writing-img

RE: Pegica1 - rodila Ažbeta

clock-img

14.02.2008, 08:34

clock-img

Bonnie_RR

pencil-img

5189

Čestitke! user posted image user posted image user posted image

user posted image

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

clock-img

14.02.2008, 12:59

clock-img

anandrej

pencil-img

382

Še en februarski korenjak user posted image Čestitke!! user posted image user posted image

clock-img

14.02.2008, 13:19

clock-img

helloKitty

pencil-img

1404

user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.02.2008, 13:26

clock-img

zalazoya

pencil-img

336

čuser posted image euser posted image suser posted image tuser posted image iuser posted image tuser posted image kuser posted image euser posted image

clock-img

14.02.2008, 17:42

clock-img

bastian111

pencil-img

800

Čestitam !user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.02.2008, 19:29

clock-img

Anonimen

Bravo mami in Ažbe :)!!!

clock-img

16.02.2008, 15:16

clock-img

Kofi

pencil-img

831

Hvala vsem za čestitke! Mi2 sma doma in se imava super...kaj več o porodni zgodbi pa čez par dni :) Saj veste...

clock-img

18.02.2008, 13:54

clock-img

Kofi

pencil-img

831

Hello vsem skupaj!

Porodna zgodbica:

Ob 20. uri v ponedeljek me je zagrabil en ful velik popadek. Mojmu sem rekla - to je to - če me mali spet ne heca. In pol vsega konec. Ob 01. ponoči pa mi začne spodaj nekaj žlubodrati in ščemeti. Sem si takoj mislila, da mi ne bo kje voda v postelji odtekla. Vstanem, malo počakam, pa vidim, da mi ne delajo mišice za zadržati vodo. Grem hitro v kopalnico kjer se ulije :) Mojga sem ene petkrat poklicala ker je spal ko top. Pol pa sma se začela rihtat. Poklicala sva prijatelja, da je prišel spat k naši 2 leti stari Neli. In šla. V P sem bila 2-3 cm odprta. Popadka nobenega. Na mizi so se začeli popadki na 10 min. Čez 3 ure sem bila že 5-6 cm odprta in reče babica da bi mi dodala malo umetnih, ker moji so bili še kr na 7 min. Doda, in so se hitro začeli urnk popadki, da sem čez uro že rodila. Problem je bil le pri iztisu. Najprej seveda glavica, pol pa popadka več od nikoder. Kot da bi že vse porodila. In reče babica - bo treba stisnit na suho. Ja seveda,...to pa ni keks. In sem na suho mogla pritisnit...to pa boli ko user posted image . No, samo sem preživela. Šivali so me čisto malo po isti progi kot pri prvem porodu. In tako smo dobili Ažbeta. Na izi. Meni se je zdelo precej hitro. Mojemu dragemu tudi. In Ažbe je vsak dan bolj podoben sestrici Neli. Kot nek dežavu doživljam, ko ga dojim.

morem pohvaalit še mariborsko porodnišnico, ker menim da so se v 2 letih precej popravili. Sestre ful prijazne, pristavile so mi Ažbeta k prsim kake 6x in sem videla kakšna je razlika, kako pravilno mali sesa. Prsi me niso niti malo bolele. Babica Tatjana je bila čudovita. Me je masirala in non stop govorila kaj naj počnem.

Pozdravček, Pegica!

clock-img

18.02.2008, 17:01

clock-img

Marusah

pencil-img

1177

Pegica čestitke!!!user posted image user posted image user posted image

Vem kako je hudo na suho potiskat, sem imela isti problemček kot ti user posted image  Boli kot sam user posted image .
Pa v trenutku vse pozabiš, ko imaš malo štruco na prsih...

"Don´t warry be happy!!!:))"

clock-img

18.02.2008, 21:12

clock-img

mama54

pencil-img

1315

user posted image user posted image user posted image  čestitke user posted image user posted image user posted image

Ne sanjaj svojih sanj, temveč jih živi!

clock-img

19.02.2008, 14:32

clock-img

Balonchy

pencil-img

4283

user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.03.2008, 13:48

clock-img

dalin

pencil-img

1806

user posted image

Žan 27.09.2006

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem