writing-img

RE: Kaj boste svojemu partnerju pripravile za Valentinovo?

clock-img

12.02.2008, 23:07

clock-img

ALJA75

pencil-img

305

IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

rezervirano mava v restavraciji, kjer si bova privoscila ribje jedi... mljaaaskaaaa!!user posted image

enako midva

clock-img

13.02.2008, 10:03

clock-img

diva 4

pencil-img

1199

IZVIRNO SPOROČILO: ALJA75

rezervirano mava v restavraciji, kjer si bova privoscila ribje jedi... mljaaaskaaaa!!user posted image

enako midva

midva tudi user posted image user posted image  user posted image user posted image  

clock-img

14.02.2008, 17:50

clock-img

roses

pencil-img

94

mary_lou no kakšni so rezultati, si mu dala tako darilo kot si napisala?user posted image

clock-img

14.02.2008, 18:34

clock-img

Anonimen

Moj dragi mi je poslal šopek tulipanov, so mi ga zjutraj dostavili na dom, ker sem na bolniški.user posted image Popoldne sva pa naročila kitajsko hrano.

clock-img

14.02.2008, 21:01

clock-img

r1ta

pencil-img

2343

Zjutraj mi je prinesel darila (pliška, mikser in kuhinjski sesalec ter pito), popoldan me je pa peljal v kino. Jaz pa sem upoštevala prijateljičin nasvet: "Ajd zrihtaj se, malo zdepiliraj stezo za lažji pristanek, obvesti zračno kontrolo in uživaj!"user posted image user posted image   Pripravljeni smo za pristanek!user posted image

Aja pa voščilnico sem mu dala.

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

clock-img

15.02.2008, 19:33

clock-img

Kepica83

pencil-img

2921

Jaz sem pa mojemu podarila obesek za verižico-križ pa pričakala sem ga v sobi polno sveč in jaz napol gola oz. čist gola samo haljo sem imela goruser posted image . On pa je meni podaril vzglavnik v obliki srčka nanj pa je tiskana najina slikauser posted image , vrtnico in bonbonjero. Nato sva se malo poigrala, pol pa sva šla v mcdonalds.  Ko sva prišla domov pa še je sledila akcija 1, akcija,2 akcija 3 akcija 4 in spanjeuser posted image . Vglavnem nepopisno je bilo. Nevem če še neboma danes 1x praznovala Valentinovega. Sicer pa imama midva skoraj vsak dan takšenuser posted image

clock-img

15.02.2008, 23:17

clock-img

only_me

pencil-img

392

jaz mojemu nikoli nič ne pripravim, pač pa kupim kako malenkost. Lestos sem mu pač kufre kupla user posted image
hja, smešno je, sam si jih je želel in je predolgo do njegovega RD.

clock-img

15.02.2008, 23:21

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

sem mu pač kufre kupla

a pa jih je ze spakiru??user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.02.2008, 23:33

clock-img

* Mateja *

pencil-img

1803

ne da bi se hvalila, ampak moj me je letos ful preseneru. Dobila sem namreč novo verižico z pbeskom od Z. Celje, belo zlato! Kar ne vem skom sem si to zaslužila??!!
Al zato ker stalno gobcam in bom sedaj mal tiho?
POmoje bo to!
Sem kar slabo ostala z unimi gatkami ki sem mu jih jaz dala da si jih je zame oblekel. Sm mu pa drgač na poseben način izkazala ljubavi!user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.02.2008, 10:01

clock-img

only_me

pencil-img

392

sem mu pač kufre kupla

a pa jih je ze spakiru??user posted image user posted image user posted image

ja, saj se čudno čuje user posted image user posted image samo ta šparova akcija je šla h koncu, pa sem mogla zadnji vlak ujet.  Saj ga hecam, da ne bi ki okoli razlagal preveč kaj je dobo user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem