writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

14.02.2008, 11:27

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

14.02.2008, 12:11

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Lepotica

Nivess ni treba s cinizmom neki težit. Če bi bil to moj problem, bi ga napisala kot moj problem. Nč bat, tok poguma pa že imam.

Dobro no, ne rabiš bit takoj užaljena.

In šeenkrat, zakaj hudiča pa tvoj sploh želi tiste stvari nazaj? A so zlata vredne? Sploh pa, ker jih ni SAM zahteval...kaj je to kakšna gromozanska stvar, ki se je ne more sama losat?

clock-img

14.02.2008, 12:32

clock-img

Anonimen

Sam kaj jas vem,predlog da je sedajšnja zraven, mogoče neb tolk vžgal,lahk da bi potem ona bivša misla,da je sedajšnja tolk lubosumna in more bit zravn k ona pride,da ja neb blo kaj med tipom in bivšo. Mislim,da če jo ima tip rad,bo bivšo sam odklonil,al pa sedanji sam reko,da želi da je zravn. Da se ne bo kje sama bolj ponižala,kot se bo bivša.user posted image

clock-img

14.02.2008, 12:54

clock-img

LoCa

pencil-img

1173

ma če ta fant ni do zdej opazil, da mu stvari manjkajo, pol se mu ne bo življenje spremenilo, če mu jih bivša ne pošlje. naj jih pošlje al pa naj živi ta tip brez teh stvari, tko kot je do zdej. pa v bistvu ne vem, kaj ima ta prjatlca (tekoča punca), veze s tem (razen ljubosumja). sej ne rabi ona nasveta, kvečjemu on, pa še to pomoje ne.

clock-img

14.02.2008, 12:59

clock-img

Anonimen

Definitivno ga želi videti. Najbolje, da jo pričakata skupaj in jo še lahko predstavi, da ji bo jasno, da je zaseden.user posted image

clock-img

14.02.2008, 13:02

clock-img

maruškaŠ

pencil-img

1282

Pričakajta jo skupaj, potem pa jo hinavsko povabita naprej na kavo - ne bo imela nikol več želje "pripeljat stvari" tolk ji bo nerodno...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem