writing-img

RE: Julijke2007 - 5.del

clock-img

08.04.2008, 21:55

clock-img

corfu

pencil-img

3829

IZVIRNO SPOROČILO: pupi

IZVIRNO SPOROČILO: corfu

Za Najo user posted image . Upam, da se čimprej pozdravi! Ušesa so problem, ker pride do bakterijske okužbe, ki nima veze z kapo itd.

Ja super!! Mislim, da bi blo boljše jo it jutri pokazat, ne?

Ne znam vam povedat kak mam jaz slabo vest vsakič, ko Naja zboli. Saj pa te taki mali otrok ni sam kriv. Al jo jaz ne obleče dovolj oz. preveč al pa jo okužim, ne? Res me žre to!!!!user posted image user posted image

Ne nori, no!user posted image  Nimaš kaj, krivo je tudi vreme, včasih enostavno ne veš kako bi otroka oblekel...kaj naj si potem jaz mislim, ko je imela že trikrat antibiotik...pa Rumba tudi skoz medicinko špilauser posted image ...prej ko se boš sprijaznila lažje ti bo!

Uživaj življenje...

clock-img

08.04.2008, 21:56

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

mateya valda, da prideš user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.04.2008, 21:56

clock-img

madejka

pencil-img

3926

No vidiš pupi, sem ti reklauser posted image

Saj res, kje je pa rumba dans???

soooonček je, soooonček

clock-img

08.04.2008, 21:57

clock-img

tinispela

pencil-img

520

U Afnica mi pa še nismo tako daleč! Zdaj komaj vstaja ob kavču.

clock-img

clock-img

corfu

pencil-img

3829

Rumba kredit rihta, saj je rekla, da ima naporen tedenuser posted image . Upam,da ji je uspelouser posted image

Uživaj življenje...

clock-img

clock-img

madejka

pencil-img

3926

Babike vas pridem še kaj pogledat... grema CSije gledat...spetuser posted image

soooonček je, soooonček

clock-img

08.04.2008, 21:58

clock-img

corfu

pencil-img

3829

Jaz tudi razmišljam o diagonaliuser posted image

Uživaj življenje...

clock-img

08.04.2008, 22:00

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

ja Afnica točno tak zgleda... problem je samo v tem, da midva za kavčem nimava stene in če pade čez, gre direkt na glavouser posted image

clock-img

08.04.2008, 22:00

clock-img

mateya24

pencil-img

448

No pol pa se vidimouser posted image user posted image

clock-img

08.04.2008, 22:02

clock-img

tinispela

pencil-img

520

Freycha pol jo boš pa mogla na vrvico datuser posted image

clock-img

08.04.2008, 22:03

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

IZVIRNO SPOROČILO: tinispela

sem jo za nogo držala, z drugo je pa še kar lezla naprej oz. na drugi strani z glavo že navzdoluser posted image

clock-img

08.04.2008, 22:05

clock-img

tinispela

pencil-img

520

IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

IZVIRNO SPOROČILO: tinispela

sem jo za nogo držala, z drugo je pa še kar lezla naprej oz. na drugi strani z glavo že navzdoluser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  Se hecamo, ampak je to res ful nevarno! Jaz jo zdaj kar v stajico dam, kadar ne morem poleg bit, ker se takoj v kakšen kot zarola.

clock-img

08.04.2008, 22:05

clock-img

corfu

pencil-img

3829

Punce, lahko noč vam želim, sladko spite!

Uživaj življenje...

clock-img

08.04.2008, 22:06

clock-img

julij

pencil-img

307

Nič, punce, jaz šibam proti spalnici. Je mala vsako jutro bolj zgodnja. Jaz bi pa še tak spala...user posted image

Lahko noč

clock-img

08.04.2008, 22:07

clock-img

Anonimen

afnica zaenkrat se vsak dan spomni, je pa res, da jo mama vsak dan gnjavi s temuser posted image lana pa razturauser posted image dobr da mamo mi kr gladek naslon in ne more plezat po njemuuser posted image

povejte, a še vse daste kapo gor...k jaz je že kr lep cajt ne dajem, na veliko grozo tašče, jo fršlok vsakič skor ko grema venuser posted image

clock-img

08.04.2008, 22:08

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

jaz jo puščam na tleh... stajice sploh nimam, prenosna postelja je pa lepo spakirana..... zaprem tiste prostore, kjer nočem, da bi se gibala, povsod drugod pa naj plazi. Več kot past ne more, največ kar si lahko naredi je, da dobi kako buško, najslabši scenarij je šivanje..... ampak jo imam vedno na očeh, da ne naredi kake bedarije. Ko pa je na kavču sem pa vedno zraven, ker leti iz kavča kolikor je dolga in široka. Zdej je pa poštudirala, da se da na naslonjalo plezat in ji je tudi uspelo...... tak da me v bistvu niti ne skrbi, ker bom vedno zraven, ko bo mislila, da je športna plezalka user posted image user posted image

clock-img

08.04.2008, 22:09

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

corfu lahko noč user posted image

clock-img

08.04.2008, 22:10

clock-img

tinispela

pencil-img

520

jaz ji dam eno tanko kapico, tolk da ima nekaj čez ušeska. Sem pa zdaj tud en trak dobla, pa ji bom to dajala, ko bo res toplo.

clock-img

08.04.2008, 22:10

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

afnica zaenkrat se vsak dan spomni, je pa res, da jo mama vsak dan gnjavi s temuser posted image lana pa razturauser posted image dobr da mamo mi kr gladek naslon in ne more plezat po njemuuser posted image

povejte, a še vse daste kapo gor...k jaz je že kr lep cajt ne dajem, na veliko grozo tašče, jo fršlok vsakič skor ko grema venuser posted image

dajem ja.... ampak ta tanko kapico. se mi ne da kregat z mojim v.d. možekom, še manj pa z njegovimi starši, ki bi jih enostavno kap, če bi to videli user posted image user posted image

pa p.s.: dita tut tak razturauser posted image user posted image user posted image  joke

clock-img

08.04.2008, 22:12

clock-img

mateya24

pencil-img

448

nočka punce, tud jaz bom počasi šla med sanjačeuser posted image

clock-img

08.04.2008, 22:12

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

nočko vse, k odhajate.... sej jaz bi tut lahko šla počasi proti spalnici

clock-img

08.04.2008, 22:13

clock-img

Anonimen

ups, sori, bravo dita, k tud tko razturašuser posted image user posted image user posted image

ma jst jo tud kr pustim na tleh, edin če morm dol v pralnico it al smeti ven odnest, jo dam v stajico, da je bolj ziher, ker je sposobna v sekundi dvajst totalno bedarijo ušpičituser posted image

clock-img

08.04.2008, 22:16

clock-img

Anonimen

aha, no jst ne dajem več kape, jo vzamem zraven, kao za vsak slučaj, samo nekak ni tistga slučaja, oz. se mi ne zdi da bi biluser posted image k itak je toplo zun, ko grema, tud če piha kej, nikol po njej, je na varnem v vozu, če ma pa kapo, tud tatanko, pa takoj zakuha in je mokra, kar je pa ziher slabš, kt če je brez...tko da mislim da do zime lohk kr pospravim kapeuser posted image

clock-img

08.04.2008, 22:18

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

ulla če bi imela Dita toliko las in bi posledično švicala ji tut ne bi več dajala kape, pa naj mi vsi težijo... tko ji pa dam, pa še mir imam pred ostalimi......

no tko no.... sem se kar malo zapostavljeno počutila user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.04.2008, 22:22

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

nič, grem knjigo brat

nočko babikeuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem