cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Julijke2007 - 5.del

clock-img

14.02.2008, 10:55

clock-img

tinispela

pencil-img

520

IZVIRNO SPOROČILO: bojana2

Julija in Lana vse naj naj...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

VSE NAJBOLJŠE!!!!!!!!!!!!!!!!

clock-img

14.02.2008, 11:16

clock-img

bačko

pencil-img

4030

Julija in Lana vse naj najuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.02.2008, 11:25

clock-img

madejka

pencil-img

3926

Jutro user posted image user posted image user posted image
Kaka noč!user posted image Ob štirih mi je tako zganjal, da sem ga mogla k sebi vzet, pa še takrat je trajalo fuuuuul da je nazaj zaspal. Pa že prej se je enih 5x zbudiluser posted image
Ulla jaz se bom tud sama sebi smilla dans malouser posted image

Tinispela sem pridna pupa jauser posted image user posted image user posted image

Kristina, Arijana podatki dodani!

Za user posted image   pa se pri nas nikol ni bogvedi kaj dajalo. Bomo vidli, če bo dans kaj v zameno, ker ga cel dan ni domauser posted image

Juliji in Lani VSE NAJBOLJŠE!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajvy peekola, naj ti čimprej najdejo, kaj je vzrok!user posted image

soooonček je, soooonček

clock-img

14.02.2008, 12:32

clock-img

SANEK1

pencil-img

1614

Dober dan...
Nema nikog, ma kje ste vseuser posted image   Glupo vprašanje, verjetno vuniuser posted image
Živa je po dolgem cajtu zaspala kar doma, mi prav paše, ker sem neka cela zabasana, no nos, pa grlo, pa...
Upam, da se me ne loteva kaj, ker so vsi okoli mene bli al pa so še bolani.

clock-img

14.02.2008, 12:39

clock-img

Anonimen

sanek jaz tud strašim tuleuser posted image me ful vleče ven, samo sem tudi cela nikakva in bolana, pa saj...luft mi verjetno nebi škodil, samo se mi ne ljubi odrihtat sebe in tamaleuser posted image sem še kr v pižamiuser posted image

clock-img

14.02.2008, 14:28

clock-img

julij

pencil-img

307

Ula, lep avatar!

clock-img

14.02.2008, 14:30

clock-img

madejka

pencil-img

3926

Kak ste čudne...mene pa nič ne vleče venuser posted image user posted image Če je pa mrazzzzzzuser posted image
Zdaj grem pa gobice s pašto delat. Mi je ena tule dala recept, pa se ne spomnim točno katera, Kapica mogoče?user posted image

soooonček je, soooonček

clock-img

14.02.2008, 14:31

clock-img

tinispela

pencil-img

520

IZVIRNO SPOROČILO: julij

Ula, lep avatar!

Mala je carica!

Mater je zunaj mrzlo! Sva šle za dobro urco, tolk da je Špela odspala svoje pol urce, pol pa hitr nazaj na toplo!

clock-img

14.02.2008, 14:32

clock-img

julij

pencil-img

307

Midve sma tudi prešpricale sprehod danes. Se megla sploh ni kaj dost dvignila. Pa Ana že spet spi. Drugič danes, s tem da je dopoldne spala 2 uri, zdaj pa tudi že dobro uro vleče.user posted image  Meni pa je dolgcajt.user posted image

clock-img

14.02.2008, 14:34

clock-img

bačko

pencil-img

4030

Evo midve sva iz sprehoda.V Ljubljani je toplo in sončno!user posted image Bili smo skoraj 3 ure vzunaj.No zdaj pa grem kuhati za Žano!

clock-img

14.02.2008, 14:35

clock-img

bačko

pencil-img

4030

Evo midve sva iz sprehoda.V Ljubljani je toplo in sončno!user posted image Bili smo skoraj 3 ure vzunaj.No zdaj pa grem kuhati za Žano!

clock-img

14.02.2008, 14:36

clock-img

julij

pencil-img

307

Jaz pa že imam kuhano. Samo še deda čakam, da se domov privleče. Sem pa pečenko danes malo preveč spekla, skoraj zažgala. Pa saj user posted image  ma rad reš pečeno...user posted image  (bo mogo met, če hoče ali ne!)

clock-img

14.02.2008, 15:02

clock-img

madejka

pencil-img

3926

Julij dolgčas praviš da ti je?user posted image Lahko prideš k meni malo pospravit ker jaz nimam časauser posted image Zdaj mali spi in jaz kuham...

Bačko a 2x pošiljaš, da bomo štajerke še ja bolj fauš?user posted image Hecam se!

soooonček je, soooonček

clock-img

14.02.2008, 15:22

clock-img

tinispela

pencil-img

520

Midva pa si bova pop naredla tortilje, upam da bodo ratale. Dans sem pa res fouš ljubljančanom, imajo 9 stopinjuser posted image user posted image

clock-img

14.02.2008, 15:24

clock-img

Anonimen

moj mali as spi....dedc se potepauser posted image jaz pa ne vem kaj bi s sabouser posted image malo bluzim....aja, posodo še morm it pomituser posted image

clock-img

14.02.2008, 16:34

clock-img

corfu

pencil-img

3829

Dober dan

pri nas smo tudi prehlajeni, jaz imam zabit nos, boleče grlo, sine kašlja, smrka, Manci noro teče iz nosu, kašlja, lica ima rdeča, kot bi jo kdo s snegom naribal, še vedno ima driskouser posted image  ata se še nekak drži, ampak tudi jamra za grlo...tako, da user posted image user posted image user posted image user posted image . Trenutno oba otroka spita, ata služi dinarčke in pride enkrat proti večeru, jaz se grem pa malo matematiko učiti, me čaka v začetku marca izpit.
Rumba, lepo da si nazaj, sem se že ustrašila, da si kam pobegnilauser posted image

Uživaj življenje...

clock-img

14.02.2008, 16:42

clock-img

bojana2

pencil-img

435

Ulla kak cukr je tvoja mala...user posted image

Corfu pozdravite se...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.02.2008, 16:53

clock-img

tejči77

pencil-img

1258

Živjo!
Julija in Lana, čestitke user posted image user posted image user posted image
Madonca je mrzlo zunaj. Midve sva ravno z enega dolgega sprehoda, pa me je zanohtalo. Moj popotni termometer je kazal eno stopinjo plus, pa se mi je zdelo da je najmanj -10. Mrzel veter ko user posted image .

Babike, a vaši že vsi plazijo? Moja se enostavno noče. Od jeze kriči. če je na trebuhu. Iz hrbta se je na trebuh obračala še preden je dopolnila dva meseca, ampak nikoli ni hotela bit na trebuhu. In še danes je tako. Se pa že z rokicami vleče navzgor ob kavču, da bi stala. Sicer ji še ne rata. Ampak men je čudno, ker izgleda da se sploh ne bo plazila. Naprej se pomika namreč sede, z eno nogo pod rito, po turško, da ima ravnotežje, drugo pa nazaj. In potem si še z rokami pomaga, da se sede premika. Kaj vse ne bo naštudirala, samo da ji ni treba na trebuh.
Men se zdi ful čudn vseskup, moja mama pravi da še kej takšnega ni videla. Jaz pa čist v skrbeh, kaj če je kaj narobe z njenimi nogicami, saj si jih bo čisto zvila.user posted image

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

clock-img

14.02.2008, 16:54

clock-img

tejči77

pencil-img

1258

Ja, Ula, smo že danes pogledal tele indijance. Neverjetna je tvoja mala. user posted image user posted image user posted image user posted image

Slikice naše Larise

clock-img

14.02.2008, 18:32

clock-img

tejči77

pencil-img

1258

Babike, tiste, ki še dojite, a ste kaj pogrizene?
Moja pupa samo še ponoči pridno je, zjutraj sem pa že žvaka. Sem se odločla, da si čez dan še samo črpam, kolkr dolgo še bo. Ker me je že tako pogrizla, da me že 14 dni bolijo bradavice.user posted image Ko ji pa rečem da ne sme in da me pa boli, (navadno vreščim zraven) se mi pa na ves glas smeji. Očitno jo res zelo zabavam. user posted image
Mene je pa kr groza, ko se bliža čas dojenja.

Slikice naše Larise

clock-img

14.02.2008, 18:37

clock-img

Anonimen

ja, mene je kr grizlauser posted image zdej je nehala, upam da za vednouser posted image pa k še nima zob, ne vem kaj bo, ko bodouser posted image

clock-img

14.02.2008, 18:43

clock-img

madejka

pencil-img

3926

Tejči jaz sem glih ena dva dni nazaj jamrala, da me je ugrizniluser posted image Sicer je blo samo enkrat, sem se pa zadrla zravn, da je kar v jok padeluser posted image Ma peekola če tak boli!

Corfu joj matematike ti pa ne zavidamuser posted image

soooonček je, soooonček

clock-img

14.02.2008, 19:33

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

Dober večer!

danes sem kar fino, a utrujajoče preživela dan user posted image

me je pa moj dragi full presenetil, ko mi je kupil CD od James Blunt-a. Presenečena sem pa zato, ker sem zadnjič čist BTW omenila, da bi imela njegov CD in se je spomnil in mi ga danes podaril user posted image

Jaz sem v Mladinski knjigi celo najdla tri pravljice Francija Rogača in sem jih mogla takoj kupiti. Pa DVD-je risank Bombažki user posted image

Pa celo serijo fotk nas tri sva naredila in ena je taaaaakkk lepa, da jo bova dala uokvirit. Res smo srčki gor user posted image user posted image

Zdej je šel pa dragi v nočno, medve se pa na kavču igrava (in fuuulll pazim, da mi ne štrbunkne spet dol user posted image ), pa komaj čakam, da bo ura 9. da gre tamala spat, jaz pa takoj za njo.....

v soboto pa spet smučat user posted image

clock-img

14.02.2008, 19:56

clock-img

tinispela

pencil-img

520

Ma kaj ste vse nekaj bolane? Hitro navalite na sadje!
Ulla sem pogledala to tvojo malo indijanko, kako pa si jo to naučila, al je kar sama od sebe?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem