writing-img

Darilo ob odhodu iz porodnišnice

clock-img

13.02.2008, 17:30

clock-img

Anonimen

Pozdravljene.
Nekje sem zasledila, da ste nekatere dobile ob odhodu iz porodnišnice darilo. Zanima me, kje ste rodile in kaj ste dobile?Namreč še sedaj mi ni jasno, da je bilo mojima cimrama, ki sta odšli en dan prej domov rečeno, da naj gresta na informacije po darilo. Lp

clock-img

13.02.2008, 17:35

clock-img

hokejistka

pencil-img

905

Ob odhod iz Lj P greš do informacijskega pulta, tam izpolniš listek s podatki in potem ti informatorka izroči roza škatlo, kjer so razna darilca (CD s otroškimi pesmicami, plenička Pampers, aventov lonček, razne kremice in še kaj). Nič presenetljivega, ampak je za porabit.

clock-img

13.02.2008, 17:53

clock-img

Vrtnica79

pencil-img

6377

Jaz sem rodila v Mb in so nam to "roza škatlico" prinesli kar v sobo.

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

clock-img

13.02.2008, 18:01

clock-img

valči

pencil-img

2344

Jaz sem trikrat rodila v Brežicah in vsakič so mi v sobo prinesli darilo.Tretjič največ;roza škatlo z pleničko,vložko,slinčkom,Aventov lonček,testreji Mustele,kremice  zame od Vichy,1.5 litra vode,knjigica,cd otroških pesmic,čaji za dojenčke,boni za Aventovo flaško v Arielu,bon za Lumpi vlažilne robčke v Mercatorju,bon za blazinice za dojenje v Dm-u... in še veliko.
Smo se v sobi punce kar čudile nad lepo gestouser posted image

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

clock-img

13.02.2008, 18:30

clock-img

maja&m

pencil-img

646

Obakrat sem rodila v Celju. Prvič pred 3 leti,smo tudi mi dobili roza škatlo z vzorčki in ne vem več kaj še. Nekaj takega kot ste že same napisale. Letos,pred 12 dnevi pa smo dobile štorkljo iz testa (ali nekaj takega) v škatlici in en verz je gor napisan. Sem bila kar malo presenečena-razočarana. Ah pa kaj čmo,samo da je dete zdravo.

clock-img

13.02.2008, 18:44

clock-img

Solero

pencil-img

466

V Izoli tudi tako, kot je že Valči napisala.

clock-img

13.02.2008, 18:50

clock-img

ajtak

pencil-img

2830

IZVIRNO SPOROČILO: maja&m

Obakrat sem rodila v Celju. Prvič pred 3 leti,smo tudi mi dobili roza škatlo z vzorčki in ne vem več kaj še. Nekaj takega kot ste že same napisale. Letos,pred 12 dnevi pa smo dobile štorkljo iz testa (ali nekaj takega) v škatlici in en verz je gor napisan. Sem bila kar malo presenečena-razočarana. Ah pa kaj čmo,samo da je dete zdravo.

user posted image  jaz sem rodila v Celju pred tremi meseci in sem dobila oboje, storkljo in roza skatlo.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

clock-img

13.02.2008, 19:10

clock-img

Tanayya29

pencil-img

2763

V kranju smo tudi dobili roza-modro škatlo.

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

clock-img

13.02.2008, 20:16

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Jaz sem tudi dobila pred 14m v Lj porodnišnici darilo ob odhodu domov.user posted image  Zgleda pa, da se vsebina teh daril spreminja, namreč takrat niti zdaleč ni bilo kaj ekstra uporabnega: rokavica za kopanje, vrečkica s čajem za dojenje, kuli(??), nalepka Otrok v avtu, revija Mama (ki sem jo že imela)... No saj porabiti se da, ampak ni nič takega, kar ne bi že imela ali še dobila.

clock-img

13.02.2008, 21:03

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

V Mariboru je res tako.user posted image

Za fantke so pa modre škatlice? user posted image

clock-img

13.02.2008, 21:15

clock-img

kati kati

pencil-img

673

moram rećt da sem rodila v celju pred 8. dnevi in nisem dobila nobenega paketa samo štorkljo iz testa pa en verz-tudi js sem bla mal razočarana ker v brežicah pa ti prinesejo paket!
lp

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

clock-img

13.02.2008, 22:18

clock-img

thaiss

pencil-img

6836

IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

V Postojni tudiuser posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

clock-img

13.02.2008, 22:26

clock-img

scubadiver

pencil-img

2994

Dva meseca nazaj sem na informacijah v LJ. dobila roza škatlo. Noter je bil vzorček kreme Sucoderm za plenični izpušja, hippovi čaji za dojenje in žlička, pampers plenica, Nivea krema proti mrazu in vetru in šampon, CD s pesmicami, paloma robčki pa sigurno sem še kaj pozabila. Same uporabne stvari, tko da sem bila paketa prav vesela.

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

clock-img

13.02.2008, 22:54

clock-img

maja&m

pencil-img

646

Kati kati - očitno so na nas 4 pozabiliuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.02.2008, 22:56

clock-img

Anonimen

Saj ne vem, ce je ravno "darilo" user posted image .

Prej spretna marketinska poteza, s katero dobijo podatke o tebi in tvojem otroku...

clock-img

13.02.2008, 23:02

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

v izoli so nam v sobo prinesli
dobiš pa samo vzorčke raznih izdelkov-v bistvu reklama-js sem vse stran dala

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

clock-img

14.02.2008, 07:01

clock-img

srki

pencil-img

9222

Ja drage mamice, kaj pa ste pričakovale, da vam bodo kar vozičke podarili, al kajuser posted image . A ni skromnost lepa čednostuser posted image

clock-img

14.02.2008, 08:38

clock-img

Eva*

pencil-img

352

Avgusta sem rodila na Jesenicah in sem dobila roza skatlo. Notri je bilo:
aventov lonček, čaj za dojenje, pampers plenička in robčki, krama za rit(sem pozabila kera), slinček, cd z uspavankam, se eni testercki zame vichy (mislm, da se tako napise), pa se kaj....s bili testerčki. Prvi dan sem pri kosilu dobila pecivo in čestitko od bolnice, zadnji dan pa še ene knjigice....

Meni se je zdelo lepo.

Na deževni dan, nama je zasijalo sonce!

clock-img

14.02.2008, 09:18

clock-img

ajtak

pencil-img

2830

IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

Saj ne vem, ce je ravno "darilo" user posted image .

Prej spretna marketinska poteza, s katero dobijo podatke o tebi in tvojem otroku...

Kar se mene tice je bilo darilo. Lista s podatki ti ni treba izpolnit in jaz ga nisem. Stvari ki so v paketu pa so bile nekatere bolj uporabne, nekatere manj- vsekakor pa bom nabavila Sudocrem, ki je zame zakon!!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

clock-img

14.02.2008, 09:24

clock-img

metkica1

pencil-img

945

IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

IZVIRNO SPOROČILO: maja&m

user posted image  jaz sem rodila v Celju pred tremi meseci in sem dobila oboje, storkljo in roza skatlo.

jaz isto

clock-img

14.02.2008, 13:14

clock-img

neisha80

pencil-img

448

user posted image Na  Ptuju pa na nismo nobene škatle dobile...Dobile pa smo 4 karte za ptujske terme..

clock-img

14.02.2008, 14:09

clock-img

mala pikica

pencil-img

3363

na ptuju res nismo dobile nobene škatle user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

clock-img

14.02.2008, 14:24

clock-img

jaša2

pencil-img

658

rodila sem v SG in so mi tud že takoj prinesli v sobo to modro-roza škatlico.

Žensko srce je kot globok ocean, poln skrivnosti...

clock-img

14.02.2008, 15:44

clock-img

mattea

pencil-img

7

v Ljubljani se dobi ta paket pri informacijah v pritličju - se pa zna zgoditi (tako kot meni), da ti ob odhodu tega nihče ne pove. in greš pač lepo domov brez paketa. jaz sem slučajno videla eno drugo mamico. je pa res dobra marketinška poteza za pridobivanje podatkov. izpolniti moraš obrazec, med drugim vpišeš tudi ime otroka. in, glej ga zlomka, prejšnji teden me kličejo iz KD-ja (na zasebni mobitel) in omenjajo ime pred mesecem dni rojene hčerkice  ter njen rojstni datum in ne vem kakšno ponudbo zavarovanja.... nadlegovanja zavarovalnic že za 1-mesečne dojenčke!

clock-img

14.02.2008, 16:13

clock-img

goga79

pencil-img

78

Dva meseca nazaj sem na informacijah v LJ. dobila roza škatlo. Noter je bil vzorček kreme Sucoderm za plenični izpušja, hippovi čaji za dojenje in žlička, pampers plenica, Nivea krema proti mrazu in vetru in šampon, CD s pesmicami, paloma robčki pa sigurno sem še kaj pozabila. Same uporabne stvari, tko da sem bila paketa prav vesela

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem