writing-img

RE: Julijke2007 - 5.del

clock-img

10.04.2008, 08:26

clock-img

SANEK1

pencil-img

1614

Ne nisem poklicala S.
In sicer zato, ker nimam cajta.

Kaj pa tiuser posted image

clock-img

10.04.2008, 08:28

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

Dobro jutro....kako ste kaj spali...jst kot ubita....sem se mogla pov orenk predramit, da sem padla nazaj v svoje življenje...ker sem mela tkae čudne sanje, da mi ni bilo jasno zakaj slišim otroško čebljanjeuser posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

clock-img

10.04.2008, 08:29

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

NEEEE jaz sem mislila da boš ti. Porka flek Sanekova, danes je že četrtek!!

user posted image

clock-img

10.04.2008, 08:33

clock-img

SANEK1

pencil-img

1614

IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

NEEEE jaz sem mislila da boš ti. Porka flek Sanekova, danes je že četrtek!!

user posted image

Innnnnnnnnnnnnnnnuser posted image user posted image user posted image

clock-img

10.04.2008, 08:36

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

aaaa a si blond, al kaj?user posted image  v ponedeljek gre S v službo, pa smo se menili, da se vidimo preden gre... marička, si pa res smotana user posted image user posted image

user posted image user posted image

clock-img

10.04.2008, 08:43

clock-img

SANEK1

pencil-img

1614

Freycha, sem pa res bla včasih blond, ampak očitno premalo cajta...user posted image user posted image user posted image
Hočem povedat to, da se mi2 ponavadi kar isti dan zmenima, ne pa 2 dni prej, sicer pa smo se to komaj včeraj domanle.
Aluser posted image

clock-img

10.04.2008, 08:47

clock-img

SANEK1

pencil-img

1614

No dobro, jo bom malo kasneje poklicala.
Kdaj žeuser posted image
Ob 11 al 11:30user posted image
Tuuser posted image

clock-img

10.04.2008, 08:49

clock-img

Afnica

pencil-img

766

O.k. ti sam  pozvonim, ko grem iz Slov. Bistrice.

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

clock-img

10.04.2008, 08:53

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

ob 11.30, pa lahko pri Tušu ja, pa gremo potem skupaj v mesto.... jaz pa potem pokličem še Nino, da se nam tudi ona pridruži v mestu, ok?

afnica velja user posted image

clock-img

10.04.2008, 09:22

clock-img

SANEK1

pencil-img

1614

IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

ob 11.30, pa lahko pri Tušu ja, pa gremo potem skupaj v mesto.... jaz pa potem pokličem še Nino, da se nam tudi ona pridruži v mestu, ok?

afnica velja user posted image

okuser posted image user posted image user posted image

clock-img

10.04.2008, 09:29

clock-img

Afnica

pencil-img

766

Mi bi se morali tahuje hranit, rihtat, oblačit...pa moja otroka spita...OBA. user posted image  

Upam, da je samo dremež in da prispemo pravočasno.

clock-img

10.04.2008, 10:32

clock-img

Češnca

pencil-img

2423

Punce fajn se načvekejte in pedipede pomerjejte! user posted image user posted image user posted image

Kaj pa me z ljubljanskega konca? Kdaj in kje bi se zmenile? Kakšen predlog???

18. julij je prav poseben dan!

clock-img

10.04.2008, 11:34

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

Češnca..jst mam en predlog...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čimprej

clock-img

10.04.2008, 12:00

clock-img

corfu

pencil-img

3829

Dan

midve sva spet vzuni taplali tri ure, zdaj pa gospa na terasi v vozu spi, jaz pa južno kuhamuser posted image

Uživaj življenje...

clock-img

10.04.2008, 12:18

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Punce, kak pravite da imate lep vreme, sem vam kr faus. Mi pa nikamor ne moremo, ker kr naprej dezujeuser posted image . To je verjetno zato, ker ve polno cvekate danesuser posted image .

Nocko je bila okejuser posted image , ce ktero zanimauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

10.04.2008, 12:40

clock-img

majrim

pencil-img

3991

kapica da te potolažim....na našem koncu je tudi dež,ampak me gremo vseeno na sprehod..v kengurujčke ali sling in vennnnnnnnnnnnnnnnuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

clock-img

10.04.2008, 12:41

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Majrim, ob obali bi jaz se po toci sla na sprehoduser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

10.04.2008, 12:45

clock-img

majrim

pencil-img

3991

user posted image user posted image user posted image ti pa si kapica....je pa res,da mora bit res hud naliv, da ostanemo domauser posted image ...sploh zdaj,ko je tako toplouser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

clock-img

10.04.2008, 12:45

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

Kapica pri nas je tudi bedno vreme...nikakor neče sonce posijat...ampak mi se ne damo...dost mam notranjosti.....ampak kadar je dež, niti nimam izbireuser posted image user posted image user posted image

clock-img

10.04.2008, 12:58

clock-img

Anonimen

hoj...
ma kle pa piha k strelauser posted image sma sicer ble zun, sam je ubitačno, res...sej ula je uživala, k u voz ji ne poha, pa skoz se je sezuvala, da sem komi folgala pobirat za njouser posted image lump mali...

dons bo jedla pečenga piščanca pa rižuser posted image
pa na enmu fajnimu obisku sma ble, je bil fajn čvekuser posted image

clock-img

10.04.2008, 14:30

clock-img

Afnica

pencil-img

766

Mi smo doma. Sta čist srečna, ker sta doma in dirkata po tleh in po stanovanju. Sta pozabla, da sta sitna, lačna, ... Domotožje ju je dajalo. Lanija sem celo morala prstavit na sprednji sedež, tako mi je delal vzadi.

mariborčanke še pa kar čvekajo user posted image

No, meli smo se fajn, lepo vas je bilo spoznat.

clock-img

10.04.2008, 14:59

clock-img

Kety

pencil-img

1134

Ojla¨!

Evo, kot obljubljeno se javljam danes po posvetovalnici od Filipa. Vse ok, težak je 8.500g in velik 76cm. Motorično fuuul razvit (je rekla da je na stopnji 12 mesečnika). Vse teste dobro opravil in to je bilo to.

A sem prav prebrala, da je ena Julijka (kapica) spet nosečka?!? user posted image  Ful lepo! Tudi sam komaj čakam, da bom v tretje nosečka. To mi je blazno dobro stanje, res!

Pri nsa je tudi že žlica aktualna, samo mu jo dam samo za igrat ko jeva, ker drugače bi bila vsa hrana po kuhinji. Zelo rad pa gre z rokico v hrano in jo potem mečka po dlaneh, to mu je cel užitek. Spimo pa bolj tako tako. Filip gre spat okoli 20, 20:30 in se prvič zbudi okrog 1ih, mu dam dudo ali malo čaja in potem spi do 5ih, spije mleko in spi še do cca.7ih. Takrat oba otroka vstaneta. Čez dan pa gre ob 10ih spat in spi kake 3 ure, potem pa čez 2-3 ure še 1x za kaki 2uri. Čist odvisno, pa če gremo še ven z vozičkom, še tam malo zadremlje. Ko bi vsaj še ponoči spal....sem pa ugotovila, da če čez dan ne spi dovolj, se ponoči fuuul zbuja.

Jaz sem tudi ljubljančanka( Zelena jama) in bi se vam z veseljem pridružila, ko se boste dobile, samo kaj ko sem čisto ven iz debate in se sploh ne bi znala vklopit.user posted image

Lp vsem!

clock-img

10.04.2008, 15:23

clock-img

rumba

pencil-img

3745

Kety, iz Zelene jame si? Jaz sem iz Vodmata. Če si za, se zmeniva za kak čvek.user posted image  Ja, nas se kr nekaj redno dobiva, imamo se super in brez problema se nam pridružiš. user posted image  

No, midve sva iz triurnega sprehoda. Naju je parkrat ujel rahel dež, a se ne dava.user posted image  Dokler smo zdravi, je treba izkoristiti.user posted image  Aja, včeraj smo pa imele babji večer.user posted image user posted image user posted image user posted image  Super, moramo ponoviti. Pa, Maja, bila si pogrešana.user posted image

clock-img

10.04.2008, 18:27

clock-img

madejka

pencil-img

3926

Helou babike!
Je bil en super dan!
Sem pa tak zmatrana da se mi še pisat ne dauser posted image Bom kasneje, morm deco nahranit in prevituser posted image

soooonček je, soooonček

clock-img

10.04.2008, 18:45

clock-img

*maja

pencil-img

2075

IZVIRNO SPOROČILO: rumba Aja, včeraj smo pa imele babji večer.user posted image user posted image user posted image user posted image  Super, moramo ponoviti. Pa, Maja, bila si pogrešana.user posted image

Ja kaj čem se mam možeku za zahvalit user posted image .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem