrat ali pa slišat tud kakšno lepo zgodbico o družini z več otroci....ki pa so ljubljeni in priskrbljeni, z veliko medsebojne ljubezni....takšne družine pa podpiram in občudujem. Predvsem da vedo kaj delajo, da se zavedajo odgovornosti ki jih prinaša vsak naslednji otrok, ne pa da razmišljajo samo o tem kje jim bo kdo kaj pomagal, financiral in kako se bodo vsem smilili.
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
IZVIRNO SPOROČILO: flower
Ta dokumentarec sem tudi jaz včeraj gledala. Katastrofa, vse otroke bi jm mogli vzet! Pa onadva itak nista nič delala, samo sedela in kadila. Katastrofa!!! Pa še ta velka, ki je skrbela za otroke je bla malo motena po moje, ker je bla ful nesramna in sestro kar tepla za brezveze. In da sovraži objemanje in cartanje. Mislim kateri otrok pa sovraži cartanje.
Po moje jih podzavestno vse sovraži, sam se tega ne zaveda. Jaz sem bla tudi ful jezna zraven, da se kaj takega sploh lahko dogaja. Onadva pa kar flegmna, niti malo ju ni blo sram. Lahko bi ju blo, glede na to kakšno stanje imajo.
Se lahko samo podpišem pod tale post. Točno tako! Šokirana sem bla nad temi starši. Popolnoma neodgovorno.
da se malo javim... počutim se fino, razen bolečin v hrbtu in občasne zgage, sploh ne vem da sem nosečka

upam, da bo še nekaj časa tako luštno... luka brca kot nor, trebuh se premika, da je veselje gledat....
sem pa zdaj dobila nek strah pred prezgodnjim porodom, nonstop odštevam dneve, da preguram do nekako 30 tednov, potem pa me bo manj strah, zdaj pa skoz razmišljam, kaj pa če se začne porod zdaj, pa bo z malim miškom vse narobe, skratka nič kaj lepe misli.
ampak poskušam gledat pozitivno. začenjam 27 teden, trebuh rasteeeeee o madona, kako raste
prosim nehajmo s temi kilogrami, pa težavami, pa ... jaz sem tut kr neki jamrala, pa me to boli pa ono, pa joj redim se, pa oh zatekam, pa....
dans sm prebrala post na tem forumu. majčici je dete umrlo v 33 al 34 tednu... dejmo se nehat sekirat za nepomembne stvari, pa zase... dejmo bit srečne da smo nosečke, pa da so naši otročki zdravi, da pridno rastejo, da jih lahko pobožamo... da julija pridejo ven veliki in zdravi... jaz od danes naprej upam, da drugače gledam na vse skup.. pa kaj pol če se zredim, pa kaj pol če me boli, samo da bo moj luka zdrav. čist sm na tleh zarad novice...
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!