writing-img

RE: menstruacije ne pričakujem 12.2.

clock-img

13.02.2008, 16:03

clock-img

mmanca

pencil-img

67

Pike- držim pesti, da zagledaš user posted image .

Yuliah in Leonida- vem, kako je, ko opride nezaželena user posted image .
Naj vama ta cikel uspe!!!

V srcu vsake zore
leži dehteča pomlad
in za tančico vsake noči
čaka smehljajoča se zora.

Kahlil Gibran

clock-img

13.02.2008, 16:38

clock-img

YULIAH

pencil-img

363

Mmanca, upam da naslednji krog pa res bo, naj bo tudi pri tebi. Vso srečo!user posted image

clock-img

14.02.2008, 12:11

clock-img

Anonimen

Toliko se lahko človek nauči na teh forumih.Meni user posted image zamuja že 12 dni.bolečine v trebuhu in boleče prsi,da groza.Danes sem delala test in  jeuser posted image ,zdaj pa se mi je pokazal rjav izcedek-malo,a panika je tu.Kaj ve mislite o  tem?
Tako me je strah,da ne vem kje se me glava drži.-Pomagajte!!!
Tukaj vse veste.

clock-img

14.02.2008, 13:33

clock-img

pike

pencil-img

647

Hvala  punce,

Ne vem a naj jutri, ko bo 45. dan ciklusa pokličem G in grem tja v ponedeljek, ker test je bil v nedeljo negativen - dva dni po rjavem izcedku. V novem ciklusu pa začnem z Klomifenom, tak da kaj predlagate. Pa če bi slučajno bila noseča še čist prva dva tedna bi mi to G lahko videl, ker UZ mi bo sigurno naredil preden bi mi M sprožil? Punce drugače pa vam lepo VALENTINOVO želim in naredite čimveč Valentin in Valentinčkov.....user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.02.2008, 16:09

clock-img

YULIAH

pencil-img

363

Pike, upam da se ti situacija dobro reši, želim ti vse dobro. Morda je bolje oditi do zdravnika!
Pa ostalim lep valentinček.
Zanima me če je katera delala danes test? Upam da je bilo veliko plusov!!

clock-img

15.02.2008, 18:47

clock-img

pike

pencil-img

647

Zdravo punce
Jaz pa jutri kličem svojega G, da mi bo lahko sprožil M in potem prvič Klomifen. Danes sem test ponovno delala a žal negativenuser posted image user posted image user posted image .

clock-img

15.02.2008, 21:13

clock-img

YULIAH

pencil-img

363

Joooooj, Pike....user posted image , tako mi je žal...
Upajmo skupaj, da bomo dovolj močne za naprej....
Pošiljam ti user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.02.2008, 11:35

clock-img

pike

pencil-img

647

Edino kar me zdaj potolaži je to, da nisem edina, ki si tako močno želiuser posted image . Vendar res upam, da se nama in vsem ostalim izpolni želja čimprej oz mogoče že v mesecu marcu. Danes me je tak lep sonček prebudil, da sem bila takoj malo boljše volje kot včeraj. Uživajte in se slišimo.user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem