writing-img

RE: Julijke2007 - 5.del

clock-img

27.02.2008, 21:36

clock-img

pupi

pencil-img

1775

IZVIRNO SPOROČILO: mateya24

A ste že vse nabavle večje avtosedeže? Se že vaši vozjio v njih?

Naša se kak teden vozi v avto sedežu, ker ko sem jo v jajčko pokala je htela živčni zlom dobit, tak da se je kar sam odločla, da ne bo več v jajčkiuser posted image

clock-img

27.02.2008, 21:37

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

mateyka tale se full zloži, spredaj ima "mizico", 5. točkovni pas, položi se skoraj čisto do konca..... kaj pa vem.... to je pomoje to, kar bom rabila in kar naj bi bilo potrebno....

kar se pa avtosedežka tiče, se bom pa jaz kar držala, da bo prej 9kg dosegla, kar bo pa pomoje še trajalo in trajalo in trajalo. Tak da se bo še nekaj časa vozila gledajoč nazaj. Pa saj ni panike, midva že oba spredaj sediva, tak da je mala zadaj sama in se je navadila in ni panike. Imava pa itak concorda, ki je od 0 do 18kg in bova od 9kg samo obrnila, da bo gledala naprej...

clock-img

27.02.2008, 21:37

clock-img

madejka

pencil-img

3926

Mateya mi smo ga že vozili v Romerju, ki si ga je babica sposodila, pa mu ni pasalo not. Je skoz nekaj muval. Nabavli ga pa še nismo. Mamo možnost dobit rabljenega Romer Kinga pa jaz nisem glih navdušena nad njim. So mi bolj všeč Maxi Cosi Priorifix.user posted image Dragi so pa tud za popenituser posted image

Ja saj vem da je tak s temi marelami. Bom našla kakega lepega šajtrekauser posted image

soooonček je, soooonček

clock-img

27.02.2008, 21:39

clock-img

mateya24

pencil-img

448

pupi kolk pa je težka naja?

ko sem zadnjič gledla sedeže v bc, je ona se mi zdi da miljonkrat poudarla da se ga ne sme dat not pred 9kg oz 9 meseci...

clock-img

27.02.2008, 21:40

clock-img

madejka

pencil-img

3926

Eh naš je že itak čez 9 kiluser posted image

soooonček je, soooonček

clock-img

27.02.2008, 21:42

clock-img

pupi

pencil-img

1775

Mislim, da je že blizu 9kg, če že ni. Bom jo jutri stehtala. Naša Naja je drugače ful vlka, če se vsaki začudi, ko rečem, da je 7 mesecev starauser posted image  Res, se mi je že ful smilila, ko sem jo tišala v jajčko. Pa veš totih 9kg je tudi tak, lahko je en ful vlki pa ma 9kg, lahko pa je en mali z 9kg. Za moje pojme to ni istouser posted image

clock-img

27.02.2008, 21:44

clock-img

mateya24

pencil-img

448

kaj sem zaj zabrkrala, mi je kr poslalo...no hotla sem že napisat...

mi mamo maxi cosijevo jajčko...pa še ma mala ful placa not, sam sitkat je začela ker bi ona gledla naprej...one igračke jo sploh ne zanimajo več...pa sem se mogla zdaj spet nazaj presest, ko gremo kam skupaj da jo animiram...ko pa sem sama..pa sem že zdaj mogla parkrat ustavit, ker se nikakor ni umirla...

clock-img

27.02.2008, 21:44

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

IZVIRNO SPOROČILO: pupi

Mislim, da je že blizu 9kg, če že ni. Bom jo jutri stehtala. Naša Naja je drugače ful vlka, če se vsaki začudi, ko rečem, da je 7 mesecev starauser posted image  Res, se mi je že ful smilila, ko sem jo tišala v jajčko. Pa veš totih 9kg je tudi tak, lahko je en ful vlki pa ma 9kg, lahko pa je en mali z 9kg. Za moje pojme to ni istouser posted image

če glava seže preko lupinice, je treba otroka ne glede na mesece in kilograme prestaviti v drug avtosedež...... prej pa menda ni potrebno oz. priporočljivo.

clock-img

27.02.2008, 21:47

clock-img

mateya24

pencil-img

448

pupi za kerega sta pa se odločla?
midva še kar razmišljama med priorijem in romerjem kingom...

clock-img

27.02.2008, 21:47

clock-img

madejka

pencil-img

3926

Ja al pa nogeuser posted image Naš se že odriva od zadnjega sedežauser posted image

soooonček je, soooonček

clock-img

27.02.2008, 21:48

clock-img

pupi

pencil-img

1775

IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

če glava seže preko lupinice, je treba otroka ne glede na mesece in kilograme prestaviti v drug avtosedež...... prej pa menda ni potrebno oz. priporočljivo.

No Freycha, te pa je pri nas že bil skrajni časuser posted image

clock-img

27.02.2008, 21:48

clock-img

mateya24

pencil-img

448

IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Ja al pa nogeuser posted image Naš se že odriva od zadnjega sedežauser posted image

to mi je pa znano jauser posted image

clock-img

27.02.2008, 21:49

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

kakor jaz vem, noge niso merilo za premalo lupinico. Dita se že nekaj časa odriva od naslonjala, pa ni to nič hudega. Glava pa ne sme čez jajčko gledat....

clock-img

27.02.2008, 21:50

clock-img

mateya24

pencil-img

448

evo kot zgleda se je naša pipika zbudla...nekaj jamra pa jokca...grem gledat....

clock-img

27.02.2008, 21:51

clock-img

pupi

pencil-img

1775

No pa za noge bi jaz tak rekla, da je odvisno tudi kak jačko naštelaš, če jo daš bolj leže težje doseže sedež, ča pa bolj pokončno pa lahko ma tudi pokrčene noge. Naša v glavnem zdaj uživa v vožnji s pogledom  v smeri vožnjeuser posted image

clock-img

27.02.2008, 21:53

clock-img

madejka

pencil-img

3926

Naša jajčka se ne da naštimat v naslonjaluuser posted image  

soooonček je, soooonček

clock-img

27.02.2008, 21:55

clock-img

pupi

pencil-img

1775

Saj nisem mislila v naslonjaluuser posted image . Celo jajčko odvisno kak namontiraš, al tega nebi smelauser posted image

clock-img

27.02.2008, 21:56

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

naša tut ne

clock-img

27.02.2008, 21:57

clock-img

madejka

pencil-img

3926

Kaj te vem kak misliš, mi je ne mormo drugač nardit kot jo mamouser posted image No pa saj počasi bomo menjali, ker se že tak tiši not, da je celi moker že zdaj, kaj bo šele poletiuser posted image

soooonček je, soooonček

clock-img

27.02.2008, 21:57

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

kako to misli pupiuser posted image

kako se jajčko naštima je prav določeno in pomoje ne smeš nekaj drugače postavljati user posted image

clock-img

27.02.2008, 22:01

clock-img

pupi

pencil-img

1775

kako to misli pupiuser posted image

kako se jajčko naštima je prav določeno in pomoje ne smeš nekaj drugače postavljati user posted image

Ti bom pokazala na plavanju, bom jajčko vzela sebo.

clock-img

27.02.2008, 22:03

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

ok.... aja zdej bom0 imeli pa in v torek in v četrtek, veš?

clock-img

27.02.2008, 22:04

clock-img

madejka

pencil-img

3926

Važičkeuser posted image

soooonček je, soooonček

clock-img

27.02.2008, 22:06

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

Važičkeuser posted image

khmm......... sorry sem jo hotely sam obvestiti....user posted image

clock-img

27.02.2008, 22:08

clock-img

pupi

pencil-img

1775

ok.... aja zdej bom0 imeli pa in v torek in v četrtek, veš?

Ja tudi to vem, samo ne vem al naj še v torek manjkam, da mi vrnejo denar al naj rečem, da mi vrnejo za 2x. Če pa vsakič, ko sem klicala, je bla št. nedosegljiva!!! Ob točno tisti uri, ko je pisalo pa nisem mogla.

Kaj pa naš draga Naja, ko se od zdravilišča naprej tuša bojiuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem