writing-img

RE: Julijke2007 - 5.del

clock-img

18.03.2008, 10:05

clock-img

madejka

pencil-img

3926

Ulla  ja saj smo misli, da bi ga najprej na tako meso navadli (bolj poceni, vedno doma), ampak zdaj ko že je pišeka pa purana, bi mu blo to meso malo pregrenkouser posted image user posted image user posted image

Anja7 kolk zobkov mate zdaj??? Huh, se vam je pa nagrmadilo vse naenkrat user posted image Evo user posted image user posted image zate in za Tilna!

soooonček je, soooonček

clock-img

18.03.2008, 10:06

clock-img

madejka

pencil-img

3926

Nusika priduži se!user posted image

soooonček je, soooonček

clock-img

18.03.2008, 10:24

clock-img

anja7

pencil-img

541

Medejka - 6 zobkov mamo že zuni, spodnje dvojke ma pa že čist otečene; pa hvala za pikepoke
peto bolezen sva pa zgleda na plavanju staknla, ker je že takoj v sredo zvečer dobil vročino, pa jo je mel do sobote, pol pa v nedeljo ponoči pikice. Ma pa tud od kolegice fantek peto bolezen, k skup hodmo na plavanje. Pa čist iste simptome, pa iste dni,..  Sicer danes ma že manj pikic, ampak jih ma še zmer ful. Zdele čakam, da dež neha, da greva lahko pol mal ven, k se mi bo drgač mal zmešal, k skoz tul.

clock-img

18.03.2008, 10:31

clock-img

madejka

pencil-img

3926

Anja bom vpisala v seznam.
A je sitn tud kaj bolj, ko ma tole 5 bolezen? KEr hudo se ne sliši, samo če ti pa 3 dni sitnari, pa ziher ni fajnuser posted image

soooonček je, soooonček

clock-img

18.03.2008, 10:40

clock-img

anja7

pencil-img

541

Medejka - ja, se mi zdi da je zdele še bl sitn, kot prej. Sam ne morm rečt al je zarad bolezni, al zarad zobkov.Sem pa včer dobila homeopatske granule, k naj bi pospešle izrast zobkov, pa delujejo protibolečinsko. Sem mu do zdaj dala tri doze. Pravjo, da naj bi po nekaj dozah pomagal. Bom vidla, pa vam sporočim če to deluje.No, zdele mi je pa v naročju zaspal.

clock-img

18.03.2008, 10:59

clock-img

poldy

pencil-img

649

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image test sem delala zjutrej.........

clock-img

18.03.2008, 11:00

clock-img

Afnica

pencil-img

766

POldy?

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

clock-img

18.03.2008, 11:05

clock-img

Afnica

pencil-img

766

No, pa imamo že več kot pol nakazil. Bi prosila še ostale, da kmalu nakažejo oziroma se vsaj javijo in sporočijo kdaj lahko pričakujem. Bi bilo fajn, da čimprej naročimo!

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

clock-img

18.03.2008, 11:08

clock-img

Anonimen

poldyuser posted image kaj zdej to pomen....

clock-img

18.03.2008, 11:17

clock-img

corfu

pencil-img

3829

Pri nas eno samo sranje, Manci vročine še kar ne pade in se ji skoz vrti okoli 38.5, danes ponoči ob 3.30 je mož peljal Aljaža v bolnico, ker je imel neznosne bolečine v trebuhu user posted image  vzeli so mu vodo, kri, dali klistir...najprej sumili na slepič, zdaj na rota virususer posted image  jaz sploh pod nobenim pogojem ne smem k njemu, ker razsaja rota virus in še nekaj pa se ne spomnim...moj je seveda vse službeno odpovedal in je z njimuser posted image ...edina pozitivna stran je to, da sem včeraj naredila matematko in to z 4. Nč punce, grem...

Uživaj življenje...

clock-img

18.03.2008, 11:32

clock-img

madejka

pencil-img

3926

Corfu ojoj!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse 4!

Poldy user posted image user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

clock-img

18.03.2008, 11:40

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Poldy, a to pomeni da je bil test negativen? Se bosta mogla se bolj potrudit in telovadituser posted image , saj to je fajn a ni? Ne obupat...
Corfu, jooj, to je pa groza kaj se vam dogaja no. Da bo kmalu bolje user posted image user posted image user posted image .In seveda tebi cestitke za opravljeno matematikouser posted image .
Freycha, ja, ste pa res nekaj posebnega nouser posted image .
Anja, tud pri vas imate pestro. Naj cimprej mineuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

18.03.2008, 12:03

clock-img

poldy

pencil-img

649

Nikoli ampak NIKOLI več v življenju ne grem delat testa. Ravno se pripravim, da bom zagledala dve črtici in poj čez dva dni VEDNO dobim tardečo!!! Še zmer je blo tko, sam dnar mečem preč za te teste. Ko sem šla k zdravniku in nisem delala testa je pa blo! Jezna sem ko user posted image , ampak na test. To se pravi da jutri lahko pričakujem tardečo...... mah.....grem se nažret pice! TKO!

clock-img

18.03.2008, 12:05

clock-img

majrim

pencil-img

3991

jaz sem tudi rekla,da ne delam neki časa testa...user posted image sploh zdej,ko fešte še nimam..pa bom raje počakala,da zagledam trebuh,ker pol sem samo razočaranauser posted image ...ah dej,sej bo...pomlad prihajauser posted image user posted image user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

clock-img

18.03.2008, 13:38

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

Jst tut ne delam testov user posted image user posted image user posted image

aja, pa seksam tut bolj malo user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.03.2008, 13:41

clock-img

pupi

pencil-img

1775

Freycha kaj ti pa že doma s plavanja al kaj? Se vidi, da mene ni blouser posted image user posted image user posted image

clock-img

18.03.2008, 13:47

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

nič bat, mi smo se imeli prav super user posted image user posted image user posted image , sam mene je lakota zagrabila, pa smo šli domov.....

pa fuuulll imam še za pospravljat.....

clock-img

18.03.2008, 14:05

clock-img

pupi

pencil-img

1775

Afnica oprosti, da ti nisem dnara še nakazala, takoj ko pride moj domov mu naročim, da to naredi, ker jaz nimam računa prek interneta vodenega, še 1x sooooooriiiiiii!!!!!!!

Če se pa da še kaj dodat naročilu mi pa tudi prosim javi!!

clock-img

18.03.2008, 14:33

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

pupi, saj jaz bom tut šele danes nakazala, ker prej pač ni šlo..... user posted image

clock-img

18.03.2008, 15:02

clock-img

baja*

pencil-img

2454

malega mi je ratalo uspavat, zaj si bom pa vzela čas za knjigo - bela masajkauser posted image , kak dolgo že nisem bralauser posted image
grem se na kavč pokntuser posted image , edino, kar pokvari filing je to, da nimam nič pametnega za grickatuser posted image  sem že vse predale preštoferla pa ni nič zaloguser posted image

clock-img

18.03.2008, 15:22

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

evo, končno nakazala denar user posted image user posted image user posted image  joj, meni so tile finance cel podvig, da našnofam dovolj denarja za plačat vse račune. Iz tega vidika komaj čakam, da grem nazaj v službo, da bo več penezev....

pupi pozabila pa sem prej dodati, da seveda, da ste manjkale, pa še zamudile ste mojega user posted image  v vodi, kak je pel Ringa raja user posted image user posted image user posted image

Baja joj jaz pa se še vedno ne spravim h knjigam..... zdej po novem še malo kukam na BB na pc-ju in itak prođe vreme, ko imam frej....user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.03.2008, 15:35

clock-img

pupi

pencil-img

1775

Kaj bi mogla bit v skrbeh da tamala že dve uri spiuser posted image  user posted image   To pa še nikoli!!!!Trebušček ma že čist k hrbtenici stisnjen, ker nič ni prav jedla še danes!!

clock-img

18.03.2008, 15:37

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

dokler diha, te pomoje nima kaj skrbeti.....

a diha? user posted image

user posted image user posted image

clock-img

18.03.2008, 15:40

clock-img

pupi

pencil-img

1775

Freycha to pa mi je res žal, da nisem tvojega user posted image , vidla ka Ringa raja pojeuser posted image user posted image user posted image !!! Kaj zdaj še je samo 2x plavanje al kak? Ker tistih 2x ko je odpadlo kolko vem nismo obakrat nadomeščaliuser posted image

Kaj naj ruknem malo, al jo naj pusti spatuser posted image user posted image user posted image , to pa je res nekaj narobe, al kaj

clock-img

18.03.2008, 15:42

clock-img

pupi

pencil-img

1775

IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

dokler diha, te pomoje nima kaj skrbeti.....

a diha? user posted image

user posted image user posted image

DIHA!!!!!!!! Zdaj sem ji dudo iz ust cuknila, pa ničuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem