cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Julijke2007 - 5.del

clock-img

11.04.2008, 22:58

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

madejka mojega predloga pa kar ne vidiš, ne? user posted image  pa sam dobro ti hočem user posted image

sicer pa lahko noč......

clock-img

11.04.2008, 22:58

clock-img

pupi

pencil-img

1775

IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

ne me čudno gledat, sam mam full odpor do Tuša in še v življenju nisem bila notri v štacuniuser posted image

čeprav, za tako stvar se pa mogoče splača not pokukat user posted image

Te pa pridita z Dito, do mene gremo pešaka, do Tuša jaz pa ti becikl k oknu prinesem pokazat user posted image user posted image user posted image . Ne to se ti res splača riskirat in it pogledat

clock-img

11.04.2008, 22:59

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: madejka

babike jaz morm it spatuser posted image

eh, mus pa res niuser posted image

clock-img

11.04.2008, 22:59

clock-img

madejka

pencil-img

3926

češnca noćko!user posted image

soooonček je, soooonček

clock-img

11.04.2008, 23:00

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

IZVIRNO SPOROČILO: pupi

ne me čudno gledat, sam mam full odpor do Tuša in še v življenju nisem bila notri v štacuniuser posted image

čeprav, za tako stvar se pa mogoče splača not pokukat user posted image

Te pa pridita z Dito, do mene gremo pešaka, do Tuša jaz pa ti becikl k oknu prinesem pokazat user posted image user posted image user posted image . Ne to se ti res splača riskirat in it pogledat

bom šla res pogledat. Upam, da ne pozabim pa, da jih bodo še imeli, ko se bom notri spravila user posted image

clock-img

11.04.2008, 23:01

clock-img

pupi

pencil-img

1775

Babe lahko noč vsem jaz bom tudi šla, me še moja opasna telovadba čaka sem dva dni švinglala in tuš.

Madejka, če res hočeš nardit menjavo ti jaz že prej tudi slinčke dostavim.

LN, lepo spite 

clock-img

11.04.2008, 23:01

clock-img

madejka

pencil-img

3926

Freycha kerega? A glede avta? Kaj pa misliš da je moj plan?user posted image user posted image user posted image Misliš da se bo bogi revček mali po vročini okol vozil?user posted image user posted image user posted image

Mah jutri bo gužva spet in če bom zlamana ne bo dobrouser posted image

soooonček je, soooonček

clock-img

11.04.2008, 23:03

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

madejka pravilno user posted image

zdej pa res lahko noč.... odoh i ja! user posted image

clock-img

11.04.2008, 23:03

clock-img

Anonimen

sj jst tud gremuser posted image mladiček neki cmeka, po moje z glavo v gatre rine spetuser posted image grem ji joško podturit p spatuser posted image

ajdi!

clock-img

11.04.2008, 23:04

clock-img

madejka

pencil-img

3926

Pupi mah ne, ni panike... Jaz mam enga pri babici pa en je preveč bogi že... Tak da raje ne bi, v Najino dobrouser posted image user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

clock-img

clock-img

pupi

pencil-img

1775

bom šla res pogledat. Upam, da ne pozabim pa, da jih bodo še imeli, ko se bom notri spravila user posted image

Res, da jaz tudi ne hodim nekaj v Tuša, včasih pa le grem, če moram na ajnkauf, ker je bolj poceni kot Merkator, in so mi danes takoj v oči padli. Lahko pa ti jih slikam in pošljem slike, če maš res taki odpor in pogledam zalogo.

clock-img

clock-img

madejka

pencil-img

3926

Noćko babe!!!user posted image user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

clock-img

11.04.2008, 23:09

clock-img

corfu

pencil-img

3829

Anoč!

Uživaj življenje...

clock-img

11.04.2008, 23:10

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

pupi zlata si, hvala! Ampak se bom že "prisilila" in šla pogledat... sej tolk hudo pa tut ni. Sam enostavno me ni nikoli zanimalo, kako je notri in kaj vse imajo..... Sej tut v Lidla sem šla šele pred kratkim prvičuser posted image

zdej pa res grem

nočko babikeuser posted image

clock-img

12.04.2008, 00:46

clock-img

Kristina_1

pencil-img

517

Mateya boga Zala, pošiljam vam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da bi blo le vse uredu.
.
Bolančkom tudi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Pr nas je tud cl dan dež padu, pa smo šli kr po dežju na sprehod user posted image .

clock-img

12.04.2008, 07:52

clock-img

bojana2

pencil-img

435

Jutro...

Pupi mislim, da imamo mi isti tricikel, sam da je drugačne barve...evo

user posted image

Pri nas je bla pa nevihtica zdejle...malemu ni blo nič jasno...je res kr fajn grmelo.
Kristina a bi lahko kaj tvojo pupo vidli... user posted image

< Sporočilo je popravil bojana2 -- 12.4.2008 7:53:09 >

clock-img

12.04.2008, 08:16

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Oooo, sem zamudila fajni cvek vceraj. Skoodauser posted image . Sam sem bla tak utrujena, da sem sam padla, ob 21huser posted image .
Rumba, a zdaj pa vemo kaj je tvoj po poklicu, da si tolk sama. Zanimivo, si tud jaz ne bi mislila, da so profesori tolk odsotni. Pa zdaj mi je jasno zakaj imate poleti tolk casauser posted image .
Madejka, suuper za avto, svoj plan pa lepo pocasi in previdno izpolnjuj.
Freycha, se niti 1krat nisi bila v Tusu? Ja, dobra si da si se izognila no, jaz grem vsaj pogledat, da vidim kaksno je, ap pol vec ne v eno trgovino, ce se mi ne dopade.
Tricikel, a to je ze aktualno za naso deco?Se mi zdi hitro... Bomo tud mi pogledali...

Aja, madejka, geslo mi ne prime, ker nimam sumnikov, sem se vendo prevec blond si to nastimat, ker mi je ze ena tu gor razlagala kako gre, pa ni uspelouser posted image . Ampak ni se treba matrat, saj vem da ste vse lepe in da so vso julijcki krasniuser posted image .

Danes imamo pa mi tud sooonckauser posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

12.04.2008, 08:29

clock-img

tinispela

pencil-img

520

Jutro....vidim da ste se načvekale včeraj! Klepetulje! Jaz sem spet ob pol enih prišla, P je še malo ostal. Sta pa imela tast in tašča pravo zabavo z malo, so bili 2 uri vmes pokonciuser posted image  No sam da so preživeli. Kakšen dan, groza! Že vidim da odpadejo sprehodi. Nić Špela je že zaspana, se pridruživa P.

clock-img

12.04.2008, 08:29

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

Dobro jutro!

Današnje noči na ne razumem najboljše. Včeraj je spala na rokah od pol sedmih do pol osmih zvečer. Ob pol devetih je šla že v posteljo spat in spala danes do 7h zjutraj brez zbujanja. Ok super... samo predvsem mi je čudno to, da je plenica samo napol polna. Skoraj vedno je zjutraj plenica tako polna, da jo komaj preložiš, sedaj je bila pa tak polna, kot bi jo imela samo kake 4. ure gor user posted image  Pa tudi lačna ni ne vem kaj user posted image  Pa nihče od naju je ni ponoči previjal in hranil.......

grem pa danes v Tušauser posted image  sem se odločila, da bo tisti tricikel za 27€ čist ok in da ne bom kupovala dražjega in ga grem pač pogledatuser posted image

clock-img

12.04.2008, 08:35

clock-img

tinispela

pencil-img

520

Kakšen pa je ta tricikl? A je na njihovi internetni strani?

clock-img

12.04.2008, 08:50

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

Jutro punce.....lepo ste čvekale.....se mi zdi, da se počasi vračate na stare tire.....
Nočka je bila kulturna....glede na prejšnjo je bila odlična....

MAdejka bi te prosila za geslo za slikice.....

Pupi..kaka carica je Naja...kolk je fajn v tem kolesu, lep kolesuser posted image user posted image user posted image

Bojana...Jaša je pa že orenk fant.....lep koles imauser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Ajvy -- 12.4.2008 8:52:09 >

Beauty Comes With Dark Thoughts

clock-img

12.04.2008, 09:30

clock-img

rumba

pencil-img

3745

Jutro!user posted image
Nočka..... eh, ne bi ... Freycha, a mi malo posodiš Dito za ponoči?user posted image
Aja, jaz še tudi nikoli nisem bila v Tušu, pa ne v Lidel, pa Eurospin in te divje variante.user posted image user posted image user posted image  Pa nimam nekega odpora, samo sem navajena ene štacune, bi lahko slepa vse nakupila, pa mi ni drugam za lazit.user posted image
Kapica, kopiraj tale Š in ostalo dopiši.user posted image  Aja, pa moj ni ravno profesor, še ni zadosti siv.user posted image user posted image user posted image  Zaenkrat še asistent.user posted image
pupi, kaka carica je Naja.user posted image Julija še ne bi tako lepo sedela.
bojana, pa Jaša je tudi lord, no!user posted image

clock-img

12.04.2008, 09:36

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

Rumba...kako smo kaj....

Punce, kdaj se dobimo za čeveljčke...dejmo predlogi in te zadeve...

Beauty Comes With Dark Thoughts

clock-img

12.04.2008, 09:51

clock-img

Kristina_1

pencil-img

517

Naša gospodična:

user posted image

Naša kmetica:

user posted image

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 13.4.2008 20:03:21 >

clock-img

12.04.2008, 10:14

clock-img

bojana2

pencil-img

435

Iiiiiiiiiiiii Tara, kaka lušna pupa...user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem