writing-img

Mehčalec

clock-img

06.02.2008, 22:18

clock-img

hugolina***

pencil-img

228

A kera ve za kak dober mehčalec, ki zares dolgo pa močno diši. Preizkusla sem jih že ful od lenorja pa silan pa tud druge pa na začetku še diši ko je perilo suho pa komaj da še kaj.

clock-img

06.02.2008, 22:23

clock-img

Anonimen

Cocollino. Sicer je pa mehčalec za mehčanje oblek. Če ga daš preveč, cunje zasmrdijo.In tega vonja zlepa ne spraviš ven.

clock-img

06.02.2008, 22:42

clock-img

hugolina***

pencil-img

228

vem, da je za mehčanje sam kdaj pridem v vrtec pa kaka bundica tok lepo diši. AL pa zadnč je pršu k nam stric je tok dišal po mehčalcu pa marsikdaj zavohaš koga men pa neuspe najdit enga pravga mehčalca.

clock-img

06.02.2008, 22:58

clock-img

Aja32

pencil-img

1649

Beli lenor (sensitivuser posted image - otročiček je gor), kupljen v Mullerju... user posted image user posted image user posted image Vsaj meni ful dolgo diši...

clock-img

07.02.2008, 07:19

clock-img

bodoča

pencil-img

908

Pri meni je mehčalec obvezno Ornel, najraje imam tistega, ki lila barve. Mi po nobenem drugem mehčalcu cote niso dišale.

mojeustvarjanje

clock-img

07.02.2008, 08:25

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Cocollino. Sicer je pa mehčalec za mehčanje oblek. Če ga daš preveč, cunje zasmrdijo.In tega vonja zlepa ne spraviš ven.

Jaz sm jih sprobala malo morje le teh,ampak mi pa res cocollino najdlje diši.
Pa še drag ni tolikouser posted image
Najbolj mi pa smrdi rdeči lenor-fujuser posted image

< Sporočilo je popravil Dorči -- 7.2.2008 8:35:14 >

clock-img

07.02.2008, 08:56

clock-img

jerikou

pencil-img

204

Ornel, modri cotton+jasmin obvezno kombinacija z Dash (tekoči, ki pere vse). Sem pa probala tudi že od DM Pech vonj (oranžen) poceni in zacuda mi je postelnina v omari se po 1 mesecu disala.

clock-img

07.02.2008, 09:35

clock-img

saraja

pencil-img

770

IZVIRNO SPOROČILO: bodoča

Pri meni je mehčalec obvezno Ornel, najraje imam tistega, ki lila barve. Mi po nobenem drugem mehčalcu cote niso dišale.

Jaz pol leta uporabljam samo tega, pa še drag ni! Ko pridem kam mi vedno rečejo al pa za tamalega, kak parfum pa uporabljate???

Samo pravi prijatelj si upa povedati prijatelju tisto resnico, zaradi katere ne bo več njegov prijatelj!

clock-img

07.02.2008, 09:46

clock-img

Anonimen

Kombinacija praška AVA z mehčalcem Life.Lahko pa tudi kombinacija,tekočega praška Dash z mehčalcem Lenor.

clock-img

07.02.2008, 12:38

clock-img

Morgaine

pencil-img

103

Jaz uporabljam tudi zdaj že nekaj časa samo Ornel, tisti modri mi zelo diši, mi pa tudi ni slab Lenorjev rumen, mislim da je Summer. Ampak ko perem z Ornelom, oblačila tudi v omari dišijo.

clock-img

07.02.2008, 18:17

clock-img

taly82

pencil-img

299

IZVIRNO SPOROČILO: bodoča

Tudi moj nepogrešljivi mehčalec je Ornel lila barve, zadišal mi je ko ga je tašča uporabljala in sem ga poiskusila še sama.. ni mi žaluser posted image

clock-img

07.02.2008, 19:40

clock-img

saraja

pencil-img

770

Ja, samo moraš pazit. Ornel ima dve vijolični barvi, tisti ki piše gor Wellnes, tisti je pravi!!

Samo pravi prijatelj si upa povedati prijatelju tisto resnico, zaradi katere ne bo več njegov prijatelj!

clock-img

07.02.2008, 21:21

clock-img

N _ B

pencil-img

2844

IZVIRNO SPOROČILO: Aja32

Beli lenor (sensitivuser posted image - otročiček je gor), kupljen v Mullerju... user posted image user posted image user posted image Vsaj meni ful dolgo diši...

Enako. Ali pa tisti sensitiv z eno žensko gor. Mislim, da je z dodatkom mandeljnov. Ta je tudi ok.

Pa modri Softlan. Tudi kupljen v Müllerju.

clock-img

07.02.2008, 23:49

clock-img

lindy

pencil-img

937

Men je pa zakon Silanov rumen, mandelj in mleko!

Moja mala Manca je moja največja sreča!

clock-img

08.02.2008, 20:57

clock-img

Saskia02

pencil-img

107

Kaj je vam vseeno, da najprej z nafto perete in potem si z nafto še "nadišavite" perilo? Meni se zdi vonj po mehčalcu najbolj cenen vonj. Pred 30. leti je bilo res zelo IN, če si dišal po mehčacu, sedaj mi je pa to čisto mimo.

clock-img

11.02.2008, 08:11

clock-img

sneška_

pencil-img

712

Jaz uporabljam Quanto alpen fresh.Ko gremo pri tašči skočimo čez mejo in ga vzamem.Ampak fantastično diši,super vonj ima .

Najdojenček

clock-img

11.02.2008, 13:03

clock-img

pika_b

pencil-img

414

Sneška a je to tisti zelen Alpenwiesen????

clock-img

11.02.2008, 23:33

clock-img

sneška_

pencil-img

712

Da to je zelene barve mehčalec, na njemu piše, alpenfresh fantastno diši.  

Najdojenček

clock-img

11.02.2008, 23:43

clock-img

lelčy

pencil-img

336

men je najboljši ornel-vanilija in čokolada, pa rumeni lenor.

clock-img

11.02.2008, 23:57

clock-img

soncek28

pencil-img

239

Rumeni ali moder LENOR je ok,za otr.stvari pa beli LENOR z dojenčkom na sliki!!!

clock-img

12.02.2008, 08:45

clock-img

Anonimen

Jaz sem kupila za spremembo vijolični Lenor,pa mi tudi ta smrdiuser posted image

Pa sem ga dala kapljico,ajd mogoče bo v redu,ampak diši po postanem,čeprav je sveže oprano in posušenouser posted image

clock-img

12.02.2008, 16:20

clock-img

ježek

pencil-img

94

Moder Softlan.user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.02.2008, 22:29

clock-img

Peppa

pencil-img

72

Tudi jaz uporabljam samo ornel user posted image   Najraje vzamem tistega lila. Ali pa modrega Calming.

Kdor vpraša, je neumen tisti trenutek, kdor ne vpraša, je neumen celo življenje.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

"Bolje je vladati v peklu kot služiti v nebesih. "

clock-img

13.02.2008, 07:34

clock-img

Skabi

pencil-img

1049

Meni je vonj po mehčalcih čisto mim. COte dišijo po mehčalcu, koža po kremici, laski po šamponu, potem pa se to skupaj zmeša in pride ven en postan vonj.user posted image  Da ne omenjam onesnaževanja in možnih alergij.
Jaz vse cote sušim naravno (zunaj ali pod streho - pozimi) , potem jih pa dam še za 5 minut v sušilca in so prav tako mehke, pa še nekega izrazitega vonja na srečo nimajo (samo po soncu).

clock-img

16.02.2008, 10:07

clock-img

emmy

pencil-img

98

Zadnjic sem v Mullerju odkrila rumen Sotlan - mislim da je vonj vanilije z orhidejo. Se noben drug mehcalec mi ni toliko casa tako lepo disal :-)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem