writing-img

RE: Julijke2007 - 5.del

clock-img

13.04.2008, 21:47

clock-img

corfu

pencil-img

3829

Zdaj pa švignem pod tuš in pod odejo!

lahko in mirno noč

Uživaj življenje...

clock-img

13.04.2008, 21:53

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

IZVIRNO SPOROČILO: Češnca

Freycha zdej sva stehtala še čevlje brez škatle in ta teža se ujema. user posted image  Kdo je zdaj tu nor? user posted image user posted image user posted image user posted image

to se pravi, da iz Amerike ni šlo pravo število čevljev?

clock-img

13.04.2008, 21:53

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

super corfu, sem vesela za vaju!!user posted image user posted image

clock-img

13.04.2008, 21:58

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

Vav Corfu...tole pa je ena relaksacijauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,,,,,grem pod kovter fovšarijo zganjatuser posted image user posted image user posted image user posted image

nočko vsem

Beauty Comes With Dark Thoughts

clock-img

13.04.2008, 22:00

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

rumba veš kak je fajn videti, da si tu user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.04.2008, 22:03

clock-img

rumba

pencil-img

3745

Freycha, hvala!user posted image
Sem rabila neki cajta, da sem vas prebrala.
Češnca, pišuka, nimam ideje, kaj še narediti glede čeveljčkov. A so se iz Amerike že javili na tvoj mail?
corfu, user posted image  za ples. Res super. Sem ti kar fauš.user posted image user posted image  Moj ima bolj dve levi nogi.

< Sporočilo je popravil rumba -- 13.4.2008 22:09:29 >

clock-img

13.04.2008, 22:13

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

rumba moj ima tut bolj dve levi nogi. Pa full ritma, pa občutek za gibanje... sam raje se norca dela, kot da bi resno plesal user posted image

clock-img

13.04.2008, 22:16

clock-img

rumba

pencil-img

3745

Midva sva morala pred poroko ponavljati osnovni tećaj in še neki individualnih ur vzeti, da sva lahko odplesala par plesov.user posted image user posted image user posted image  Sva pa bila menda kar dobra.user posted image  No, mogoče so bili samo tako zelo začudeni, ko so naju videli plesat.user posted image

clock-img

13.04.2008, 22:17

clock-img

rumba

pencil-img

3745

Aja, Češnca, sem pozabila, meni tudi ob 13-ih čisto ustreza. Ti samo povej dan.user posted image  Pa škoda, da nas ne bo več......

clock-img

13.04.2008, 22:24

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

zdej mi je jasno, zakaj se noče z mano poročitiuser posted image  ker mu ni do tega, da bi moral spet plesati na poroki user posted image user posted image user posted image  je imel enkrat očitno dovolj user posted image

clock-img

13.04.2008, 23:10

clock-img

pupi

pencil-img

1775

IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

zdej mi je jasno, zakaj se noče z mano poročitiuser posted image  ker mu ni do tega, da bi moral spet plesati na poroki user posted image user posted image user posted image  je imel enkrat očitno dovolj user posted image

Čer!
Moram vskočit, če greta v sredo na občino se ogneta plesu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.04.2008, 23:11

clock-img

pupi

pencil-img

1775

Freycha, očitno me ignoriraš,... kaj je s peciklomuser posted image  user posted image user posted image

clock-img

14.04.2008, 07:45

clock-img

SANEK1

pencil-img

1614

Dobro jutro...

Danes jaz kuhamuser posted image .
Še samo pol ure pobiram naročilauser posted image user posted image user posted image

clock-img

14.04.2008, 07:56

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

jjjjjjjjjssssssssssssttttttttt bbbbbbbbiiiiiiiiii  kkkkkkkkkkaaaaaaaaavvvvvvvvvvooooo, prosim......

clock-img

14.04.2008, 07:57

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

Kako smo.....nočka je bila....sedaj je jutrouser posted image user posted image ..

a se vam včasih zdi, da ste ujete v nekak kalup....k se kar vse ponavlja...za znortuser posted image

clock-img

14.04.2008, 08:04

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1

Dobro jutro...

Danes jaz kuhamuser posted image .
Še samo pol ure pobiram naročilauser posted image user posted image user posted image

ti raje ostani doma, pa gremo ven user posted image user posted image user posted image  sicer pa šotor, ak može

joj pupi nisem te namenoma zignorirala, pozabila sem odgovoriti. Sem bila v Tušu in sem jih videla, samo mi je malo preveč fantovski deloval, pa glede na to, da Dito že tako zamenjujejo za fanta, sem se odločila, da še malo naokoli pogledam in če ne bo druge bolj pametne variante, ga grem takrat kupit. Ampak vseeno hvala za informacijo, sem ti zelo hvaležna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.04.2008, 08:06

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

mene bolj kot ne ubija rutina. Nisem človek rutine in jo težko prenašam...... če se mi pa ena in iste stvari ponavljajo, pa so dobre, me ne moti. Če so pa slabe, pa probam nekaj spremeniti.... sam včasih ne gre.....

clock-img

14.04.2008, 08:14

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

Punce....mi se moramo pa sprehajat po stanovanju, da se naša punca sprehodiuser posted image user posted image .....hrbet- o tem se ne bom pogovarjalauser posted image user posted image

clock-img

14.04.2008, 08:15

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

naša punca je pa še kar lepo v postelji dokler mami ne spije kave in gre na wc... ker šele potem res funkcionirauser posted image

clock-img

14.04.2008, 08:26

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

naša punca je pa še kar lepo v postelji dokler mami ne spije kave in gre na wc... ker šele potem res funkcionirauser posted image

temu se pri nas reče pobožna željauser posted image user posted image user posted image

clock-img

14.04.2008, 08:33

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

jah odvisno kako otroka navadiš.... nje nikoli nisem takoj vzela iz postelje, ker sem ji vedno notri nabutala plišaste igračke, da jih je zlorabljala in se je navadila, da je vsaj še pol ure v posteljici po tem, ko se zbudi. Ravno dovolj časa za kavico in RRuser posted image user posted image

clock-img

14.04.2008, 08:35

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

A...te pol ure jst izrabim za poležavanje, da se dobr zbudim, ker ne morem na hitr vstat...no, če moram je drugačeuser posted image user posted image user posted image .....

clock-img

14.04.2008, 08:41

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

jst full nisem človek za poležavanje. Če mi pa že paše, si jo dam pa k sebi v posteljo, da se skupaj valjamo po postelji. Sicer mi pa kava več pomeniuser posted image

clock-img

14.04.2008, 08:48

clock-img

tinispela

pencil-img

520

jutro...prvo kavico že spila, hvala Sanekova! Nočka bila za spoznanje boljša, je pa mene ful grlo začelo bolet in pa mandljiuser posted image  Špela gleda zdaj ene brošure z dojenčkom na sliki in se ful pogovarj z njimi...

clock-img

14.04.2008, 08:57

clock-img

corfu

pencil-img

3829

Jutro

Lahko še naročim kavouser posted image  Noč fenomenalnauser posted image  21-5, 5.15-8.30user posted image  teh 15 minut pa se je dojilauser posted image  še več takih nočiuser posted image  Očitno je tudi ona rabila relaksacijo od mene in ji je včeraj pasalo ko naju ni bilouser posted image

Punce jaz sem prav vesela, da imam mojo tašča, ker je špicauser posted image  spmilite se mi tiste ki jih imate samo za zgago, resuser posted image user posted image . Moje ne dam!!!

Uživaj življenje...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem