Jaz sem pa danes čisto mimo, noč je bila spet obupna, zjutraj sem bila pa čist preč, tako da sem ostale člane odpravila v vrtec, šolo in službo, potem pa nazaj pod odejo in zaspala, da me je zbudil telefon malo pred dvanajsto.
Pri meni ista zgodba. Prva noč, da nisem spala. Kriza. Sem tu po računalniku brskala in obrazce izpolnjevala. Zdele bi pa kar spala.
Na jagode smo pa vse zdej navalile

seveda jih potem nekaj časa ni dobro zobat, razen kuhane v kompotu. Meni so ti kompoti po porodu ful pasali. Dons me kar mal tare ta moj CR. Sploh ker imam en del šiva zelo grdega zdaj v nosečnosti, ko je večji pritisk, pa me mal skrbi kako bo v drugo. Da bi pa normalno rodila pa nič ne kaže - ni popadkov, nič otrdevanje, edino spodaj boli pa kolki

.
Aja sem pa naročila ene sadike jagod plezalk in jih bom kar na balkonu posadila. Bomo vidl kako bodo ratale. Kristjan jih ima ful rad...
Aja, zadnjič me je ena spraševala (mislim na minnica) glede našga aprilčka dvoletnika. Zaenkrat sprejema moj trebuh zelo vredu in je navdušen in boža in zravn govori "to aja, to aja" (to je Nadja), pa tud sicer je čist raznežen pri dojenčkih. Bomo pa videli kako bo, ko bo treba tudi kaj počakat pa ubogat

. Zaenkrat se glede sprejemanja dojenčka sploh ne obremenjujem. Itak da na momente bo kriza, sam si mislim, da se bo kar spelal. Tud enga dojenčka (igračko) ima pa jo skoz neki futra, pa prenaša,...Bomo vidli...Še najbolj se pozna to, da me hoče vidt doma in zna bit kriza ko bom v bolnici, no ja....mogoče pa preseneti. Tud zvečer moram jaz z njim v sobo, ko me pa ni, se pa name še spomni ne, je ati čist dobr