cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: prve brce

clock-img

11.02.2008, 12:57

clock-img

mala pikica

pencil-img

3363

Tam nekje v 17. Kar malo še počakaj, vem pa  da že komaj čakaš user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

clock-img

11.02.2008, 13:58

clock-img

Skye

pencil-img

3190

Tiste čist ta prve....ki so bile zelo nežne tam nekje v 17-18 tednu. Konkretnejše so se pojavile v 22user posted image

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
V drznosti je genialnost,
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

clock-img

13.02.2008, 21:29

clock-img

malab

pencil-img

44

Hehe... tudi jaz sem bila zelo nestrpna. Pa sem le začutila prvo brcanje pred nekaj dnevi. Sem pa v 20.-tem tednu.

Sem brala, da prvorodke ne čutijo hitro. Da komaj po 20-tem tednu. Mnogorodke pa že kaka dva do 3 tedne prej. Počakaj še malo.. saj bo user posted image  

Jaz vedno čutim brce, ko mi fant maže trebušček (ali pa si ga sama).. takrat ko je mir in res prisluhnem, kaj se dogaja v mojem telesu. Zanimivo da vedno ob približno isti uri... hehe

clock-img

14.02.2008, 12:04

clock-img

kary

pencil-img

34

jaz pa sem jih čutla v 17. tednu...tako, da se malo pocakat pa bo...boš vidla....user posted image

clock-img

14.02.2008, 18:09

clock-img

SpeliG

pencil-img

511

V 20. tednu, je pa prva nosečnost...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem