IZVIRNO SPOROČILO: Ronči
Ali pri vas v jaslih tudi otroci dobijo nespasirano (oz. nezmečkano) hrano? Pri nas baje dobijo velike kose mesa in cele zelene grahe??? Niiso to kar orng kosi za tako male? Jih je kar potrebno začet uvajat na koščke....
Prav na začetku so še pasirali. Nekaj pa je bilo tudi v kosih. Za Hano so mi posebej pasirali, ker nekje do 20m ni mogla požreti nobenega koščka. Tudi Julija še ni ravno spretna s požiranjem. Še vedno se bolj kot ne davi. Ji pa samo z vilico pretlačim. A vsak košček zelo spretno izbezlja z jezičkom.

Žveči še ne.
Aja, jaz ji že dajem skuto, sir in kislo smetano. Sem pa prebrala odogovor, ki si ga dobila od pediatrinje. Tudi Julija ima probleme s kakanjem, pa ji bom probala dati kaka probiotični jogurt. Katerega ji daješ? P pravi, da nitreba, da je deklariran kot probiotični..... Kateri so pa potem to? Res ne vem. Kaj pa Aktivia?
Zobkov še nima, sem pa starejšima začeka ščetkati takoj, ko je prišel prvi na plano.
Češnca,

za službo.
Uau,
Dita, frajerka!
bojana2, Julijo je tudi strah tujcev, je ne sme nihče ogovoriti.
baja, jaz ji dajem skuto s sadjem od Ljubljanskih mlekaren. Pa fruhcverge je že tudi jedla.
mateya, pri nas te kličejo na posvet k zobarju okoli 1 leta. Je pa bolj samo pogovor z zobozdravnico o negi zob. Mojadva takrat še nista imela zob.

Drugi pregled je svetovala okoli 3 leta.
< Sporočilo je popravil rumba -- 10.3.2008 17:32:31 >