cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Julijke2007 - 5.del

clock-img

07.04.2008, 10:10

clock-img

Afnica

pencil-img

766

Freycha...hvala še 1x.

Štajerke...zmenite se kdaj v MB... meni paše vsak dan, razen v petek. Čeprav sem ravno v petek v MB, ampak ne bom imela štrumfov zraven.

Tako, da se zmenite. Bilo bi pa fajn, če bi bilo bolj dopoldan.

Rumba...res naporen teden. No, ampak bo potem toliko bolj luštno.

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

clock-img

07.04.2008, 10:17

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

madejka to je tudi še eno odprto vprašanje ja. Mislim, da bi bilo najboljše, da sami poskrbimo za hrano malčkov. Če pa boste takrat dajali hrano, ki bo na žaru (zagotovo bo tudi pišek na žaru, pa zelenjava), pa lahko tudi tisto.... problem je v tem, da se meni ne sanja, kaj otročki takrat že jejo in kako pripravljeno hrano morajo imeti user posted image  Sej tudi nismo dorekli kako bo s hrano tistih ta malo starejših otrok. Ampak tile palčki itak tako malo pojejo, da pomoje ne bi delali big deal iz tega..... al pojejo že za eno porcijo? Saj pravim, da je še kar nekaj stvari odprtih, pa da bi mogli predebatirati čez......

Ampak imaš dobra vprašanja...... samo debatirat v tej smeri bi mogli začet......user posted image

clock-img

07.04.2008, 10:20

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

joj Afnica ne niti omenjat user posted image user posted image  kaj pa vem, meni so te zadeve logične user posted image

clock-img

07.04.2008, 10:23

clock-img

madejka

pencil-img

3926

Babe pri  nas full sonček sije, veter piha in padajo debeeele kapljeuser posted image Ko da bi bil apriluser posted image user posted image user posted image

Freycha ja saj pišek pa zelenjava z žara ne bi bla problem (vsaj za našega ne), če ne bi blo to ponavadi fajn začinjeno. No, naš poje eno manjšo porcijo jauser posted image
Če se bomo zemnle, da s sabo prinesemo tud prav, kaka rižotica z zelenjavo se lahko je kot solatauser posted image

soooonček je, soooonček

clock-img

07.04.2008, 10:26

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

madejka glede na to, da ima tisti stric malo starejšega otročka kot so naši, bi se pomoje dalo tudi zmeniti, da bi se tam kaj za malčke naredilo.... ne vem.... samo predlog. Bo pa itak treba strica vprašatuser posted image

clock-img

07.04.2008, 10:47

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

hhaaallloooo??!!!!!

zdele moj dragi slučajno vidi, da se en tip pojavi na oknih in kita okna iz zunanje strani (pa smo v prvem nadstropju)!!!! pa nihče nič ni sporočil, jaz pa v spalni srajci še skačem naokoli.... še dobro, da sem pisala blog in sem tak sedela, da me ni videl. Mislim halooo... kaj pa če bi seksala ravno? Un bi pa stiskal kit na okna in naju gledal, pa sline bi se mu cedile??!! ej to ne moreš verjeti!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.04.2008, 10:59

clock-img

rumba

pencil-img

3745

Freycha, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa kaj, tebi bi bilo luštno, on bi bil tisti, ki bi ti zavidal.user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.04.2008, 11:08

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

kaj pa vem.... nekako se ne počutim ravno tak seksi, da bi bila primerna za opazovanje širše množice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.04.2008, 11:14

clock-img

Anonimen

eh, sej edn pa ni širša množicauser posted image user posted image

clock-img

07.04.2008, 11:22

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

ja lahko bi še dva sodelavca poklical na opazovanje, pa bi potem že bili širša množica user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.04.2008, 11:26

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Rumba, iii, super, da je slo z stanovanjem. Je bil cas, a ne?Bravouser posted image .
Ajvy, freycha, bravo za zagiceuser posted image .
Majrim, sem na seznamu videla, da tvoja pupa tako hiti z zobki, je na prvem mestuuser posted image .
Sanek, drzim pesti za tvojo mamouser posted image .
Freycha, fajn da ste se lepo imeli, spanje bos ze se nadoknadilauser posted image .
Corfu, kak lusna slikicauser posted image . Katero stevilko ceveljcev ima Manca gor?

Tu pri nas spet snezi, tako da bova ven sla, take sile spet niuser posted image . Men gre malo boljse, se vidi da so prvi tedi minili, sedaj je ze 12-ti teden, tako da mislim, da ko se bo zacel 4.ti mesec, bo vse okejuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

07.04.2008, 11:27

clock-img

kapica

pencil-img

5103

JOj, kake mateuser posted image user posted image user posted image .

Freycha, ce en dedc slucajno vidi nago zensko in povrhu vsega se pri seksu, mu je vse skupaj seksi, ne glede na to kako se ti pocutisuser posted image user posted image user posted image . Sicer pa da bi seksala, glih ni velike moznosti a neuser posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

07.04.2008, 11:38

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

kapica kaj naj rečem.... danes ni mesni dan pri 90. dnevni ločevalni dieti user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.04.2008, 11:43

clock-img

Anonimen

matr, midva sma pa kr pridnauser posted image user posted image

clock-img

07.04.2008, 11:46

clock-img

rumba

pencil-img

3745

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

matr, midva sma pa kr pridnauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Unega rdečeličnega pa lahko kar zbrišeš!

clock-img

07.04.2008, 11:47

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Freycha, mogoc je sadni dan, saj to je istouser posted image user posted image user posted image user posted image .
Ulla, jaja, ti nam kr delaj lusteuser posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

07.04.2008, 11:48

clock-img

madejka

pencil-img

3926

Mi2 sma tud začela bit... pridna namrečuser posted image user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

clock-img

07.04.2008, 11:48

clock-img

kapica

pencil-img

5103

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

matr, midva sma pa kr pridna

Unega rdečeličnega pa lahko kar zbrišeš!

Mormo me napopat enga ta zelenegauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

07.04.2008, 11:49

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Madejka a vidva tuduser posted image ?

Thjaaaa, zdaj je pa jasno kje so punce, ko nic ne cvekajouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

07.04.2008, 11:51

clock-img

madejka

pencil-img

3926

Zvečeruser posted image čez dan ne zneseuser posted image

soooonček je, soooonček

clock-img

07.04.2008, 11:52

clock-img

madejka

pencil-img

3926

Kapica pa se nisi ti nekaj hvalila o naskakovanju možeka pa to?user posted image user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

clock-img

07.04.2008, 11:53

clock-img

rumba

pencil-img

3745

madejka, a kličeta štorkljo?user posted image user posted image user posted image user posted image  Midva samo trenirava, nič ne kličeva.user posted image user posted image
kapica, ful fajn, da ti gre že bolje. Te bomo kaj bolj pogosto slišale, a?user posted image

clock-img

07.04.2008, 11:55

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Freycha, mogoc je sadni dan, saj to je istouser posted image user posted image user posted image user posted image .
Ulla, jaja, ti nam kr delaj lusteuser posted image user posted image user posted image .

res je sadni dan user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.04.2008, 11:56

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

kapica kake so možnosti, da pridete na piknik??user posted image

kak to misliš, da je isto? a ker je češplja in banana dan? hmmm a viš, na to pa nisem pomislila.....

clock-img

07.04.2008, 11:56

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Kapica pa se nisi ti nekaj hvalila o naskakovanju možeka pa to?

Thja, kaj naj recem, zdaj so se vode mal umirileuser posted image , pa kr pogresam.
Ampak zvecer pri nama nic vec ne laufa, ce ze, pol cez dan.

Sedaj nas je pa pet!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem